Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Kardeş betası diye millet bişey demedi ama npcler bozuk , hile çalışıyo adamlar uzaktan vuruyo cok eksiğiniz var officalde böyle acıcaksanız boşuna acmayın bence 2 günlük server olur.
ve diğer bir kaç kücük eksikliği ben dile getiriyim, düşen drobun kime gittiği yazmıyor. ( eğer drop kendinize gelmediyse ) party dekiler, partyden birine giden drobu sağ altta okuyamıyor!
ikincisi, basılan skiller görüntü buguna giriyor,
örneğin; rogue iken görünmezlik basınca yukarıdan silemiyorsunuz, mana potu içip görünmezliği bozsanız bile simgesi kalıyor sağ yukarıda, böylece yeni bastığınız görünmezlik ne zaman bitecek kestiremiyor sunuz!!!
sorunsuz bir açılış olursa serverin fullenıcegı kanaatındeyım. bu özveriyle calısmanız temennısıyle![]()
a.s. hata ile ilgili özelden bana yazarsanız yardımcı olurum tabiyki sorun nedir ?s.a oncelıkle server hayırlı olsun ama betasına gırmek ıcın ındırdıgım lınkten oyuna gıremıorum knightonline.exe de hata cıkıyor napmam gerek cozum onerırmısınız
Offical acılıs ne zaman ?
Selam,
server gerçekten güzel tebrik ederim güzel nostarji olacağını görmemek mümkün mü .. sponsor arıyorsan seve seve bu oyuna sponsorluk yapabilirim
bana mesaj atman yeterli olur görüşmek üzere..