bence sağ karakterlerin açık olmaması herşeyden önce orjinalliğe sadık kalınmadığını göstermektedir. görülüyor ki , anti koruma sisteminiz son sürüm olmakla beraber açıksız bir oyunda bir üyelikteki 3 charın kullanımı oyuncu açısından çok önemli olacaktır. tüm myko oyuncuları hatta ve hatta 2006 dönemlerinde MYKO (Malaysian Knight Online) oyuncusu biliyor ve yapmıştır ki , sağ ve sol karakterler oyundaki yükselişine çok destek olmuştur. Bilimum para , item vs vs ihtiyaçlarını yan character ile gideren kullanıcılar her zaman oyuna daha çok vakit ayırmış , ayırdıkları vakitte çoğu zaman farm/kasmak ile uğraşmıştır. Biliniyorki son sürüm güvenlik sistemlerinde multi/çoklu knight online bağlantısı tamamen pasif edilmiş bi durumda. tek başına başlayan bir oyuncu asla ve asla clan/takım olarak başlayanlarla adil olmayacaktır. bu 2 bilgisayar kullanıcısı ile 1 bilgisayar kullanıcısı ile aynı durumu göstermektedir türkiye ekonomisinde 1 vatandaşın , 1 oyun için 2. bilgisayarı alması ; kişinin ekonomik değerlerine göre karar değişikliğinde boy göstermiştir. velhasıl özet geçmek gerekirse , buna bende dahil ( MYKO-xydonis) eski oyuncusu olarak sağ ve sol karakterlerin bana ne kadar çok fayda ettiğini ve benim durumumdaki herkeze etmiş olduğunu dile getirmek istedim. eğer , sağ ve sol karakterler aktif edilirse takdir-e şayet olacaktır ki , yalnız başına oynayan oyuncular bu server'a daha çok ilgi gösterecektir. eski bir oyuncu olarak bu düşüncemi paylaşarak dile getirmek istedim. kaale alınacağı hakkında bir fikrim yok fakat konuya olumlu/olumsuz bir cevap gelirse sevinirim. cüceko oyuncusu olarak herkeze başarılar temmeni ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.