[EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx ~NEW !

Cevap: [EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx

server files lazım senin db ile çalışan :S

Cevap: [EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx

By_zoom öneririm.. fileslarını

Moderatör tarafında düzenlendi:

öncelikle teşşekür ediyorum güzel paylaşımlar yapıyorsun umarım v5 gibi sorunlar çıkmaz bunda ayrıca gateden ardream giriş yapabilirsen çok güzel olacaktır buna eminim son olarak tavsiyem db yayınlarken kendinizin kulandığı clientide paylaşabilirseniz çok güzel olacaktır... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

SELAMETLE

ail bunda sorunlar var inanamiyorum kendi verdigin battleler sorunlu :S:S

client ztn paylastı by_zoom server fileslar heryerde rapidten ztn hepsi alıntı linkte kırık eger bulan olursa burayada koyarsa sevinirim

keşke clentinide koysadın

Tam bir REZİL bir adamsin wallahaya yeminle Beyler BU Homeko db sini editlemis ve +++ werdigi data yani questler icin diyorya hic biride calismiyor yani bu Db İş GORMEZZZZZZZZZZZZ

Tam bir REZİL bir adamsin wallahaya yeminle Beyler BU Homeko db sini editlemis ve +++ werdigi data yani questler icin diyorya hic biride calismiyor yani bu Db İş GORMEZZZZZZZZZZZZ

deneme amaçlı Lamia Görevini yaptim 25 tane lamiadan düşen zımbırtıyı verdim.Exp'i verdi diğer görevleri denemedim ama muhatemelen çalışıyodur.krowaz daki Gateler sorunsuz çalışıyor.Biforst ta öyle.gözlemlediğim 2 sorun Savaş bugu (warder kesince yenilme) BF taşlarinin kirdiğimiz genarator sağtuş açılmıyor.Muhtemelen Clientimden Fileslerimden kaynaklanıyor....Sorunsuz Server files ve Client ile denemeni tavsiye ederim..Saygılar..

gerizekalı zaten yazdım Questler Homekodan Alıntı Yaptım diye.. maLl

+BU ZONELER VE ÖZELLİKLERİ HOMEKO İLE KIYASLAMAN BİLE BENCE HATA bunların hangisi homekoda var (questler dışında)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ulan Sen ne Utanmaz Yuzsuz bı Adamsın DB Bastan assa calıntı Gorevler homeko dan calıntı zoneler ava onlinedan calıntı
producelere baktım baska adamların ısmı yazıyor ve bazı larının copy i sılmıssın v5 bıfrost ben yaptım dıyordun kım keserse o gırıo benden baskası yapamadı dıyordun
Lan essek sen kımı kandırıosun onu akuma yaptıda paylastı.

+ Dblerimi Denemeden Buglu Deme -- !! BU ÖZELLİKLER HOMEKODA YOK !!

Eğer Olsaydı Sende Başkalarıda Derdi Bu Homeko DB ''' Sadece 1.2 Tane Ufak Tefek Özellik Aldım Homekodan '' ..

gelelim homeko söylentilerine..

Questler Hazır Diye Homekodan Aldım.. Ekledim DB'Ye
Ve inanki 1.2 ufak tefek özellik dışında hiç bir şey homekodan alınmamıştır..

Zonelere Gelelim .. ( 1.Zone Benim Kendi Elimle Yapmam için en az 1 ay Uğraşmam lazım.. ( ama hazırı vardı başka arkadaşlarımın kodlarıyla ekledim ve bi kaç düzenlemede kendim yaptım evt-ve bugları çözdüm bi kaç görev ve npcler ben hazırladım... zaten db kurarken illa kendi kodlarının olması gerek degil .. başkalarının kodlarınıda kullanacaksınki ' işin hemen bitsin ' ama ben

5.gün uğraştım bu db ile baya emek harcadım - digerleriylede ..

Yani millet db editlerken çok şey alıntı yapabiliyor başka dblerden ..
ve bazılarıda itiraf etmez alıntı yaptım diye .. ama ben söyledim.. alıntı yaptıgım dbyede teşekkür ederim homekoya..

Ama Dbnin %7 civarında homeko ile benzerlik vardır -- diger %93 kendi özelim

Dogru Ama ben belirttim..

Neyse Alperen Bundan sonra ne yorum yaparsan yap benim için önemli degil ben seni bilip bilmeden karalamanı anlamadım..

Ulan Sen ne Utanmaz Yuzsuz bı Adamsın DB Bastan assa calıntı Gorevler homeko dan calıntı zoneler ava onlinedan calıntı
producelere baktım baska adamların ısmı yazıyor ve bazı larının copy i sılmıssın v5 bıfrost ben yaptım dıyordun kım keserse o gırıo benden baskası yapamadı dıyordun
Arkadasa katiliyorum ECHELON SEN BOOOK SUN KISACA ARKADASim :) ARtık kendini Savunmayi kes Homeko Db Bu Homeko nun orjin db leri senden iyidir....

Lan DİNGİL herif sen herkeze laf atmayı ne kadar çok seviyorsun? Msnden yazıyorsun o db'nin buglarını açıklayın panel vercem vsvs. Ama hiçbirşey verdigin yok. Klasik yalanlar evde deyilim. Bu db homeko'dan felan alıntı deyil. Böyle bir db yapta göreyim ben seni. Herkezi karalama. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Adam ol hedef deyil.

