[DÜŞÜNCE] Arkadaşlar 2dk. Ayırın Rebirth Konusu İle İlgili...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaan_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [DÜŞÜNCE] Arkadaşlar 2dk. Ayırın Rebirth Konusu İle İlgili...

aslında hiç bişi imkansız deil herşey exede!! bakın mesela armorlar kırıldığı zaman üstünde siyah çizgiler oluşuo bunu hiç .dxtyle alakası yok!! herşey exede!! exeyi okutabilirsek yapılabilir!! ben 15xxte yapmıştım rebirth basma fln(yanıp sönme yoktu bissürü item yapmıştım ayriyetten) :S... tekrar yaparım ama pek tutulmamıştı!! :/

exeden çok iyi anlayan biri yapabilir bence!! ama yapılabilir!!

rebirth yapman için özel exe hazrlaman lazım exeyi hazrladıktan sonra ebenezere okutman lazım ayrıca editleyip öf öf cok uzun iş yahu :D

eeT ampul Gibi Acayip oluo :D

aslında hiç bişi imkansız deil herşey exede!! bakın mesela armorlar kırıldığı zaman üstünde siyah çizgiler oluşuo bunu hiç .dxtyle alakası yok!! herşey exede!! exeyi okutabilirsek yapılabilir!! ben 15xxte yapmıştım rebirth basma fln(yanıp sönme yoktu bissürü item yapmıştım ayriyetten) :S... tekrar yaparım ama pek tutulmamıştı!! :/

exeden çok iyi anlayan biri yapabilir bence!! ama yapılabilir!!

Seninkide doğru item kirlendiği zaman siyah çizgiler çıkıyor rebirtde bu yolla olabilir usko exe yi kırıp içini kontrol etmek lazım ;] Rebirtle ilgili bişeyler varmı :P

İtemin Parlaklığını DB den Değilde Tbl den Ayarlandığını DÜşünüyorum.

DXT'den ayarlanıyor diye biliyorum ben. Giysi zart zurt hepsi Item klasöründe görünümleri. Benim de şöyle bir fikrim var rebirth yapımını görmüştüm şimdi resimi DXT'ye entegre ettiğiniz zaman hareketli resim yani gif eklenebiliyor mu? Eğer eklenebiliyorsa gif efekti gözüküyor mu? Eğer eklenebiliyorsa ve efekt hareket ediyorsa yanıp sönme efekti veririz USKO gibi brightness ayarlarsak mükemmel olur ;)

harbı be bu rebırth patchler Zoba boyası gibi :D

Peki böyle birşey olabilir mi?

Ben yeni kıyafetler yapacam.Bunu hiç bir droba eklemiyecem.Sadece gmler giyecek.+10 falan olmayacak ek takım olcak ama ampul gibi parlayacak.Siz dediniz ya birini parlatınca hepsi parlıyor.Böyle birşey olursa ben serverime eklemeyi süşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

Peki böyle birşey olabilir mi?

Ben yeni kıyafetler yapacam.Bunu hiç bir droba eklemiyecem.Sadece gmler giyecek.+10 falan olmayacak ek takım olcak ama ampul gibi parlayacak.Siz dediniz ya birini parlatınca hepsi parlıyor.Böyle birşey olursa ben serverime eklemeyi süşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.

Tabiki olur uğrasmak lazım mesela Chitin Shell +10 Setin Aynısını Farklı isim de falan ekliyeceksin sonra onlara item klasöründen dxt leri ayarlıyacaksın o iş tamam :]

Size kolay bir yol söyleyeyim yanıp sönme olmaz ama şöyle bakın

1)Bildigimiz itemlerin görünüş dxtlerini kopyalayın rebirth yapacaklarınızınkini
şu una bulanmış olanları kopyaladıgınız dxtlerinkilerle degistirin daha sonra o dxtlerin isimlerini orada olmayan dxt isimleri ile isimlendirin

2)item_org_us tblinizi acın ve yeni satırlar ekleyin bu satırlardaki isimler rebirth bilmemne fln olacak görünüm bölümündeki koda yeni kodları yazın aynı işi dbdeki item tablosunada yaparsanız rebirth şeklinde ayrı itemler olur yanıp sönme icin biraz daha profesyonelce calısmak lazım exe edit kolay degildir.

Yanıp Sönme Olayı Mümkün Değil. Belirli Bir Artı Değerine Geldiğinde Parlamasını Yapmak Çok Zor Değil. En Baştan Yeni Item Oluşturmak Pek Kolay Değil. Değil Oğlu Değil :D

Dxt Editör GİF dosyası okuyabilseydi Olurdu Aslında DXT ile gif dosyasına dünştürüp photoshopla yanıp sönme efekti eklerdik GİF Dosyasını okuturduk cliente atardık yanıp sönerdi ama yanmama ihtimalide olurdu ..

Gif Knight Online Yaşam Şartlarına Göre Çok Lüks Bir Format. Bmp Dosyalarında Bile 3-4 kB'ın Üzerine Çıkamazken Bu Oldukça Zor Olurdu...

rebirth sisteminin esrarını çözdüm ben yakında geliyor öle bi pvp ama gerçek rebirth sistemi

biz bunu yaparsak USKO oynayan kalmaz walla :D

Güzel fikir uygulamaya sokmak lazim

Rebirt sistemi zaten çözüldü ama paylaşan yok :)

Geri
Üst Alt