Konu Yazar TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 4 Ağu 2009 #1 twostars dan alıntıdır ! Ebenezerin ayarlarını okuduğu gameserver.ini yi açın ve : Kod: [BATTLE] AUTO=2 veya Kod: [BATTLE] AUTO=3 Olarak ayarlayın ...
twostars dan alıntıdır ! Ebenezerin ayarlarını okuduğu gameserver.ini yi açın ve : Kod: [BATTLE] AUTO=2 veya Kod: [BATTLE] AUTO=3 Olarak ayarlayın ...
karageah16 CriticalDamage - Müdavim Cuce Şub 213 2 4 Ağu 2009 #2 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! Saol Guzel paylasım
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 4 Ağu 2009 #3 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! teşekkürler burak. Bu twostars işi iyice ilerletti..
Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! teşekkürler burak. Bu twostars işi iyice ilerletti..
dasdsdfgfd61 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 760 22 4 Ağu 2009 #4 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! teşekkürler
D DabuLue OlymPoSKO* Ocak 60 0 4 Ağu 2009 #5 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! bu kodlar bu kadar değil
Konu Yazar TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 4 Ağu 2009 #6 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! DabuLue' Alıntı: bu kodlar bu kadar değil Genişletmek için tıkla ... ASM kısmını vermedim.Ikiside aynı yola çıkıyor ve bu daha basit.
Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! DabuLue' Alıntı: bu kodlar bu kadar değil Genişletmek için tıkla ... ASM kısmını vermedim.Ikiside aynı yola çıkıyor ve bu daha basit.
muconex007 Member Ocak 96 0 5 Ağu 2009 #7 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! paylasım ıcın tesekurler
H HYDRO Member Tem 65 0 14 Ağu 2009 #8 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! [BATTLE] AUTO=3 yaptım olmadı sadece gameserver.ini yi mi düzenlicektik
Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! [BATTLE] AUTO=3 yaptım olmadı sadece gameserver.ini yi mi düzenlicektik
GlobalMember More Action Şub 834 6 14 Ağu 2009 #9 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! Teşekkürler..
H HYDRO Member Tem 65 0 15 Ağu 2009 #10 Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! [BATTLE] AUTO=3 yaptım olmadı sadece gameserver.ini yi mi düzenlicektik
Cevap: Ebenezerdeki Chat Loglarını Çalıştırmak ! [BATTLE] AUTO=3 yaptım olmadı sadece gameserver.ini yi mi düzenlicektik