Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız tekrar düşünün derim
1: Knight online'nin ilk hali v1098 olmalı.Sadece bir şekilde eklenti yapılmadan.
2: Türkiyede ve dünyada tek forum siz değilsiniz.Türkiyede ve dünyada'ki baştan gelen knight online ile ilgili forumlara reklam verin.Oyun sadece Türklere hitap etmemeli.
3: Diğer myko serverlarla iletişim haline geçin.Her yerde myko var ve oyuncular bölünüyor bu şekilde büyük kitlelere hitap edip hem maddi anlamda hemde oyuncular adına harikulade olur.
4: Hile türü benzeri şeyleri çok iyi bir şekilde fixlemelisiniz.ve bu tür olaylara yeltenenlere ip ban atılmalı.
5: Kocuce'de özel bir bölüm oluşturulmalı ve facebook sayfası olmalı.
6: Oyunla ilgilenmelisiniz sürekli iletişim halinde olmalısınız cevap araynlara yanıt vermelisiniz.
7: Knight online world'un efsane isimleriyle iletişim haline geçip serverda oynatarak reklam yapmalısınız.
8: Bu yazdıklarımı okuyun ve iyice düşünün dediklerimi yapmaya hazırmısınız? Eğer yapmak istemiyorsanız ne bizi nede kendinizi üzünüz.Nttgame'ye başlayıp parayı bastırıp full charla pk alanalrında gezmesini bende bilirim lakin ben eski mykoyu özledim o ortamı hilesiz,güzel muhabbet olan ortamı.

ve son olarak benim oyunculardan istediğim myko diyince basit birşey getirmemeleri gerek akıllarına.Hile ve benzeri şeyler kullanarak hemen İkigün'de level kasıp charı full dizip pk'da show yapmaksa niyetiniz oynamayın myko bir sürü homeko server var.

Dip not:Herşey güzel bir databese ve user demek değildir saygı ve dayanışma en önemlisidir.Gerisi zaten hem maddi hemde manevi anlamda kendiliğinden gelir.(Umarım söylediklerimin bir etkisi olur ve muhattap alınırım)

Saygılar
MiaJarvi (Valhalla clan başkanı)

Son düzenleme:
Dc yiyen oyuna giremiyor. Start gelmiyor...
Ayrıca arkadaşlar yapılması gerekenleri gayet güzel anlatmışlar. Umarım muhattap alınırlar.

Ya hala 3 5 kişi şu oyunu oynamaya çalışıyoruz bu mu lan sizin kocuceliğiniz sıçtık batırdık deyip elinizi ayagınızımı çekiyonuz? HARAM olsun lan o 11 liralar size. Bide captha larızıa ...

Serverdaki eksiklikleri yönetıcı olarak sizde gördunuz ve şuan oyundan kopmalar yuzunden
user eksıklıgının farkındasınız,benım gorusum bı anket yapılarak oyundakı tum eksıklıklerın bıldırılmesı
ve serverın sıfırlanıp yenı bır baslangıcın ıstenilip istenılmedıgının userlara sorulmasıdır;
ayrıca benım gordugum önemlı eksıklıkler; sw sc olmaması ,low mıddle class sc eksıklıgı ,
cz exp oranının dahada fazla olması gerektıgı
Herkes fıkrını belırtır ıse yonetıcıler ıcın daha faydalı olacagı kanaatındeyım ...

Son düzenleme:
Oyunu Açılmadan Önce Beta Sürecinden Beri Bekledik. Hatalar Eksiltilicek Vaad Edilen Hersey Yerine Getirilicek Diye Ama Ne Oldu Hüsran Oldu. Ben Sw'nin İlk Saatlerinde Oyuna Başladım Macro'lar Havada Uçuşuyor,Low Class Up yok Middle Yok. Sadece bus. Gmlerden sadece 1 tane on var oda TEST yazıyorsun Cevap Vermiyor. Bus Hakkında Sadece Lycan Turlerınden Edınebılırsınz Dendı Fakat Buralara Yenı Baslayan Ve Rogue Harıcınde Olan Hıc Bır Karakter Yaklaştırılmadı Neden Macro Yuzunden. Madem Bunca Hata Vardı Bunca Dert Vardı Ne Dıe Beta Surecı Uyguladınız Kı.? Hadı Hepsını Geçtim Server Açılalı Sayılı Gün Olmuşken Siz O Sabit Dediginiz 150-200 Kısılık Player Grubuyla Hıc Bır Zaman Ilgılendınızmı ? Ben SOn 2 Gundur Bakıyorum 1 Tane GM oyunda GOremedım Sabah Denedım Yok Aksam Yok Gece Yok. Sız Bu Oyunu Sallamıyorsanız Insanlardan Ne Beklıyorsunuz Kı ? Verdiniz Vaatleri Ole Olcak Bole Olcak Tek Olucaz 1299 Dediniz. Oyun Acılmadan PRE'leri Gömdünüz 150-200 Kişi Dediginiz Sabit Playerlara Defoldunuz Gittiniz. Yazıktır Sız Bırden PVP Alanında En Cok Bılınen Forum' Sahıbı Veya Yonetıcılerısınız Yazık Baska Bırsey Demıyorum o 150-200 Kısılık Sabıt Oyuncularda (ıclerınden Bırıde benım) PRE aldıgı Icın Sızın Bu Dandıklıgınıze Katlanıyo En Azından Bı Ihtımal 50-100 kısı Daha Gelır Belkı Dıe Oynuyo Emın Olun.
Çok Ciddiyim İnsanlara Bunları Yazdırcagınıza Alay Konusu Olucagınıza Kapatın Sv'yi Biz Bu Boku Beceremedık Diyin Defolun Gidin. Bunu Demeden Bunu Insanın Gozune Sokmanız Daha Sınır Bozucu Ve Ofkelendırıcı Oluyo Emın Olun.

