DeadDance Anti Cheat 255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Konu Yazar

deaddance

New Member
Kalemi Kırıldı!
Şub
82
0
Anti Cheat Ve Ebenezerin Ozellikleri ; Ebenezer Icın Akumana Tesekkurler
* KO Expolit Fix.
* Stack Overflow Fix.(KO Server Killer 1,2,3,3.1 ve Kill-Switch Kısaca Hepsi)
* 255 Stat Bug Fix.
* NP Hack Fix
* Trina Bug Fix.
* EXP Hack Fix.
* Maradon Para Bugu Fixlendi.
* Merchant Bug Fixlendi.
* GM Olmadan Dışardan Notice ve Komut Yollama Fix
* Ebenezer Fix Gerektirmez, Tek Başına Çalıştırabilirsiniz Arkadaslar
* /Trade Komutu Kapalı
*Birkac Komut Degistirildi User Banlama
+banlayacam ve Boss Atma +Bossatacam Biraz Komik Olsun Dedim :^^:
+Exe Nın Adi Cok Degisik Ben Bile Yazamam Bazı Koxplari Falan acamazlar Npc Attack Muhabbeti İste
+Seri Skill Fix
+Speed Hack Fix
Onemli Bir Acıklama
Exesi Cok Ozeldir Oyuna Userlerin Hızlı Gırmesını Saglar.By Rotrko'ya Exenın Hizlandırılmasında Yardımcı Oldugu Icınde Tesekkurler

Exeyi Saglam Bi Packer İle Packleyiniz Userler Port ve Verisonu Ogrenmesın Diye.
Sitede Bulabilirsiniz Konu acmayın sakın Arama Butonunu Kullanın :D

Download Link
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Gozlerınde Problem Olan Arkadaslar Icın

http://rapidshare.com/files/256055272/Anti_Cheat_By_DeadDance.rar.html

Dosya.tc Bende Acilmiyor Dosyayi Indıren Birisi Dosya.tcden Upload Etsin Lutfen

Son düzenleme:
Cevap: DeadDance Anti Cheat 255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Denedım wuruslu Hic Tavisye Etmem:S

Cevap: DeadDance Anti Cheat 255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Ayrıca client ismini değişmekle koxp mu engellenir güldüm sadece :)

Arkadasim bazi koxplarda client adını yazman lazım snoxd girersen orda var oyle koxplar burda client adi degisik adam client adını koxpa yazamıcagından giremicek

ty.......ty.....ty....

Ayrıca client ismini değişmekle koxp mu engellenir güldüm sadece :)

arkadaşım akumanınki güzel dün senin ebenezeri indirdim 255 stat yapamadılar ama adamlar noticeden ana avrt kalmadı
akumanınkini indirdim oldu sonra servera bi reset attım baktım ebenezer çalışmıyor ama onun ebenezerde notice vs geçemiyorlar denendi.ha birde tabiki yanında ebenezer.fix firewal olması lazım ;)

Super Paylasım DeadDance Kardesim

ya ne aptal adamsın exe koymuş bide servere herkez kendi exesiyle giriyor indirmeden sakat bu ya

Lütfen bnm Basit Anti Cheat Yapımı adlı konumu okumadan anti yapmaya kalkma daha çok laf işitirsin . :D benden söylemesi

Supersın DeadDance :D

ı love you dead :D

Hocam Packsizse Herkes Kendine Göre Version Yapıp Öyle Packlesin Yoksa Bu Anti 1 gün Dayanmaz :p

Zaten adam belirtmis packsiz diye

Kolpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gzlmssssssssss

Paylaşım için saol

Size Soyliyem Calismiyor pv koxp hersey aciliyor bosuna denemeyin

++++++++++++++++++++

arkadaslar Benım serverda Mıllet paso edıt lık yapıor koxp la ve np sı nı yukseltıor care soluyebılırmısınız ve pach getırsem cozulurmu pach getırmesınıde bılmıorum lutfen yardım pls

Geri
Üst Alt