MYKO EFSANE OLDKO.NET | III.Dönem 2 Yıllık Dev Çınar! 27 Haziran! Nefesinizi Tutun! Adil Oyun Anlayışı!

Yourko.netin yaptığı yorumu tehit ettim o esknight.net de sizin ip niz üzerinden açılmış o neden kapandı ? bu da kapancaksa 1 haftaya başlamanın bir manası yok ? Facebooktan yazdım yorumu silip engellemişsiniz.Bir açıklama lütfen.

Oyunumuzun büyüklüğü bazı kişilerin yine diline vurmuş olacak ki iftira atmaya yeltenmişler.ve hatta paint'ten yaptıkları gerçekten utanç vericidir.
Henüz login iplerimizi oluşturmadığımız halde böyle ucuz numaralar gerçekten sizden beklenemezdi...

Bilmeyen arkadaşlar bu iftirayı gelin birlikte gün yüzüne çıkaralım.

Başlat > Çalıştır > CMD > login.oldko.net > yazdığınız taktirde henüz login ip'si oluşmadığını görecekler aşağıdaki resim gibi...

ZNbD2o.jpg

Son düzenleme:
yorum yine silinmiş hocam , ben karalama çalışması yapmıyorum i Yourkonun ne mal olduğunu biliyorum . Ama kapanırsa bi anlamı olmucak o yüzden soruyorum bi düzgün cevap alabilsem başlıcam zaten

Maxi ve Maxigest olarak oldkoda yer alacağız (WalkingOnAir) Eski (4LeaderOfMicky ve 4TheCrowOfMicky)

Hocam Facebook Sro Ors adlı kullanıcıyı açabilir misin yasak mı attın ne attın ? Yanlış anlaşılma olmuş bir yorum atmıştım

gamer4life konu açmışsınız süper olmuş.sabırsızlıkla beklioz

halim vaktim yerinde çok sükür, benim user ihtiyacim olduğundan değil bunlar, Son 3.5 haftada 13 tane MYKO sunucu acildi ve bunun gibi 2-3 tane sivri zeka var farkli farkli server isimleriyle MYKO serverlar açıyor, sizin gibi dal dan dala atlayanlar bu serverlarada zipliyorlar.. Bizim gibi bir kaçtane server var bu piyasayi elit tutmaya calişan, bu tarz yobazlarada birileri engel olmazsa bu pvp camiasi copluk olur daha sonra oynayacak Kaliteli server da bulamazsiniz..
yaw kojiro kardeş 2 senedir var bu sw 2 sene önce de oynamıstık şimdide oynucaz 5 ay ı geçk açık kalmıştı ben oynadım ben biliyom adamlar senin gibi 2 ay da bi sw açmıyo amacın ne anlamış degilim gerçekten

halim vaktim yerinde çok sükür, benim user ihtiyacim olduğundan değil bunlar, Son 3.5 haftada 13 tane MYKO sunucu acildi ve bunun gibi 2-3 tane sivri zeka var farkli farkli server isimleriyle MYKO serverlar açıyor, sizin gibi dal dan dala atlayanlar bu serverlarada zipliyorlar.. Bizim gibi bir kaçtane server var bu piyasayi elit tutmaya calişan, bu tarz yobazlarada birileri engel olmazsa bu pvp camiasi copluk olur daha sonra oynayacak Kaliteli server da bulamazsiniz..

tamam canım sen galiba serveri elit tutmak için userleri elit kitleden seçiyorsun parası olan uçuyor. Herneyse ya uzatmaya gerek yok herkes istediği serveri açar buna karısamassın. Sende ilk açtığın zamanlar bunlar gibiydin hatırlatırım herneyse pvp camiasi ni çöplük ten kurtarıcak adam burak :)))))

Geri
Üst Alt