Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
bilgisayarımın öz. oyun için çok iyi olmasına rağmen donma sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim işletim sistemin w8.1
GelmeyinBreth ve piana hartitaları mevcutsa
Ctrl fix değil warriorda 57 çalışmıyorsa gelmeyelim
Cevaplarınızı bekliyoruz
Teşekkürler hayırlı olsun
Breth ve piana hartitaları mevcutsa
Ctrl fix değil warriorda 57 çalışmıyorsa gelmeyelim
Cevaplarınızı bekliyoruz
Teşekkürler hayırlı olsun
Merhaba server henüz açık degil yakın zaman sonra beta hizmetinizde olacaktır.server açıkmı acaba ?
Bütün mykolarda oyayan biri olarka tavsiyede bulunayım, şu breth piana yapmayın, osko dışında hangi breth piana myko tuttu ki? Kaldıki sv ye girecekelrin çoğu gerçekde 1299 sürüm bile oynamamış çoğu fire drake ve sonrasında oynamş insanlar. Breth piana yapmanın hiçbir mantıgı yok. Millet myko yu breth piana var diye istemiyor, 1299'u max70 lvl rebirth kanat manat valkyr diye saçmalıklar olmadığı için istiyor.
merakla bekliyorum nezaman açılır ?
Dostum yaklaşık 50 liralık cash çekmiştim bunu yeni serverda geri alabilecek miyim?
Orjinal orjinal diyorsunuz orjinal 1098'de saymalı görev ve item quest diye birşey mi vardı?Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkürler, lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir. Ciddi anlamda en baştan beri bizler v1098 üzerine çalışıyoruz ve bunun üzerinde ısrarcı olmaya devam edeceğiz. Oyunumuz tamamen eski stil olacaktır videomuzdanda anlayacağınız gibi. Orjinal bir oyun yapmak için çalışıyoruz. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Orjinal orjinal diyorsunuz orjinal 1098'de saymalı görev ve item quest diye birşey mi vardı?
'lakin bizim oyuncu kitlemiz bu haritalar üzerinde oynamış kimselerdir.''
Bunada çok güldüm, myko oynayanların %75'i 1299 görmemiş kişler, 1098'ise oyayan bir elin parmaklarını geçmez. Boşuna kendi kendinizi kandırmayın.
Neyse siz bilirsiniz yine 3. günü göremeden patlar. Nedir bu breth, piana sevdası anlamadım. Kimse el morad, lufer var diye oynamamazlık yapmaz ama breth ve piana oldugu için oynamayan bir sürü user var. Yanlıs yoldasınız.