MYKO CrashKO v1098 | Gerçek MyKO serüveni başlıyor! | Resmi açılış 18.09.2021 Saat : 20:00

Kardeş sen benim dediklerimi anlamadın galiba breth piana map tutmaz
serverda eşitlik olması için ctrl fix olmalı ve warriorda attack 57 skilli sword auro açık olmalı çünkü
Usko bu eşitsizliği anlayıp ctrl fixlemiş ve 57 skillini getirmiştir.
Sen hala andream de .... :S
1098 mapte oynuyan oyuncalara hitabenmişde
burda başçavuşun eşeği osurmuyo kardeş...

Orjinal orjinal diyorsunuz orjinal 1098'de saymalı görev ve item quest diye birşey mi vardı?

'lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir.''

Bunada çok güldüm, myko oynayanların %75'i 1299 görmemiş kişler, 1098'ise oyayan bir elin parmaklarını geçmez. Boşuna kendi kendinizi kandırmayın.

Neyse siz bilirsiniz yine 3. günü göremeden patlar. Nedir bu breth, piana sevdası anlamadım. Kimse el morad, lufer var diye oynamamazlık yapmaz ama breth ve piana oldugu için oynamayan bir sürü user var. Yanlıs yoldasınız.

Merhaba oyun tamamen orjinalden kastımız clienti ve özellikleri ile orjinal olmasıdır. Elbette o sürümde görev yoktu ancak görev yoktu diye hiçbirşey yapmadan bomboş oyunmu açmamızı isterdiniz ?

Knight Online oyuncuları genelde görevle kasmak yerine slotta kasmayı seviyorlar, bizler slotta kasmanın yanında ek olarak görevler koyuyoruzki tek başına oynayan oyuncular sıkılmasınlar yapacak birşeyler bulsunlar diye.

diğer yazdıklarınıza yorum yapmaya gerek duymadım teşekkürler düşünceleriniz için.

Arkadaşa katılıyorum..Baya karışık o map..Normal lufer/Emc daha rahat..

Bir önceki versiyonumuzda oynayan oyuncularımız bilirler, karışıklığı gidermek için M tuşunda bulunan haritayı düzenlemiş bütün yaratıkların yerlerini oraya yazmıştık boss yerleri dahil.

Ek olarak bu haritalar üzerinde yaptığımız görevleri oyuncular rahatca ulaşabilsin diye npc lere teleport etme özelliği koymuştuk. Bilgilerinize..

Nezaman Açıcaksınız Artık Adam Akıllı Bir Myko Keyfi sürelim Muhabbet edip Azcık Pk Azcıkta Exp Kassalım ?

bir kac gün içerisinde açıyoruz. çok güzel bir server sizleri bekliyor Teşekkürler
güzel kardeşim eski server kapandığından beri ne zaman sorsak birkaç gün diyorsunuz,lütfen oyuncu kaybetmeye devam etmeyin adam gibi bir tarih verin ve gerçekten o tarihte açılsın artık şunu her gördüğümde sinirleniyorum hep birkaç gün diyorsunuz hep clienti yapıyoruz en iyisine uğraşıyoruz diyorsunuz yahu 1 gün de 1 hafta 1 ay de 1 yıl de ama dediğin tarihte aç.

güzel kardeşim eski server kapandığından beri ne zaman sorsak birkaç gün diyorsunuz,lütfen oyuncu kaybetmeye devam etmeyin adam gibi bir tarih verin ve gerçekten o tarihte açılsın artık şunu her gördüğümde sinirleniyorum hep birkaç gün diyorsunuz hep clienti yapıyoruz en iyisine uğraşıyoruz diyorsunuz yahu 1 gün de 1 hafta 1 ay de 1 yıl de ama dediğin tarihte aç.

hiç bir şekilde tarih vermedik hocam geçen haftaya kadar bu hafta sonu betayı açacagız dedik ilk kez. ve bu bir kaç gün içerisinde açacagız buna emin olabilirsiniz.

en sevdiğim versiyon bu. eskiden pasako vardı çok zevkliydi. umarım tutar güzel oyun oynarız.

Kardeşim şubatta açıcaz dediniz mart geldi en son geçen hafta sonu dediniz yine açmadınız boşu boşuna bekletmeyin artık açın şu betayı görüceksiniz zaten eksikleri gece resleriyle düzeltirsiniz.

Merhabalar,
Sevgili server sahipleri ve yeni server arayan userler Ko-Tr.Net en yeni ve en güzel pvp tanıtım platformu sizlerle.
Serverinizin tanıtım konusunu özgün ve düzenli bir şekilde açtığınız taktirde 3 gün sabit konu hediye.

Ayıptır mart bitti bu kadar insanı boşu boşuna bekletiyosunuz boşu boşuna sitede yer işgal ediyosunuz açın artık

daha önceki serverdada oynadım. Clienti ve yöneticileri herşey 4 x 4lük idi. Umarım bu sefer herşey daha güzel olur..
sabırla beklemekteyiz hocam

Geri
Üst Alt