[Dev Paylaşım] Ev Pc si ~ No-ipLi Server'lara Soacs Koruma Sistemi Kurmak !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karbon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Dev Paylaşım] Ev Pc si ~ No-ipLi Server'lara Soacs Koruma Sistemi Kurmak !!

saoLsn karDeşm

Cevap: [Dev Paylaşım] Ev Pc si ~ No-ipLi Server'lara Soacs Koruma Sistemi Kurmak !!

Yorumlar için Saolun.. 63 kere GörüntüLenmiş Yorum yapan yok Yorum Yapmayıp İşine Yarıyan Herkese Haram Olsun Böyle Oldugu için Adam gibi Şeyleri Paylaşmıyor Qimse.. Sonra Başlıyorsunuz Bok gibi Şeyler Paylaşılıyor diye Önce Siz adam Olun..Bakıpta Yorum Yapmayanlar İÇin diyorum...

Genç Lamer Lamer İşler yapıcaksan hiç yapma!

Yorumu Gerek Gören Yorumunu yapar Sanane Milletten Okudum yazdıklarını yok haram olsunmuş flen flen tmm sil konuyu çokta meraklıydık senin konunu okumaya? Şimdi MutLumusun Allah bilir baban bir bardak su istese götürsen teşekür etmese haram olsun diyosundur.Bu kadar Çocuk olmayın.

saoL KardeŞ Snin Bende Msn ne war Seni Hep Server Hakkında Rahatsız EdiyoRdum (abaza54300@hot. iyi Tanirsin :D)

Genç Lamer Lamer İşler yapıcaksan hiç yapma!

Yorumu Gerek Gören Yorumunu yapar Sanane Milletten Okudum yazdıklarını yok haram olsunmuş flen flen tmm sil konuyu çokta meraklıydık senin konunu okumaya? Şimdi MutLumusun Allah bilir baban bir bardak su istese götürsen teşekür etmese haram olsun diyosundur.Bu kadar Çocuk olmayın.

Meraklı değilsen neden okudunki konuyu

istedigin yorum olsun ** al sana yorum :D
teşekürler

++++++++++++++++++++++ ben ilk defa server kurdumda oto pacht ve no ıp almama yardımcı olcak birisi varmı serveri fln kurdum tk eksik onlar kaldı

Geri
Üst Alt