##Charın Karakteri Dolarken Pc Res Atıyor Yardım## +r3p.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aBouT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

aBouT

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
45
0
Şimdi Sorunu Anlatmaya ßaşlıyorum . Knight0nline.exe'yi Acıp Id Sifre Girdiğimde Char Karşıma Geliyor Enter'a Bastıgımda Yada Karakter Dolmaya Basladıgında Pc Donuyor Ve Res Atıyor. Araştırdım Bulamadım Kafayi Yicem Yardım . Yarım Edene +r3p Lutfen Yardım ..

Cevap: ##Charın Karakteri Dolarken Pc Res Atıyor Yardım## +r3p.

sanal bellek düşük gibi bi sorunsa google ye sanal bellek hatası yaz bulursun kardes

Sanal Bellek Düşüktür Yada PcNIN Özellikleri AZDIR

bak kardesim senin reset atma nedenin bendede oluyordu masaüstündeki dosyaların bazılarını bi klasör olustur onun icine at neden dersen masaüstündeki dosyaların hepsi ramden kullanır bu durumdada zaten 1299 makineni kasıyorsa character data gelince ram dolar ve makine rami bosaltmak icin yeniden baslatır dedigimi yap ve bir daha 1299 a girerken makineyi yeniden baslat biraz bekle tekrar ac öle gir 1299'a

+monsummon

Arkadaslar AYnı Hata bended evar
Arastırdım sanalbellek degerlerı vermısler benımkıler zaten oyle kod vermısler hepsını yaptım olmuyor.
Bazıları sp3 sil sp2 yap olur demıs
AMa 2 3 arkadasımda cafede sp3 var ve giriyorlar.Bu sorun neden acep bulamadık gitti

Ön bellek yetersiz Dostum Ondan :)

aynen katılıyorum

Alakasi yok pc rest at f8 e bas en İyİ ve en son calisan ayarlarim fln en İyİ performans ona tikla dÜzelİr ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

karusint.gtd ve karusint.opd hatası zonessssssss

Arkadaşlar Aynı Sorun Bendede VAr Bunun pc le Bir alakası yok tamamen işletim sisteminden olduğunu düşünüyorum Bende xp sp3 vardı full fx bi xp 1299 lı serverlarda sorun yok ama geL gelelim patch attımı server oyuna gırıyon pc karekter dolarken donuyo tak reset mavi ekran geliyo sadece bunun için vista yukledım vistada problem olmadı.Bunun çözümünü Bulan olursa qüzel olur yah bir çok kişide bu sorun var.

Ewt Aynı Sorun Bendede Var Oyuna Giriyom Tam 2 adım gidiyom Tak rEs

Evet arkdaşlar buna bir çözüm bulalım 1 senedir pwp giremiyorum bu yüzden yapmadığım hiç bir şey kalmadı halen aynı

Geri
Üst Alt