MYKO CrashKO v1098 | Gerçek MyKO serüveni başlıyor! | Resmi açılış 18.09.2021 Saat : 20:00

daha önceki serverdada oynadım. Clienti ve yöneticileri herşey 4 x 4lük idi. Umarım bu sefer herşey daha güzel olur..
sabırla beklemekteyiz hocam

Teşekkürler, malum sorunları biliyorsunuz olmasaydı iyiydi ancak her işte bir hayır vardır derler, dünyanın tek gerçek 1098 serveri olacağız biraz uzadı sw açılışı ancak malum 1098 yapıyoruz 0 dan İnşalllah sorun çıkmaz bizimde umudumuz bu yönde

Merhaba iyi günler . ben oyun acildiginda KC almayi düsünüyorm fakat son teklif sitesine girdigimde bu ürün tükenmistir diyor . paypal kredi kartim olmadigi icin son teklifden almayi düsünüyorm . nasil alabilirm ?

FTP Link 1:
İndirdikten sonra antivirüs programınızı kapatmayı unutmayın. paketlenmiş dosya virüs olarak görülmektedir.

Lütfen indirdikten sonra bilgisayarınızın ayarlarına göre option.exe den çözünürlüğü değiştiriniz. varsayılan ayar 1024*768 dir.

Flashget türü programlar ile daha hızlı indirebilirsiniz.

Boyut 274 mb. Yakında yükleme dosyası (exe) olarakta yüklenecektir.

Son düzenleme:
Admin beta hakkında kısa bilgi verir misin malum bugün akşam saat 8 de beta online mış madem biraz aydınlatbizi. Mesela 1 lvl mi doğacaz ex para ve item kasmaya çalışacak mıyız ? Quest var mı bu sw de bug var mı aramalımıyız bug vs varsa ekstra şeyler ekle admin

Admin beta hakkında kısa bilgi verir misin malum bugün akşam saat 8 de beta online mış madem biraz aydınlatbizi. Mesela 1 lvl mi doğacaz ex para ve item kasmaya çalışacak mıyız ? Quest var mı bu sw de bug var mı aramalımıyız bug vs varsa ekstra şeyler ekle admin
beta server süresince itemli olacak herkez eşit olacak 60 level baslayacaksınız 70 e kasabilirsiniz. bdw olacak ileride ft olacak jr olacak ama bunların hepsinin ödülleri chestler olacak, taş gem vs olmayacak. onların itemleride olmayacak.

Clientde virüs var kardeş launcherı açmıyo w8 yardımcı olurmusun bu konuda giremicez yoksa

clientde virüs yok. skynet.dll dosyası paketlenmiş dosya oldugu icin virüs olarak görmektedir. anti virüs ün icerisinden o dll dosyasını karantinadan geri yükleyebilirsiniz. ek olarak oyunun bulundugu klasörü tarama dışlamalarına almanızı öneririm.

beta server süresince itemli olacak herkez eşit olacak 60 level baslayacaksınız 70 e kasabilirsiniz. bdw olacak ileride ft olacak jr olacak ama bunların hepsinin ödülleri chestler olacak, taş gem vs olmayacak. onların itemleride olmayacak.

O zaman efsaneymiş :) süper çok iyi ya o zaman bir flame mage en fazla +7 hell blood yada +7 scorching staff yapabilir. Tabi ben mage olacam orası ayrı :) magelerin mp bonusu pk da işleyecek demi ? Şuan uskoda öyle bir şey yok kaldırdılar burası orjinal hali diyorsunuz o zaman paper mageler akacaktır :)

O zaman efsaneymiş :) süper çok iyi ya o zaman bir flame mage en fazla +7 hell blood yada +7 scorching staff yapabilir. Tabi ben mage olacam orası ayrı :) magelerin mp bonusu pk da işleyecek demi ? Şuan uskoda öyle bir şey yok kaldırdılar burası orjinal hali diyorsunuz o zaman paper mageler akacaktır :)

onları yapamaz max erenion yapabilir. birde 70 silahı yapabilir.

Geri
Üst Alt