Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
yaw kojiro kardeş 2 senedir var bu sw 2 sene önce de oynamıstık şimdide oynucaz 5 ay ı geçk açık kalmıştı ben oynadım ben biliyom adamlar senin gibi 2 ay da bi sw açmıyo amacın ne anlamış degilim gerçektenhalim vaktim yerinde çok sükür, benim user ihtiyacim olduğundan değil bunlar, Son 3.5 haftada 13 tane MYKO sunucu acildi ve bunun gibi 2-3 tane sivri zeka var farkli farkli server isimleriyle MYKO serverlar açıyor, sizin gibi dal dan dala atlayanlar bu serverlarada zipliyorlar.. Bizim gibi bir kaçtane server var bu piyasayi elit tutmaya calişan, bu tarz yobazlarada birileri engel olmazsa bu pvp camiasi copluk olur daha sonra oynayacak Kaliteli server da bulamazsiniz..
halim vaktim yerinde çok sükür, benim user ihtiyacim olduğundan değil bunlar, Son 3.5 haftada 13 tane MYKO sunucu acildi ve bunun gibi 2-3 tane sivri zeka var farkli farkli server isimleriyle MYKO serverlar açıyor, sizin gibi dal dan dala atlayanlar bu serverlarada zipliyorlar.. Bizim gibi bir kaçtane server var bu piyasayi elit tutmaya calişan, bu tarz yobazlarada birileri engel olmazsa bu pvp camiasi copluk olur daha sonra oynayacak Kaliteli server da bulamazsiniz..