[Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !! [Güncellendi]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

<? $ip = "ipadresiniz"; ?>
config.php e eklediğim halde kopanelde oyun off gözüküyor

local ip de yazdım server dış ip sinide aynı

Cevap: [Ko-Cuce Panel v3] Şimdiye Kadarki En İYİ , En Güvenli , Süper KOPanel !!

Hayır,Adam Banlı Fakat Char Hala Sıralamada,Bunu Anlatmak İstedim,+ Kullanıcı Sıralamasından Karakekterin nickini tıklayınca detaylarını göstermiyor(stat Pointleri vs.) Yardım Edermisin Lütfen...:pff:

maşşallah Allah bereket versin

Arkdaslar Kopanelime link olarak nasıl pacht leri koyabilirim yardım edermisiniz.!!

Hayır,Adam Banlı Fakat Char Hala Sıralamada,Bunu Anlatmak İstedim,+ Kullanıcı Sıralamasından Karakekterin nickini tıklayınca detaylarını göstermiyor(stat Pointleri vs.) Yardım Edermisin Lütfen...:pff:

Sana 2 tane QA ya yazazabileceğin kodlar bende de vardı aynı sorun bu kodu kullandıktan sonra clan'da bile olsa hepsi siliniyor.. Clanda göstermiyor yani

74 lvl charları DB den siler...

Kod:
delete from userdata
where authority = '255'

Bu kod 74 lvl charları clandan çıkartır ( ama np clan'da ekli gözükür ) yukarıdaki kodu uygulaman lazım yukarıda ki kod clan'da ekli gözüken 74 lvl charların np yide siler..

Kod:
update userdata set Knights = '0'where Level = '74'

eline sağlık 1 numara :D

Arkdaslar Kopanelime link olarak nasıl pacht leri koyabilirim yardım edermisiniz.!!

Senin Panel Harikulade olmuş eren,Ben Ganksın dediği gibi yaptım herşeyi fakat benim böyle olmadı,senin paneli(www) yu Uplayabilirmisin acaba...?

Senin Panel Harikulade olmuş eren,Ben Ganksın dediği gibi yaptım herşeyi fakat benim böyle olmadı,senin paneli(www) yu Uplayabilirmisin acaba...?

Atarım ama bende ki te sorun şuan panel'den admin panel'inde ki ayarların resimleri gözükmüyor..

Kod:
http://rapidshare.de/files/40989612/www.rar.html

Eğer Logo gözükmüyorsa.;

Kod:
http://rapidshare.de/files/40936307/appserv-win32-2.6.0.exe.html

Son düzenleme:

Teşekkürler eren,hepsini ayarladım oldu ama bendede admin panelin ayarlarındaki resimler gözükmüyor,resimler kırık olarak gözüküyor...

GaMes PoweR - Powered By Ko-Cuce

Peki Saol Herşey İçin Eren,Bide Gm Listesindeki Gm Lerin Irkları Farklı GÖsteriyor(örneğin; Human Gm, Logosu Karus.)Ufak Bi problem pekde önemli deil.:^^:

Peki Saol Herşey İçin Eren,Bide Gm Listesindeki Gm Lerin Irkları Farklı GÖsteriyor(örneğin; Human Gm, Logosu Karus.)Ufak Bi problem pekde önemli deil.:^^:

\www\images klasörü içinden isimlerini değiştir düzelir :)

Dostum İlk Önce Tesekkürlerimi Borç Bilirm Saolasn ..

Bütün talimatlara Uydum Local yaptım ipmiyazdım Fln ama Olmadı Server Off Gözüküyor Neyapabilirim

Paylaşım İçin Saol.

paylasım için sağol

Geri
Üst Alt