MYKO CrashKO v1098 | Gerçek MyKO serüveni başlıyor! | Resmi açılış 18.09.2021 Saat : 20:00

Kardeş betası diye millet bişey demedi ama npcler bozuk , hile çalışıyo adamlar uzaktan vuruyo cok eksiğiniz var officalde böyle acıcaksanız boşuna acmayın bence 2 günlük server olur.

Kardeş betası diye millet bişey demedi ama npcler bozuk , hile çalışıyo adamlar uzaktan vuruyo cok eksiğiniz var officalde böyle acıcaksanız boşuna acmayın bence 2 günlük server olur.

Merak etmeyin npc ler yazılıyor. hile ile ilgilide gereken yapıldı bir sonraki patchde düzelecek. başka gördüğünüz eksik varsa bildirin lütfen.

Level ve item kasma ihtiyaçı bırakmadığınız için başka varmı göremiyoruz şimdilik bu kadar keşke kasmalı ama dropları yüksek yapsaydınız betada şuan tamamen pk server

server güzel ama çok eksik var çok çalışmanız lazım açık ve net söylüyorum yoksa tutmaz bu server reklamı arttırıp söz verdiğiniz dakika ve saatte serveri açmazsanız yine tutmaz. Acı ama gerçekleri konuşuyorum sizin için bana kızmayın . Kolay gelsin.

Orijinal 1098 e sadık kalmak istiyor olabilirsiniz ancak bazı özellikler kesinlikle değiştirilmeye muhtaç
1) Pelerin değiştirilmiyor. Para gidiyo ancak pelerin gelmiyor.
2) Clan sembolü pelerinin üstüne geliyor ancak nickin yanında gözükmüyor.
3) Tüm warrior ve rogue itemlerinin attackları normalden daha düşük bu da damagelerin düşük olmasına sebep oluyor. KE dönemi ile aynı hale getirilmeli. Örneğin +8 shard şuan 96 attack 101 olmalı. +8 raptor 181 yerine 187 olmalı. ( v1098 de böyleydi evet, ama bunun yetersiz olduğu görüldüğü için değiştirildi. k2network un düştüğü hataya yeniden düşmeye, aynı şeyi tecrübe etmeye gerek yok.)
4) Npc lerin hepsi yeniden kontrol edilmeli çoğu hala bugda.
5) Yüzde sistemi küsüratı göstermiyor, örneğin %12 yazıyor. Exp zor olduğu için %12 - %13 şeklinde gitmesi userlar için zor olur. %12.44 - %12.45 şeklinde küsüratlı hale getirilmesi gerekir.
şimdilik bu kadar gördüm, yenilerini eklemeye devam edicem buldukça.

yorumlarınız icin teşekkürler. ekip olarak noktası virgülüne kadar söylediğiniz şeyleri değerlendirdiğimiz ibilmenizi isterim. olumlu olumsuz yorumlar bizim velinimetimiz. Teşekkürler

ve diğer bir kaç kücük eksikliği ben dile getiriyim, düşen drobun kime gittiği yazmıyor. ( eğer drop kendinize gelmediyse ) party dekiler, partyden birine giden drobu sağ altta okuyamıyor!
ikincisi, basılan skiller görüntü buguna giriyor,
örneğin; rogue iken görünmezlik basınca yukarıdan silemiyorsunuz, mana potu içip görünmezliği bozsanız bile simgesi kalıyor sağ yukarıda, böylece yeni bastığınız görünmezlik ne zaman bitecek kestiremiyor sunuz!!!

ve diğer bir kaç kücük eksikliği ben dile getiriyim, düşen drobun kime gittiği yazmıyor. ( eğer drop kendinize gelmediyse ) party dekiler, partyden birine giden drobu sağ altta okuyamıyor!
ikincisi, basılan skiller görüntü buguna giriyor,
örneğin; rogue iken görünmezlik basınca yukarıdan silemiyorsunuz, mana potu içip görünmezliği bozsanız bile simgesi kalıyor sağ yukarıda, böylece yeni bastığınız görünmezlik ne zaman bitecek kestiremiyor sunuz!!!

sorunsuz bir açılış olursa serverin fullenıcegı kanaatındeyım. bu özveriyle calısmanız temennısıyle:)

şimdi bizim 2 ocakta açıp maalesef kapdığımız 1299 dan 1098 çevirme server oynayanlar serverimiz kalitesini gördüler yine aynı şekilde bu serverda da bunu yapacağız, malum orjinal 1098 olduğu için anti hile sistemi 0 dan yapılıyor insanlar artık açında bakalım dediği için BETA yı açtık ki tbl lerimiz bile ortada o yüzden hile var bu yukarıda bahsedilen sorunların hesini not aldık hepsi yapılacak açılışa kadar bütün sorunlar hallolacaktır. Clan simgesi ismin yanına gelmiyor çünkü 1098 de simge sistemi olmadığı için clan simgesini normal simge ile değiştirdik clan simgesi sadece pelerin arkasında olacak.

kardesım bı kac bug bıldırısıde benden sundırıesten bısı alırken ustundekı mevcut kapasıte gozukmuor delosta her katta solucanlar var bunun bı mantgı varmı kavrıyamadım ama solım dedım yınede.

s.a oncelıkle server hayırlı olsun ama betasına gırmek ıcın ındırdıgım lınkten oyuna gıremıorum knightonline.exe de hata cıkıyor napmam gerek cozum onerırmısınız

Selam,

server gerçekten güzel tebrik ederim güzel nostarji olacağını görmemek mümkün mü .. sponsor arıyorsan seve seve bu oyuna sponsorluk yapabilirim

bana mesaj atman yeterli olur görüşmek üzere..

Selam,

server gerçekten güzel tebrik ederim güzel nostarji olacağını görmemek mümkün mü .. sponsor arıyorsan seve seve bu oyuna sponsorluk yapabilirim

bana mesaj atman yeterli olur görüşmek üzere..

İlginiz için teşekkürler arkadaşlara iletelim olursa iletişime geçeriz

Offical Tarihi Belirlendiği Zaman Gleceğim İlk Server.... Sabırsızlıkla Bekliyorum !!!!
Nick xD

Arkadaslar sorunları hızla çözüyoruz. betada destek veren herkeze teşekkürler. Sorunları hallettikten sonra beta sunucusunu bir kac gün daha açacağız. sonra kısa bir süre içerisinde official açılış olacak.

ciddi emek ve zaman harcanan bu oyuna hepinizi bekliyoruz.

Geri
Üst Alt