MYKO DESTAN GAME <> Full SOACS MYKO'da Yeni Dünya <> BETA BITTI <> OFFICIAL Ağustos 01/08/2021

Jackko.net mi nede çok seviyorsunuz sw leri kötülemeyi saldırıyı server açıldıktan sonra yap burda laf ebeliğine kalkışma senin ne olduğun açtığın sw lerden belli oluyor zaten ama sana tavsiyem gel bu servera takıl 1 hafta felan belki sw açmak istersin feyz alırsın ha?

Bu server sahtekardır.

Sayın jackko.net isimli arkadaşım ,

Server açmak ;
İsim yapmış ve hit yakalamış mykoların facelerindeki beğenen kişiler ile yorum yapan kişileri tek tek ekleyerek , " yakında bir myko server açacağım kapanmayacak , bütün herkezin istediği şekilde" diyip , daha sonra makina parası ödemediği hosting sahibini günlerce salladığı için makinası kapatılan ve sonrada faceye çıkıp benim server ile alakam yok demek kadar basit olsaydı hergün burada bir myko server açılırdı emin ol.

Sen insanları kandırdın ! 300 online user varken 300 tl makina parası ödemediğin için emekdar insanlar oyunda iken makinan kapatıldı. Önce kendi hatalarını kapat daha sonra insanlara sahtekar de.

İşine bak , burnunu her yere sokma. Yapabiliyorsan daha iyisini buyur hodri meydan ama yapamayıp çamura batıp birde diğer serverları kötülemek boş insanların kıskananların işidir.

oo DestanGame buradadamı siz varsınız :)
league of legends turnuvasında üçüncü olmuştuk buradada turnuvalarınızın gelmesini 4 gözle
bekliyoruz AresRespect olarak clana gelmek isteyenler özel msj atsın

Umarım bekledıgım gibi çıkar veya tahmin ettigim gibi diyim sizden bir ricam ve önerim var Breth ve Piananın haritasını yüklemenizi öneriyorum çogu kişi bilmiyor geride kalıp oyunu bırakıyor çogu kişi yeni emc yi biliyor :) kolay gelsin şimdiden açılıcagı günü sabırsızlıkla bekliyorum.. HellBoys'ta sizinle :)

Şuraya bak yorum yapanların hepsi kendi fake hesapları ^^ bu servere girecek aklı tanımıyorum daha işiniz gücünüz para kazanmak insanların emeği ile oynamak.

Henüz bir ekibi olmayan ve bir ekibe katılmayı düşünen arkadaşlar bize katılabilirler.Bu serverda karus olarak oynayacağız.Şimdilik 3-4 kişiyiz.Genellikle melee oynuyoruz. Raidcall id : 9301436 Yaş sınırı +20

Geri
Üst Alt