Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Azzgard Clanı olarak oynuoruz bizde oyundaki nickim Justy oyun güzel gidiyor.Açıldığı gün girenlerden çoğu ''bune böyle bu kadar zor server mı olur uskoda mı oynuoruz'' dediler.Bu yüzdende çoğu kişi oyunu bıraktı.Ya başlıkta başka birşey yazıyor yada ben mi yanlış okuyorum arkadaş ''1299 Orjinal'' yazmıo mu bu başlıkta.Siz girdiğiniz serverin özelliklerine bakmıomusunuz.Valla myko tadı tam bu serverda var.Açıldığı günden beri serverdayım 5 günde 55 level oldum hemde günde 4-5 saat oynamayla bence exp gayet normal.Server açılalı 5 gün oldu ama millette item yok.Yeni başlıcak olanlar tereddütsüz başlasınlar hiç birşey için geç değil.Oyunda 1-2 sorun var burdanda adminler görürse sevinirim.Oyunda sadece ''Bus'' la basılıyor bunu düzeltmeleri lazım.Bir diğer konuda size ulaşamıyoruz.Ne bi gm var nede admin.Lütfen oyunda soru sorabilceğimiz insan bulamıyoruz. Forumdada cevap vermiorsunuz.Oyunda sabit oynayan 150 kişi var onlarıda böyle yaparak soğutmayın lütfen.

Azzgard Clanı olarak oynuoruz bizde oyundaki nickim Justy oyun güzel gidiyor.Açıldığı gün girenlerden çoğu ''bune böyle bu kadar zor server mı olur uskoda mı oynuoruz'' dediler.Bu yüzdende çoğu kişi oyunu bıraktı.Ya başlıkta başka birşey yazıyor yada ben mi yanlış okuyorum arkadaş ''1299 Orjinal'' yazmıo mu bu başlıkta.Siz girdiğiniz serverin özelliklerine bakmıomusunuz.Valla myko tadı tam bu serverda var.Açıldığı günden beri serverdayım 5 günde 55 level oldum hemde günde 4-5 saat oynamayla bence exp gayet normal.Server açılalı 5 gün oldu ama millette item yok.Yeni başlıcak olanlar tereddütsüz başlasınlar hiç birşey için geç değil.Oyunda 1-2 sorun var burdanda adminler görürse sevinirim.Oyunda sadece ''Bus'' la basılıyor bunu düzeltmeleri lazım.Bir diğer konuda size ulaşamıyoruz.Ne bi gm var nede admin.Lütfen oyunda soru sorabilceğimiz insan bulamıyoruz. Forumdada cevap vermiorsunuz.Oyunda sabit oynayan 150 kişi var onlarıda böyle yaparak soğutmayın lütfen.

Aynen arkadaşa katılıyorum clan olarak yaklasık 10 12 kisi surekli online oluyoruz oyun gayet zevkli fakat biraz daha tanıtım ve userlern gelmesiyle daha iyi yerlere gelecegine inanıyoruz biz.Yeni başlayacak olan arkadaslara da Azzgard clanı olarak gerekirse yardım etmeye hazırız.
ElmerFudd

Beyler server daha cok yeni 3-4 k np var en yüksek lwl60 ve sınır 70 fln cok zevkli fp +3 le czde dolanabliosun gelin hiçbişe için geç degil güvenilir güzel sw.. bizim clanda 10 kişi full on swde zaten 150 kişi sabit online gelin sizde 350 400 userle mükemmel ötesi server..

Server gayet iyi durumda. 3 gün ara vermeme ragmen öyle uçan kaçan bişey olmamış, Goblin setlerle sword breakerlarla kasmaya devam ediyor millet.3-4 tane adam var onlarda server açıldığından beri sabahlıyorlar galiba onlar bi iyi geliştirmiş ama czde denk gelsen kesiyosun hani :)

Server gayet iyi durumda. 3 gün ara vermeme ragmen öyle uçan kaçan bişey olmamış, Goblin setlerle sword breakerlarla kasmaya devam ediyor millet.3-4 tane adam var onlarda server açıldığından beri sabahlıyorlar galiba onlar bi iyi geliştirmiş ama czde denk gelsen kesiyosun hani :)
kardeşim oyuna şimdi girdim maradonda bir tane bile pazar yoktu.sw çok boş gibiydi

emcye baktığında kale önleri skeletonlar dolu yani. Moradonda 10 lvla kadar kasıp civcivle partylere gidiyor insanlar o yüzdendir. Adam akıllı pazar yok o da herkesin level kasma derdinden

