Duperlerın itemlerinin silinmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Duperlerın itemlerinin silinmesi

eline sağlık ellerin dert görmesin

yanlız biyeri okurken yarıldım

Bu yazıyı değiştiren top tur ^^

cogu kısı zor server larda bu yuzden user kayıp etmektedır :)

----------

************ - i am not referring you, i just DO recommend it.

saol paylasım için ben denedim sonuc alamadım belki bende sorun vardır tesekkurler.

...........
1. Arkadaşım Harbiden milletin durumu ortada kodu yazıp kaçmışsın diceksinki bi yere kaçtıgım yok çogu insan hata aldıgını söylüyor her db ile uyusmayabilir ama paylaştıgın konuyu takip etmen gerek.

2. Hadi sen takip edemiyorsun sitede ..... tane moderator - looper arkadaşlar var bilgileri çoğu userdan üst seviyede bu yüzden moderator yada looper 'lar konuyu açan arkadaş cevap yazmasa bile bu arkadaşların bizleri aydınlatması çokmu zor.

3. İlk defa ko-cuce 'de böyle bir olayla karşılasıyorum lütfen biraz daha ilgi gösterin foruma Hönk

4. İnşallah bu yazıdan sonra bi babayigit çıkarda şurası sorunludur kullanın yada kullanmayın yada şu şekilde yapabilirsiniz yada onun yerine şu kodları girin der...

Bnm problemim su...gokhan dupe yapanları Kaydetmior:S Nasl kaydetmesini saglarm bilgisi olan varsa Lutfen yardm etsn...bi Kayıt etse Her turlu halletcem dupe yapanları xD

Bnm problemim su...gokhan dupe yapanları Kaydetmior:S Nasl kaydetmesini saglarm bilgisi olan varsa Lutfen yardm etsn...bi Kayıt etse Her turlu halletcem dupe yapanları xD

RunDupeCheck2 adında prosedür vardır mutlaka DB'de, LOAD_USER_DATA prosedürünü aç ve aşağıdaki kodu bul:

Kod:
SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame, 
	 Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly
	FROM	USERDATA WHERE strUserId = @id

altına:

Kod:
EXEC RunDupeCheck2 @id

ekle :) Artık yazacaktır.

-- Ganks Tarafından KO-CUCE.COM için Kodlanmıştır!
-- KO-CUCE.Com Dışında PayLaşılması YASAKTIR.
-- Bu yazıyı değiştiren toptur...
-- Edit by ETiCaT
DECLARE @dupeyakala int

select @dupeyakala = count(Userid) FROM gokhan WHERE Userid = @id
if @dupeyakala > 0
begin
update userdata set StrItem = NULL where StrUserID = @id
delete from gokhan where userid = @id
update warehouse set warehousedata = NULL , nmoney = 0 where Straccountid = @AccountID
insert into deltaproject Values (@id,@accountid,getdate(),'Silindi')

end
bunu nereye yazcaz :D:D

yardim pLs.. !

Son düzenleme:

-- Ganks Tarafından KO-CUCE.COM için Kodlanmıştır!
-- KO-CUCE.Com Dışında PayLaşılması YASAKTIR.
-- Bu yazıyı değiştiren toptur...
-- Edit by ETiCaT
DECLARE @dupeyakala int

select @dupeyakala = count(Userid) FROM gokhan WHERE Userid = @id
if @dupeyakala > 0
begin
update userdata set StrItem = NULL where StrUserID = @id
delete from gokhan where userid = @id
update warehouse set warehousedata = NULL , nmoney = 0 where Straccountid = @AccountID
insert into deltaproject Values (@id,@accountid,getdate(),'Silindi')

end
bunu nereye yazcaz :D:D

yardim pLs.. !

İmzandan DownKaaN'ı Kaldır hö Fake O :D

Düpe yapınca yakalanma işi Aynı id'de olmaları itemlerin.Yani bi kişi bundan cok rahat kurtulabilir.+9 ( Mesela ) itemi alıp düpeler ve sonra onu +10 basar.id değişeceği için item düpe sınıfına dahil olmaz.Bu yüzden bunu sadece enayilere ve unutanlara yedirebilir server sahipleri.en iyisi tradeyi kökten kaldırmak :)

Geri
Üst Alt