Cüceler Ülkesi Bolüm 1 : Yaratılış ve BigaHega [ Mutlaka Okuyun ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan StabWound
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

StabWound

hebele hübele
Eyl
257
2
Bizim zaman diye adlandırdığımız dönemden önce yalnızca mistik bir boşluk vardı ve bu boşlukta çok eski, hiçbir özel şekli olmayan enerjiler dolanıyordu. Bilinmeyen bir sebeple bu eski enerjiler yavaş yavaş biçim kazanmaya başladı. Bu cisimleşme/maddeleşme sırasında çok özel bir güç bilinç kazandı.

AKUMA adında ki bu gücün tek amacı cüceler ülkesini yaratmakmış.Dağları , denizleri , gokyüzünü yaratan AKUMA aslında cüceler diyarında ki yaşam icin gerekli olan herşeyi yaratmıştı.Fakat bu kadar güzelliğin arasında yanlız başına bir türlü mutlu olamıyordu.Sürekli yarattığı dağlar , taşlar , denizler ile konuşuyor onlara dertlerini anlatıyordu.AKUMA uzun yıllar sonra kendisine benziyen varlıklar yaratmaya karar vermiştir.Aslında bu fikir AKUMA'nın aklında hep vardı lakin AKUMA kendisine benziyen varlıklar yaratırsa kendisinin otoritesinin yıkılacağına inanırdı.Fakat bir türlü mutlu olamayan AKUMA kendisine benzeyen bir varlık yaratmaya karar vermiştir..Adı da BigaHega idi.BigaHega AKUMA'nın aksine , daha zeki , daha cabuk ve daha kurnazdı.BİgaHega once AKUMA ile iyi gecindi ve onun dertlerine derman oldu.Cünkü onunda icinde AKUMA gibi sevgi vardı.Aylar , yıllar , asırlar gecti.BigaHega artık AKUMA'dan almış olduğu sevgiyi yitirmeye başladı..AKUMA'ya itaat etmekten nefret etmeye başlıyan BigaHega , AKUMA hakkında sinsi planlar yapıyordu.Bir gün ormanın en derinliklerinde AKUMA hakkında plan yapan BigaHega birden izlendiğini farkeder.Etrafına bakınan BigaHega AKUMA'yı hisseder. Akuma BigaHega ya ne yaptığını sorar.BigaHega planları bir kenara bırakıp aslında zamanı geldiğini düşünerek AKUMA'ya cevap vermeden saldırmaya başlar.AKUMA once afallar , ne olduğunu anlamaya calışır fakat BigaHega buna zaman tanımaz.Saldırıların ardı arkası kesilmezken , AKUMA birden karşı saldırıya gecer ve BigaHega'yı yaralar.Fakat her ikiside iyileştirme gücüne sahip olduğu icin birbirlerine karşı başarı sağlıyamazlar.BigaHega bunu farkeder ve oradan ayrılır.Her ne kadar haince bir saldırıya maruz kalmış olsada AKUMA , BigaHega'yı aramaz.Cünkü AKUMA , BigaHega'nın ne kadar güclü olduğunun farkındadır.AKUMA , BigaHega'yı kendi yarattığı icin onu yok edebileceğinede inanmaktadır.BigaHega ise AKUMA'yı yok etmesinin mümkün olmadığının farkındadır.Her iki tarafta bir süre ortalıklarda gozükmez ve karşı saldırı hazırlar.BigaHega , AKUMA'dan almış olduğu güclerden faydalanarak yıkım ve aldatma icin yaratılmış olan MjSamet'i yaratır..Ve onun aklını AKUMA'yı oldürmek ile doldurmuştur.MjSamet'e ağaclardan yapılmış keskin bir mızrak verir.MjSamet'in tek başına AKUMA'yı oldürebileceğine inanan BigaHega artık saldırı icin herşeyi tamamlamış ve zaman kolllamaktadır.AKUMA ise bu sürede kendine etrafındaki bulutları toplayarak bir kılıç yaptı. Buluttan kılıcı o kadar güzel biçimlendirmişti ki keskin aletin öldürücü özelliği adeta maskelenmişti.Bu kılıç ile BigaHega'nın bütün güclerini alabileceğine inanmaktadır.Fakat kılıcı tamamiyle BigaHega'nın üstüne tasarlamıştır.Cünkü AKUMA'nın henüz MjSamet'ten haberi yoktur.Bunun üzerine AKUMA uzun bir süre sonra herşeyi tamamlamıştır.Bu sefer BigaHega'dan gelecek bir saldırıyı beklemek yerine tek dokunuşta onu kendine itaat etcek hale getirmeyi planlamaktadır.AKUMA , BigaHega'yı ararken MjSamet ile karşılaşır.Aslında MjSamet'de AKUMA'yı aramaktadır.MjSamet'in oncelikle AKUMA'ya bakmasının ardından AKUMA , MjSamet'in BigaHega'nın adamı olduğunu anlamıştı.Göz göze geldikten sonra dovüş başlamıştı.Dövüş çok hızlı ve şiddetli sürüyordu. Dövüşçüler tek kelime etmeden mücadele ediyordu. MjSamet mızrağını havaya kaldırdı, AKUMA ardı ardına gelen hamleleri savuşturmayı başardı. Dövüşü izleyen BigaHega, AKUMA’un hak ettiği sona kavuşması için sabırsızlıkla bekliyordu. Silahları ile yenişemeyen iki Tanrı, zafer kazanmak için özel güçlerini kullanmaya başladı. Önce AKUMA, güneşi ve yıldızları ortadan kaldırarak dünyayı karanlığa boğdu. MjSamet bir an için kör oldu. AKUMA kılıçı ileri fırlattı, rakibinin omzunu sıyırıp geçen kılıç yeşil bir ışık saçtı.Kılıçtan yayılan yeşil ışık MjSamet’ın görmesini sağladı.Karşı atağa kalkan MjSamet mızrağını fırlattı ve AKUMA’un sol kolunu kesmesine yetti.

