Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni açılan mykolar dediğiniz ben panelden bakıp size online söylemedim. Gerçekten online olan insan sayısını söyledim. Ben de paneli buga sokup 1500 online göstermeyi bilirim.

IP= login.ko-cuce.net
version 1390 olmalı ona göre patch kontrol edin.

sınırsız pot yok exp zor item zor
full client indirdik lakin pus beyaz ekran

Maalesef SOACS'da middle/low scrollar çalışmıyormuş. BUS kullanabilirsiniz kolay bulunuyor :)

Hacım benim sorunum nolacak W8.1 64 bit full client indirdim giremiyorum?Yok mu çözümü? Betadayken girebiliyordum..

Win8.1 64bit kullanıyorum. SOACS zaten çalışıyor hiç bir problem yok. 1390 patchinde değil misiniz?

Bu problemlerinizle ilgili @osmanx e yarın bildirimde bulunacağım. Maalesef müdahale edemiyoruz SOACS hazır paket kapalı kutu olduğu için.

Gmleriniz Online Fkat Shouttan defalarca yazdığım taktirde kimse ilgilenmiyor.

Premium olayı bronze olarak kayıtlı fakat premium alınca gold görünüyor ama expe hiç bir şekilde fayda sağladığını görmedim. Aynı anda başladığımız arkadaşlarla aynı lvl ayni exp oranında gidiyoruz ?

Bu konuda yardım edicek misiniz ?

Görüntü olarak bir hata olmuş premium konusunda. Bronze aslında ama gold görünüyor. Yarın düzeltilecek.

Gelen expler %20 değişiyor, 50'den sonra çok fark eder merak etmeyin.

Görüntü olarak bir hata olmuş premium konusunda. Bronze aslında ama gold görünüyor. Yarın düzeltilecek.

Gelen expler %20 değişiyor, 50'den sonra çok fark eder merak etmeyin.
İstersen çocukların yazdıklarını göstereyim size ?
Lycandan örnek veriyorum adamlar presiz oynuyorlar aldıkları exp oranı 6,5k bende pre var aldığım exp 6,4k bu nasıl oluyor anlamış değilim .

ya birşey sorcam gerçek mykoda basic okcu skili mana mı harcıyor yada middle class bir itemi bus lamı up yapıyoruz? bunların düzelmesi lazım. yarın 7 ye 8 e paper yada plate set yapacak olsak bus mu arıcaz? bide hala şu prenin kodu gelmedi hadi bir zahmet

Geri
Üst Alt