[Dev Paylaşım]Colony Zone Giriş Sınırını Degiştirme

Cevap: [Dev Paylaşım]Colony Zone Giriş Sınırını Degiştirme

O kadar yabancı siteden alıyorsunda :) altına osmanxin makalesidir yazamıyorsun helal ne diyelim:)
peki neden osmanx bunları bir TÜRK Forumunda değilde ilk olarak yabancı bir forumda paylaşıyor Türklerle İlgili bir sorununmu Var acaba , Yoksa mantıklı bir açıklama Yapaiblirmsin Çok Merak Ediyorum ?

Son düzenleme:

peki neden osmanx bunları bir TÜRK Forumunda değilde ilk olarak yabancı bir forumda paylaşıyor Türklerle İlgili bir sorununmu Var acaba , Yoksa mantıklı bir açıklama Yapaiblirmsin Çok Merak Ediyorum ?

Çünkü gördüğün gibi yabancı forumda paylaştığım konuya bile bir alıntı olduğunu kimden olduğunu yazmıyorlar. Türkçesinide yazarsak direk üstüne çöreklenirlr. Zaten ASM bilen kaç kişi var ki aranızda:)

Bu kadar uğraşmaya gerek yok editörle çok basit oluyor Kırallık oy kullanma lvl ini bir türlü bulamadım varmı bilen?

yabancı sitede osmanx ile alakalı hiçbişi yazmıodu ben sadece ordaki yazanları buraya türkce cevirerek koydum o kadar

bilader sen ne yaptın hiç bişey anlamadım

Bu ebenezer editör gibi bi programa eklenemez mi :(

yabancı sitede osmanx ile alakalı hiçbişi yazmıodu ben sadece ordaki yazanları buraya türkce cevirerek koydum o kadar

Hangi siteymiş o? KODevs desen credits osmanx yazıyor. Snoxd desen orada mod olan ve konuyu yazan benim. Başka hangi yabancı siteden öğrendin bunu çok merak ediyorum.

ananın ko-cuce.net sitesinden almış lar o ç osmanx avradını si.keyim

Saol Ellerine Sağlk

google translate ile çevireceğine hiç çevirmeseydin..! daha iyi olurdu Birde İngilizcesini Yaz Bence

Geri
Üst Alt