Merhaba arkadaşlar,

Bugün oyuna başlamaya kararsız arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum.
Server myko olarak 10 ekimde açıldı bildiğiniz gibi.Fakat knight warsla aynı günde çakıştığı için açılışta beklenen olmadı ve şuan görüyorum ki knightwars'ın oyuncu sayısı 1500 iken 300 lere düştü.ve şuanda orayı bırakan yada kocuceye başka serverlardan gelmek isteyen arkadaşlar açılalı 6 gün oldu diye çekimser kalabiliyorlar.Aslında hiç endişeniz olmasın çünkü çoğu kişide item yok herkes ezik 60 level bir kaç kişi var herkes item kasıyor pazarda canlılık yok fakat tekrar diyorum 1 kişinin sabır göstermesi ve oyunda kalması serverin canlanması demektir.Çok myko serverda oynadım ve emin olun database güzel hiç birşey için geç değil ve tüm arkadaşları servera bekliyorum.

MiaJari(Valhalla clan başkanı)

Son düzenleme:
ne kadar adminlere deli olsamda oyunun suçu günahı yok hakkını vermem gerek güzel. 6 günde exp kastım item çıkardık (item dediğimde md glave falan) pk attık zevk aldık. Tek sıkıntı oyunla ilgilenen adam yok. Forumdan cevap veren yok. Utanıyorlarmı yüzlerimi yok anlamadık. Ama sabit 150 adamın online oldugunu görüyorlardır herhalde. İnşallah ilgilenmeye başlarlar.

Adam gibi bir facebook sayfası açında ilgilenin server açmadan önce çok aktiftiniz şimdi ne oldu okullar mı açıldı admin bey ?

Merhaba Ben 57 Lvl Mage Karakter Oynuyorum 57 Skillini Açmak İçin Kağıt Alacam Fakat Goblin Düşmüyor Yaklaşık 30dk kestim 1 2 parça çıktı tekli şekilde düzenleme getirmenizi rica ediyorum

Adam gibi bir facebook sayfası açında ilgilenin server açmadan önce çok aktiftiniz şimdi ne oldu okullar mı açıldı admin bey ?

sen staff'a sopa derken bu herifler pvp server piyasasina yön veriyordu. hatalari olmadi degil amma velakin sen bunu elestirecek son cocuksun. uslubuna dikkat et.

www.facebook.com/cuceknightonline

Merhaba Ben 57 Lvl Mage Karakter Oynuyorum 57 Skillini Açmak İçin Kağıt Alacam Fakat Goblin Düşmüyor Yaklaşık 30dk kestim 1 2 parça çıktı tekli şekilde düzenleme getirmenizi rica ediyorum

goblin bouncerlar daha seri drop atiyor dostum.

sen staff'a sopa derken bu herifler pvp server piyasasina yön veriyordu. hatalari olmadi degil amma velakin sen bunu elestirecek son cocuksun. uslubuna dikkat et.

www.facebook.com/cuceknightonline

goblin bouncerlar daha seri drop atiyor dostum.