ŞİMDİ BURDA SOYLUYORUZ UMARIM OKUYUP İLGİLENİRSİNİZ CÜNKÜ YAPMANIZ GEREKEN BU SİZE BU YAKISIR .. OYUNDA İLGİLİ GM GOREMİYORUZ SORUNLARIMIZI SOYLEYECEK SAHDECE KENDİ FORUMUNUZA REKLAM VEREREK OLMAZ MADEM BİŞEY YAPTINIZ TAM YAPIN Kİ HERKEZ NASIL BİŞEY YAPTIGINIZI GÖRSÜN İNANIN OYUNLA İLGİLENİRSENİZ SİZDE KAZANCLI CIKARSINIZ YETERKİ Bİ GM CIKSIN BUYRUN SORUNLARINIZI DİNLİYORUM DESİN SİZDEN İSTENEN BU VE YAPILMASI GEREKEN REKLAM OYUNDA 150 USER SABİT VAR AMA BUNU 300 NEDEN YAPMAYASINIZ ...

Kardeşim macro macro demissin evet oyunda z1 şeklinde 1 skille lycan kasan insanlar var fakat baska turlü nerdeyse imkansız,dün macro kullanımını abartan 2 kişi banlandı biri Tam__Tam hereksin lvl ve item düzeyi izleniyor biz size göz yumuyoruz diye abartmayın şeklindede mesaj geçildi!
Şahsen ben bu oyunda hiçbir eksik göremedim

Makroya sonuna kadar karşıyım ama bende makroyla kasmaya mecbur kalıyorum. Çünkü cidden ele kasacak parti bulmak çok çok zor. Ancak makro tamamiyle yasaklanırsa seve seve uyarım. Çünkü kasanlar mecbur elle kasmak zorunda kalır.

Merhaba,

Gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız tekrar düşünün derim
1: Knight online'nin ilk hali v1098 olmalı.Sadece bir şekilde eklenti yapılmadan.
2: Türkiyede ve dünyada tek forum siz değilsiniz.Türkiyede ve dünyada'ki baştan gelen knight online ile ilgili forumlara reklam verin.Oyun sadece Türklere hitap etmemeli.
3: Diğer myko serverlarla iletişim haline geçin.Her yerde myko var ve oyuncular bölünüyor bu şekilde büyük kitlelere hitap edip hem maddi anlamda hemde oyuncular adına harikulade olur.
4: Hile türü benzeri şeyleri çok iyi bir şekilde fixlemelisiniz.ve bu tür olaylara yeltenenlere ip ban atılmalı.
5: Kocuce'de özel bir bölüm oluşturulmalı ve facebook sayfası olmalı.
6: Oyunla ilgilenmelisiniz sürekli iletişim halinde olmalısınız cevap araynlara yanıt vermelisiniz.
7: Knight online world'un efsane isimleriyle iletişim haline geçip serverda oynatarak reklam yapmalısınız.
8: Bu yazdıklarımı okuyun ve iyice düşünün dediklerimi yapmaya hazırmısınız? Eğer yapmak istemiyorsanız ne bizi nede kendinizi üzünüz.Nttgame'ye başlayıp parayı bastırıp full charla pk alanalrında gezmesini bende bilirim lakin ben eski mykoyu özledim o ortamı hilesiz,güzel muhabbet olan ortamı.

ve son olarak benim oyunculardan istediğim myko diyince basit birşey getirmemeleri gerek akıllarına.Hile ve benzeri şeyler kullanarak hemen İkigün'de level kasıp charı full dizip pk'da show yapmaksa niyetiniz oynamayın myko bir sürü homeko server var.

Dip not:Herşey güzel bir databese ve user demek değildir saygı ve dayanışma en önemlisidir.Gerisi zaten hem maddi hemde manevi anlamda kendiliğinden gelir.(Umarım söylediklerimin bir etkisi olur ve muhattap alınırım)

Saygılar
MiaJarvi (Valhalla clan başkanı)

Arkadaşın dediğine tamamen katılıyorum bu hafta sıfırlanıp açılmalı servar cuma günü başka servarda yokken ortalıkta.

BEN ANLAMIYORUM INSANLAR NE İSTYO BIZDE LightOfGoD CLANI OLARAK OYNUYORUZ SW GAYET KEYIFLI LEVELIMIZ ITEMIMIZ KASIYORUZ KIMSE KUSRA BAKMASIN BURDAN SW KARALAYCAK KOTULEYCEK INSANLARA TAVIZ VERMEYELIM SW GAYET GUZEL BIZ BIZE YETERİZ....GELCEK ARKDSLAR HUMMAN ACARSA GUZEL OLUR LightOfGod AİLESİ OLRAK HERKZİ SLM LARIZ..IYI FORMLAR

Geri
Üst Alt