Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rebirth , Rebirth oLmayan İtem Gibi İtemLer yapıLmaLı .. FarkLı oLmaLı bu itemLerin İconu kitLi görünmeLi + tradeye konuLmamaLı ..
Npcden böyLe aLıcak açtırırkende normal itemLeri aLıcak :sakalli: Biraz uçtm ama xD
ya paneldende kitlenen item mavi olsa yeter zaten ondan sonra clan sıralaması & user sıralaması & clan devret (bu proc. bozuk gerçi) bide item kitlemeyi maradondaki ranking npc sine ekleriz olur biter önemli olan mavi olması uskoyla tek farkda onlar inn den kitliyor biz rankingden budur mesele
bide o item kitlemye proc. ile php si warsa paylaşırmısın ? ne db için prosedürü war nede panel için php si :S
Nero demek ıstedıgımı anlayamamıssın dıyorum kı bu gune kadar kımse gerçekten işlev bakımından yapıp paylaşmadı ama sagolsun bı arkadasımız goruntu bakımından paylasmıs bende ıslev bakımından olmadıgı ıcın boyle demek zorunda kaldım eger ıslev bakımından yaparsan daha guzel olmaz mı ???
Öncelikle tebrik edıyorum cok guzel dusunmussun.Ama ben bunada cozum buldum Bak Rebirt Sistemi gibi dusun bu olayı Hani Normali goturuyorsun Rebirt Alıyorsun ya İste burada Yeni bi fikir Olaya giriyor. Ayni Sistemin Tam Tersini Dusun Yani Rebirti Veriyorsun Normali Alıyorsun Gibi..Bunun icinde kodların yerını degıstırmek lazım 2 farklı kod Gorev gibi misal hani bilal arkadasımız bı gorevı yaptıgın zaman bı daha yapamıyorsun dıyor burda 2 farklı buton olaya gırıcek ornek olarak 1.butonda İtemi Kilitle,2.butonda Kilitli itemi aç
Vallahi su npc konusunda ıvır zıvır konusunda bırı benı bılgılendırse bırsuru dusuncem var ama bırı yardım etse gel ben sana anlatayım bu boyle olur bu soyle olur fılan fıstık yaparım elımden gelenın en ıyısını ama yok oyle bı dunya