Client Yardım Bölümü İndexi

Konu Yazar

BurningHeart

Well-Known Member
May
774
114
İndex Nedir ??

İndex Geçmişteki Konuları Daha Kolay Bulabilmeniz İçin Hazırlanan Listelerdir ... Böylelikle Eski Konuları Çok Daha Rahatça Bulabilirsiniz ... Peki Nasıl Kullanılır ?? Sayfada İken CTRL + F tuşlarına basıp aramayı açın ve aradğınız konunun başlığını yazın ...

Son düzenleme:
Cevap: Client Yardım Bölümü İndexi

sabitlense iyi olur

aradıklarınızı ctrl+f yaparak bulabilirsiniz aradıgınız kelimeyi cıkan yere yazın ve next diyin :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

yha ltfen birisi yardım etsin 1299 client indirdim kurdum C:\Program Files\KnightOnline start yazısı geliyo ama oyn aclmıyo bilen birisi [email protected] ekleyip yarıdım edrse cok sewnrm.

antis_cheat_intro_us.tbl hatasi aliyorum yardim lütfen dosyayı uplarmisn bulamadim biyerde

ya allah rızası ıcın cannot connet to update server bu hataya bı cozum bulun lutfen

yha Byler ben Türkoy Kuramadım İnternetten bana Bi yardım Plss :)

ya bndeqi sp3 beyler bi yardım edin exeden launcerden qiriom donuo hic bi islem yapmıo windows sanal beelleq deeri coq düsüq dio rest atıo maqna allahını sewen yardım etsin

Ya beyler Bizim serverda potda sorun var onu nasıl düzeltebilriiz ? 720 lik pota basıon can full doluo lütfen cvp plss...

Beyler prıvate ko internet baglantısını gormuyor hangi ip yazsam acık olan yinede kapalı gösteriyor

windows vista kullanıyorum eski client bozuldu onda giriyordu

lütfen yardım edin 50 mesajım olmadıgıdında buraya yazıyorum kusura bakmayın

tşk ederim iyi günler iyi oyunlar dilerim..

yha Beyler Bende knight online exeden Giriyorum K2network fln gelior entere basıom geçmior neye bassan kalıor sonra İd şifre bölümü gelior(biraz bekledikten sonra)mesela İd yazıom B ye basıom yaprak donur Şifreye geçmior NeDeNnN

Zor bİ server oynuorm exp gÖrevlerİ İÇİn npc ler var rebİth angel maradondakİ vs vs bunlari gÖremİorm acaba aralarinda hangİsİ bualamadim da bİ yarim lÜtfen ...?

İyi forumlar...

Arkadaşlar bu söyliyeceğim konu hakkında bilgisi olan veya böle bir şey başına geldiğinde nasıl düzeltildiğini söyleyebilecek bir arkadaş varmı ?

Şimdi sorun şu ; Herhangi bir KO private servere giriyorum datalarını patchlerini atıyorum fakat hile tespit hatası " Hile vertifikasyonu : 1 " gibi bir şey ile karşılaşıyorum bana acil yardım edebilirmisiniz lütfen.?

Geri
Üst Alt