Benim Anlamadığım Nokta Madem Bu Kadar Sıkıntısız Bu Adamlar Server Açılalı 6 Gun Olmus Ben Sadece Ilk Gun GM gordum. Kalan 5 Gunde Ne GM ne Birşey Var ? Sen Bu Sw de Oynuyormusun Insanlara Bu Sekılde Yaklaşıyorsun ? Sen bu Hakkı Nerden Buluyorsun ? Insanlar Eleştrıcekte Konuşucakta. Sonucta Private Server Olsa Bıle Insanlar Buraya Emek Verıyor Para verıyor, Zaman harcıyor ? Adamın Soledıgı Sonuna Kadar Dogru Ilgılenmıceksenız Kımseyı Sallamıcaksanız Server Flan Acmıcaktınız Kımsenın Cenesını Yormıcaktınız Bu Kadar Ihtam Altındada Kalmıcaktınız. Kımse Oturdugu Yerden Boş Mhabet Yapmasın Burda. Serverın Evet Mantıgı Cok Guzel. Bızde Bunun ıcın Bu Sv e Baslama Kararı Aldık Ve Basladık. Ama Sonu Ole Olmadı. Gm Belkı Bıraz Ilgılı Olsa Yenı Baslayan Userlarda Kacmıcak Gm Belkı Bırkac Event Yapsa Fotolar Paylasılsa Server Canlanıcak. Ama Nerde ? Adamlar Ne Oyunda Ne Forumda. Sende Gelmıssın Buraya Kafana Gore Insanları Kamcılıyorsun. Herkez Hakkını Arar Herkez Herkezı Eleştrebilir. Burda Herkezın Emegı Var. Saygıyı Ilk Once Sv i Açanlar Playerlara Göstericek Bukadar Basit.

cuceko yoneticileri. oyunu oynuoruz fakat bir takim sıkıntılar var. bunları soylemek istedim.
1-) oyunda abys gem dısında chitin ve fp dusmuor.2 saat lamia kestim sadece bir adet kukry atti. ash knight dts kestim. golem kestim. fp dusen tüm yaratiklari kestim. dusmuor.
2-) upgrade büyük bir sorun. mage ve battle priest oynamak mümkün olmuor.
3-) boslar saat hesabi ile respawn oluor o yüzden boss bekleyen insanlar yok. saati gelince gidip kesiorlar.
4-) macro kuranlar elle kasanlardan hızlı kasıor. macro kurulamayan mobların exp oranı artarsa eliyle saatlerini harcayan insanlar dezavantajlı olmayacaklar.
5-)koxp var oyunda cz de sabah 7 de koxperlar vardi. osmanli klanından 3 kisiyi kesiorlardi.(ellerinde bow +8 var koxperlarin.biraz kasarlarsa oyunu oynanmaz hale getirirler.)

OYnama (WarCry)

gm_karusun verdigi habere gore 0000000 da oyunda farklı bir nickle bulunuyomus ama ismini acıklamadı :)

Serverın oyuncu sayısı git gide artıyor. Ama bu artma yavaş yavaş sindire sindire oluyor. Bu server için daha öncede söylediğim gibi bir ay sonra başlasanız gene geç değil.

beyler serveri 3 gundur gece gunduz oynuyorum 2 pc ' em war beni kesinlikle iyi dinleyin ...

Serverde ılk gunu Delosda abys kasanlar cok seri olmasa seri atıyordu abys adam 1 saatte 100 150 abys i kırıp kendıne chtn +6 set de dusuren var fp 7 bılmıyorım ınn demı saklıyolar war yanı itemını dızen dızdı .. ve sonradan fixlendi <<<<<<<<<<<< şuanda kımın ustune bakıyorsanız ya 'inn de itemi yada kullanıyor ,,
server çok boş cz çıkıyorsun adam 00 sankı cz slotları exp i fzla olcakkı adamlar cz geçsın o ayarlanmamış adam gibi yanı bu server olmamış beyler ben 3 gun gecelı gunduzlu oynadım benm duşuncem budur belkı bu msj i sılcekler k.bakmasın kımse iyi oyunlar ..

Arkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş itemini dizen dizdi diye... Evet kimse görmesin diye itemlerimi inn hosteste saklıyoruz. Fp +7 ler hazır! Ne item ama değil mi +7 fp??? :)))

Şu serverı kötüleyenler tembel oyunculardır. Düzeltimesi gereken yerleri var ancak oynanabilecek en iyi knight serverı hemde açık ara...

Start gelmiyor? ÜSTEKİ ARKADAŞ SEN DE GİT Bİ ZAHMET KUMDA OYNA BE GÜZELİM. O abys kasanlar sanki abys drobunun düzeltileceğini biliyormuyduda depo etti chitini fpyi ? 2 çitin çıktı diye ağlayıp zırlayacaksan artık her mahallede park var kumlu kumlu git birine orda debelen. Exp oranları gayet iyi. Hatta baya iyi. MYKO oynuyon sana cz de trolden 150k exp mi gelsin istiyon?

Geri
Üst Alt