Konu Yazar
cradle2grave
Active Member
- May
- 397
- 29
Cevap: [çözüm] Bytype - Evt. İlişkisi
onun npc id si olduğunu söyleneyn adam zaten ilk evt-npc ilşkisini çözdüm dien adamdı , zaten olmuodu
bende baktm bazı eventlarda ilk event numarası , bazı evetnlarda npc numarası ama her eventda sabit bi sayı yazsanda calısıo
onunda esrarı var ...
cradle sana tesekkur ettik ama gercekten
E SELECT_MSG 11810 1 3 8 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
mesela burada 11810 npc idsi degil. adim gibi eminim ama ne oldugunu bende cözemedim tblelere bakiyorum birsey bulamiyorum bytype ile ilgili bütün olaylar tabi birde event numarasi ile de alakasi var o alakayi nereden kurdugunu da anlayamadim hala. o korece yazilara gelirsek hepsi sadece birer tanitim neyin ne oldugunu bilmek icin. örnegin bi yere bi eklenti yapacaklarinda oradan kolaylikla neyin nerede oldugunu anlayabilmeleri icin.
gelin bu npc idsi diye kestirip attigimiz seyi bytype olayini ve event numarasi nin mantigini cözelim bos tartismalara gerek yok.
name change scroll ve skill stat redist scrollarini calistirdik sorunsuz fakat hala mantigini cözemedik o yüzden bekletiyoruz. herseyi tam cözebilirsek full evtleri paylasacagiz
onun npc id si olduğunu söyleneyn adam zaten ilk evt-npc ilşkisini çözdüm dien adamdı , zaten olmuodu
bende baktm bazı eventlarda ilk event numarası , bazı evetnlarda npc numarası ama her eventda sabit bi sayı yazsanda calısıo
onunda esrarı var ...