AKUMA acıyla bağırarak dizlerinin üzerine çöktü; yaşam gücünü kaybediyordu. MjSamet ve BigaHega zafer sevinciyle birbirlerine bakarken AKUMA ve MjSamet arasında belli belirsiz bir değişim gerçekleşti. Dış görünüşleri değişmemiş olsa da yaşam güçleri ikisinin bedeni arasında yer değiştiriyordu. AKUMA, -sihirli değiştirme yeteneği- sayesinde artık MjSamet’ın bedenindeyken MjSamet’ın ruhu az evvel yaraladığı mağlup bedene hapsolmuş yatıyordu.

Çok acı çekmesine rağmen MjSamet’in ruhu ölüme direniyordu. Mızrağı hızla fırlattı ve daha önce kendisine ait olan bedene sapladı. O sırada AKUMA beden değiştirmeyi akıl edişini kutlamakla meşgul olduğundan mızrağı fark etmedi. Sihirli mızrak Tanrı’nın kalbine saplanıp onu yok etti.

AKUMA ölmüştü, Mjsamet ise ölmek üzereydi. MjSamet, artık güçlerinin yok etmekle sınırlı olmadığını hissediyordu. Ruhların değişimi nedeniyle, biraz çaba gösterirse o da bir zamanlar AKUMA’un yapabildiği gibi değişime yol açabilirdi. Yeni yeteneğiyle önce kesik koluna odaklanarak akan kanı durdurdu. Daha sonra tendon ve kemiklere yoğunlaşarak onların büyümesini ve yeniden kesilen uzvun şeklini almasını sağladı.

Tamamen iyileşince ayağa fırladı, yeni gücünü herkesin duyması için bağırdı: “Yeniden doğdum! Artık eşsizim, korkun benden!” . Bunun üzerine BigaHega , MjSamet'e dikkatlice baktı ve ihanete uğruyacağını düşündü.

Devamı Bolüm 2'de..

Rep ve Teşekkür'ü esirgemeyiniz.Bolüm 2 ve sonrasında herkezi katmaya calışacağım.Yetki sırasına ve üyelik numarasına gore ekliyorum kişileri.

Yazar : StabWound ( ozanc48 )
Grafik : Helyum
Fikir & Proje : StabWound

İletişim

msn : [email protected]
mail : [email protected]
web : ozanc48.com /

Hikayenin Aslı ; Bir msn'de Helyum ile konuşuyordum.Konu nereden geldi hatırlamıyorum fkat hikayeye geldi.Bende ona hikaye yazacağımı soyledim.O biraz işi ciddileşti , daha sonra benimde kafama yattı.Bunun üstüne biraz düşündükten sonra Helyum'a ozel değil , Cüceye ozel bir hikaye olsun istedim.Asla yazar olduğum , iyi yazdığımı iddia etmiyorum.Sadece deniyorum , bazı kaynaklardan yardım alıyorum.Güzel ve uzun bir hikaye olacağına inanıyorum.Aslında edebiyattan anlayan alper , berkin gibi birileri yanımda olsa ben ona olayı anlatsam o yazsa belki de yok satarız :D