12389123809123712 bug var db'de emc-luferde bobomus bobocus vs. var gidip kesiyorsun +10 item +5 takılarını np'ni herseyini yapıyorsun ayriyetten daha sayamıyacagım kadar bug var !

Almıs buglu homeko v2'i üstüne zone eklemiş ben yaptım diye paylasıyor (: db'yi kurdugunuzda bile C'de downkaan db olarak cıkıyor.

Tam Bir FiasKO !

kim sıfırdan db yapmış sölesenize her db edit

ya arkadaşlar ne kadar aranızda özürlü varya .. illa bir db yapmak için 0'dan dbyi nereden bulayım -- db ' db üzerinden editlenir..

+Homeko Databasesinde Bu Benim Özelliklerim Yok..
+ Bazı Salaklar Client Olmadıgından Bir Çok Özellikten Faydalanamadıgı için .. böyle bug vesaire gibi zırvalıklar uyduruyorlar..

+Strings Teşekkürler sana kardeşim

Clan Bugu İçin

Kod.
USE [kn_online]
GO
/****** Object: StoredProcedure [dbo].[CREATE_KNIGHTS] Script Date: 01/11/2021 19:39:01 ******/
SET ANSI_NULLS OFF
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
/****** Object: Stored Procedure dbo.CREATE_KNIGHTS Script Date: 6/6/2006 6:03:32 PM ******/
-- modify by sungyong 2002.09.27
CREATE PROCEDURE [dbo].[CREATE_KNIGHTS]
@nRet smallint OUTPUT,
@index smallint,
@nation tinyint,
@community tinyint,
@strName char(21),
@strChief char(21)
AS
DECLARE @Row tinyint, @knightsindex smallint, @knightsname char(21)
SET @Row = 0 SET @knightsindex = 0 SET @knightsname = ''
SELECT @Row = COUNT(*) FROM KNIGHTS WHERE IDNum = @index or IDName = @strName
IF @Row > 0 or @index = 0
BEGIN
SET @nRet = 3
RETURN
END
--SELECT @Row = COUNT(*) FROM KNIGHTS WHERE IDName = @strName
--IF @Row > 0
-- BEGIN
-- SET @nRet = 3
--RETURN
-- END
-- Zenocide 11/1/09 Illigal Name block
IF
@strName like '% %' -- alt 32
or @strName like '% %' -- alt 255
or @strName like '% %' -- alt 0160
or @strName like '%staff%'
or @strName like '%GM%'
or @strName like '%fuck%'
or @strName like '%fuk%'
or @strName like '%nigg%'
or @strName like '%wank%'
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 5
RETURN
END
else
BEGIN TRAN
INSERT INTO KNIGHTS (IDNum, Nation, Flag, IDName, Chief)
VALUES (@index, @nation, @community, @strName, @strChief)
INSERT INTO KNIGHTS_USER (sIDNum, strUserID)
VALUES (@index, @strChief)
IF @@ERROR <> 0
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 6
RETURN
END
-- UPDATE USERDATA SET Knights = @index, Fame = 1 WHERE strUserId = @strChief -- 1 == Chief Authority
IF @@ERROR <> 0
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 6
RETURN
END
COMMIT TRAN
SET @nRet = 0

Clan Bug İçin

Kod.
USE [kn_online]
GO
/****** Object: StoredProcedure [dbo].[CREATE_KNIGHTS] Script Date: 01/11/2021 19:39:01 ******/
SET ANSI_NULLS OFF
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
/****** Object: Stored Procedure dbo.CREATE_KNIGHTS Script Date: 6/6/2006 6:03:32 PM ******/
-- modify by sungyong 2002.09.27
CREATE PROCEDURE [dbo].[CREATE_KNIGHTS]
@nRet smallint OUTPUT,
@index smallint,
@nation tinyint,
@community tinyint,
@strName char(21),
@strChief char(21)
AS
DECLARE @Row tinyint, @knightsindex smallint, @knightsname char(21)
SET @Row = 0 SET @knightsindex = 0 SET @knightsname = ''
SELECT @Row = COUNT(*) FROM KNIGHTS WHERE IDNum = @index or IDName = @strName
IF @Row > 0 or @index = 0
BEGIN
SET @nRet = 3
RETURN
END
--SELECT @Row = COUNT(*) FROM KNIGHTS WHERE IDName = @strName
--IF @Row > 0
-- BEGIN
-- SET @nRet = 3
--RETURN
-- END
-- Zenocide 11/1/09 Illigal Name block
IF
@strName like '% %' -- alt 32
or @strName like '% %' -- alt 255
or @strName like '% %' -- alt 0160
or @strName like '%staff%'
or @strName like '%GM%'
or @strName like '%fuck%'
or @strName like '%fuk%'
or @strName like '%nigg%'
or @strName like '%wank%'
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 5
RETURN
END
else
BEGIN TRAN
INSERT INTO KNIGHTS (IDNum, Nation, Flag, IDName, Chief)
VALUES (@index, @nation, @community, @strName, @strChief)
INSERT INTO KNIGHTS_USER (sIDNum, strUserID)
VALUES (@index, @strChief)
IF @@ERROR <> 0
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 6
RETURN
END
-- UPDATE USERDATA SET Knights = @index, Fame = 1 WHERE strUserId = @strChief -- 1 == Chief Authority
IF @@ERROR <> 0
BEGIN
ROLLBACK TRAN
SET @nRet = 6
RETURN
END
COMMIT TRAN
SET @nRet = 0

Geri
Üst Alt