*Cuce Panel v3.8* - Hatalar Giderildi, UserDetay Yenilendi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

- Sürekli Server Offline gösteriyosa(Öyle olacak kesin :p)

index.php'de $ip'i Ara , Bul, $ipadresi olarak değiştir...
Sorun Çözülecektir.
En Kısa Zamanda Linkler yenilenecek bu Problem düzeltilmiş olarak upload edilecektir.

Cevap: Cuce Panel v3.4 - Tüm Açıklar, Hatalar, Eksikler Giderildi! Yeni Sayfalar Ekle

on numarasın

ya ne yaptıysam şu kurulum.php yi kuramadım nası kurcaz bi bilgi verin lüftfen!!!!!!!

Son düzenleme:

admin paneline nasıl giriyoruz

Panelde açık var. Nerede olduğunu bilmiyorum ama mo3head hergün serverimizde geziyor...

teşekkürler.

Panelde açık var. Nerede olduğunu bilmiyorum ama mo3head hergün serverimizde geziyor...

Panelde AÇık Olabilir, Ancak SQL İnjection Açığı Olmadığına Emin Olabilirsin...
SQL İnjection İle veritabanına Sorgu Çektirlebiliyor. ve dediğin şeyde bununla ilgili. e Öyle bi açık olmadıgına göre panelde?

Adam Veritabanı Şifreni bulmuş demektir...
Şifreni Değiştir derim.

veya Anti Cheat varsa Onda SQL İnjection Açığı Olabilir.

btn-cizgi.gif

DUYURU:

v4 Projesi İptal Olmuştur, Paneldeki Hatalar Tamamen Çözülüp, v3.9 Olarak Son Kez(!) KOPanel Paylaşımı Yapacağım.
Sebep: Emeğe Saygı Göstermeyen "KÖPEK" Demekle, "KÖPEK" lere Hakaret Edeceğimiz İnsan Türleri...

(Panelin Altındaki Yazı Batıyor Sanki...)

btn-cizgi.gif

Son düzenleme:
Cevap: *Cuce Panel v3.8* - Hatalar Giderildi, UserDetay Yenilendi!

hiç sevmedım hö

Tenk yu for şering.

Panelin altındaki yazıyı birkaç sitede gördüm. Sırf o yüzden. Bu köpek lafını yiyorlarsa yaşamasın bu hayvan herifler. Sözüm size hayvan herifler siz panelin altındaki yazıyı kaldırmak istiyorsunuz da kaldırmayan niye kaldırmıyor. Bedavaya güzel bir panel yüklüyorsunuz. Serverı ko-cuce sayesinde açıyorsunuz. Belki serverı burası sayesinde açmadınız ama elbet buradan kod server dosyası vs aldınız. Panele gelince sırf powered by Ganks gibisinden bir yazı yüzünden adamı size köpek dedirtecek kadar sinirlendiriyorsunuz. Öyle yazmasın istemiyorsan yap kendine bir kopanel de görelim.

Ganks tekrar tekrar teşekkürler. Cüce paneli V2 den beri takip ediyorum. Her versiyonda daha da güzelleştiriyorsun. V3.9 da bırakıyor olmana üzüldüm. Bari düz 4 te bıraksaydın:D. Gerçi ne kadar geliştireceksin ki?

Teqiula yavrunu besledim sendende beklerim:) Seninki benimkini dövecek seviyede zaten:)

Son düzenleme:

Kardes Server Gene OFline Gözüküyor Launcher On Ama Server OFf Gözüküyor Oyunda Olmamıza Ragmen

Teşekkürler,
Onu geç oynaylim ko denen adamlar bile kullandıkları panelin altındaki yazıyı silmişler.

ya ben kuruyorum her sayfada hatalar var

güzel paylaşım tşkler

Geri
Üst Alt