Dikkatimi cektide bazı arkadaşlar yorum yaparken " sacmalık , vakit kaybı " gibi kelimeler telafüz ediyor.Acaba post kasmak icin mi yoksa ego'larını tatmin edemediğim icin mi bilemiyorum.Fakat bir acıklama getirmek istiyorum ; asıl sacmalık nedir biliyormusunuz.Sizin bir database yapmanız ve aynısından 5597498441 tane olmasına rağmen bunu paylaşmanız.Sizin bir prodüsür paylaşmanız ve üşenmeyip bu prodüsürü 1 saat araştırmanız.Halbu ki forumda var olmasına rağmen.Sizin para verip vps & dedicated almanız sonra bir sürü aksilik yaşayınca Firma sahibine sovmeniz :o: Sacmalık bunlardır.Benim yaptığım şey bir hobidir , sacmalık değil.Ben hayatımda ilk defa birşey yazıyorum.Bu zamana kadar izlemiş olduğum cizgi filmler , fantastik filmler'den birşeyler alıyorum ekliyorum geliştiriyorum.Yaşım 16 benim yaşımda hic kimse sevmez kitap okumayı.Fakat ben oyle birşey yazıyorum ki okuyan okurken sıkılmıyor. :o: Şimdi bu son cümlelerime bakarak dersiniz bu cocuk 16 yaşnda kendini cok büyütmüş.O zaman da ben size bir daha acıklama yapmam. :o:

Son düzenleme:
Cevap: Cüceler Ülkesi Bolüm 1 : Yaratılış ve BigaHega [ Mutlaka Okuyun ]

:haha: Bölüm 2 Ne Zaman :D Bazı YErde Cumle Hataları Fılan VAr Onları Acemılıgıne Bırakıyorum :) Zeka Gucun Gelişmiş And Cocuk Ruhlusun :D

Son düzenleme:

Saçmalık :D

Ee sende biliyorsun nasıl yazdığımı :o: Evet acemilik de haftada 2 saat edebiyat gorüyorum anca bu kadar :D

Üşenmeden bunu mu yazdın :D

Sen oyle diyorsunda cok okunuyor bu :D Kendimi yazarlığa verdim :o: Yani yazmak hoşuma gidiyor , o zaman bir database yazan yada kod yazan yapsın?Elalemin sacma oyunu icin yardım ediyor uğraşıyor kod hazırlıyor birşey yapıyor.Cok sacma bakıyorsun.

CüCeLer üLkesini Matrix1536 Kurdu..

Ama Genede Güzelmiş.:)

Muhauhauahua :D Saçmalık hö

Sacmalık diyor yahu , biz buna emek verdik ve sizin ego'larınızı tatmin etmek icin yazmadık.Asıl sacmalık nedir biliyormusunuz ; sizin vps'lere & dedicaterlere verdiğiniz paralar ve sacma sacma kurduğunuz serverlar.Ayrıca AgentWalter teşekkür ederim eyvallah.Matrix 2. bolümde girecek :D

Matrix1536 keşke ilk bölümde olsa idi :D.Neyse Heyecan Devam ediyor..:haha:

Bir tiyo veriyim Hani Akumanın kılıcından cıkan ışık varya o ışığı unutmayın. :D

ben nerdeyim ulan burda

Sen kalbimdesin:D Bolüm 2'de Matrix , Trance gibi Tanrılar giriyor.Hepsi ayrı ayrı şovalyelere sahip ayrı yetenekleri olan.Bunlardan biri'de sensin.Haftaya cuma yayımlıcam onuda. :)

Sizlere saten kim ne yaparsa yapsın saçmalık geliyor helede bu Necro :D Lan tamer sen niye kötü yorum yapıyon ayıp adam yazmış insanlık namına insan en azından güzel birşey yazar neyse kardeşim başarılarının devamını diliyorum

Yaratmak Kelimesi ve Yeni Tanrılar Gelicek gibi kelimeler benim hoşuma gitmedi... Yaratmak Allaha Mahsustur.... 2. Bölümde Yaratmak yerine yapmak,üretmek filan olsa daha hoş olur...

Commando kardeşim beni güldürdün ve bir yanda da mutlu ettin.Oncelike okuduğun icin teşekkürler.Bu aslında bir hikayedir.Hikayeler asılsız şeylerdir.Gercek olmayan.Haklısın yaratmak allaha mahsusdur.Fakat bakarsınki bende burada hayal gücümü kullanarak bir hikaye yarattım.Yani benim allaha inancım var elbette yanlış anlama ama bu bir hikaye.Bu kadar olayı dine bağlamamak lazım.

Teşekküler. Ben nezaman gelcem hö

Ben ne imişim ya :D

Geri
Üst Alt