Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Arkadaşlar lütfen Msj'ımı Sonuna kadar okuyunuz !!
Artık Ko-Cuce/PvP Serverler Yada kurulum Vs Benım için Bitti Artık Hayata Dönme vakti Geldi Pc başından kalmıyordum Gezmiyordum Tozmuordum oturuordum oysaki Arkadaşlarım Deli gibi Gezip Tozup Eğlenirken neyse benım için Bitti artık AHerşey sıra Gezip Tozup Eğlenmeye geldi. Aklınız varsa bırakın böyle işleri okulunuzu okuyun hayatınızı yaşayın ilerde cok üzülürsünüz benden kardeş tavsiyesi size neyse herkeze iyi forumlar kendinize iyi bakın !!
Eğerki sohbet Etmek isteyen olursa [email protected] adresinden ulaşabilir bana ama pvp ile ilgili olmasın lütfen !!
O kadar Paylaşım Yardım vs. Yaptım sizden Tek bişi istiyorum.Benım Kimde hakkım varsa HELAL ETSİN Belki ilerde helalleşemeyiz Benım Hakkım Bütün Cüce Halkına HELAL olsun kiminizle tartıstım kapıstım ama iyi vakit geçirdim umarım sizde bi karara varırsınız.