Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Hocam endişe yaşayan taraf yukarıda belli oluyor. Bizim içimiz rahat. Adaletli ve uzun süreçli bir serverda oynamak isteyenler bizim severı tercih edeceklerdir, buna yürekten inanıyorum. Gerçi bunu yazarken fark ettim. Yourko gelip tanıtıma karalama yapmaya çalışıp kendilerini rezil ettirmişti. Biz silmedik herkes görsün diye ama kendileri sildirmek zorunda kalmışlar.
Bol şans simdien ama komik olmayada çalışmaGeçmişi olmayan bir sunucu gelip zirvedeki sunucuların sırtından prim yapmaya çalişmasin , diğer xxxx sunucular nasıl tutunamadıysa sizinde bir farkınız olmayacak.. Bu sektör de ne yaptınızda böyle atarlı atarlı konuşuyorsunuz ? Hangi etkinliğiniz kendinize ait yada sıfırdan başlayıp ne yapabilirsiniz ? Kime kafa tutuyorsunuz yahu bi kendinize gelip sirkelenin ne olduğunuzun farkinda olun.. , poyraz herşeye bu kadar burnunu sokmasin 3 kuruş için , forum kurallarini kafasina göre kullanmasın. @HakanSEN
Sen Kojiro gibi lider vasıflı işinin piiri bi adama bile bu kadar çirkeflik yapıyosan userına allah bilir neler yaparsın kendi çıkarların doğrultusunda seni yokmuşsun gibi sanarlar kardeş bu piyasada clientini indirmeye tenezzül etmezler ben ve benim gibi yourko yandaşları gerek yok yourko olmadığında homeko takılırım yinede bu serverın clientini indirip bu servera girmem bu saatten sonra allah ıslah etsin ramazan ramazan . . .
Ben yazdiğim yaziyi sildirmem hiç bir zaman, ne yazdiysam arkasindayim.. Tanimadiğin insanlara atar yapma abisi sen öyle yüz yüze görüşme falan sen kimsin ki seni ciddiye alip yüz yüze görüşücem klavye erkeği, ek olarak sağda solda da Teamler yourko değil burada başlicak diye algi da yaratmaya calişma çöp / taklit sunucun için.. Unutmaki herkes kendi rıskını yer , başkasının rıskında hiç bir zaman gözüm olmadı. Dediğim gibi algi yaratmaya çalişma..
Ek olarakta bu resimleri bi kenara koyarsin, 27.000 TL reklam parası harcayipta gelip YourKO'nun sadık oyuncularını çekmeye çalışmakta ayrı bir olay. Gayretin için tebrik ederim ama o kadar özgüvenli olmayin, bu tarz cümleler kurupta gelip bizden mütevazi davranmamizi beklemeyin.. Kalıbınız olsa kalıbınızın adamı olun diyecem ama belirli bir sıfatınız bile yok. Benim hiç bir platform da herhangi bir fake hesabım bulunmamaktadır , ben birşey söylerken kimseden çekinmem direct kendim söylerim bunuda aklinin bir köşesine yaz. Bu sektör de daha yenisiniz , benim kimsenin kazancında kesinlikle gözüm yok ! ama böyle ucuz numaralar yaparsanız veririm sunucunuzu elinize haberiniz olsun.
![]()
![]()
Bu konuşma daha önce geldi kulağima pek takmadım, hala sağda solda algı yaratma çalışmaların devam ettiği için bunlari paylaştım..
Bu dediğinede çok güldüm açıkcası)
![]()
Zaman kaybısın catasthrophe 1 hafta açık kalırsan iyi..
Üzülerek söylüyorum ki YOURKO ile aynı seviyede değilsiniz.
waow güzel kapak koymuş yourkoya "yourko" dolandırıcının tekisin uza ......Bu sw nin uzaktan yakından risingko ile alakası yoktur ve yourko bundan sonra yazmadan önce neyin ne olduğunu ögren ve bu konuya bir daha abuk subuk yorum atma benle konuşmadan yorum atarsan ben gerekeni yapıcam.
yourko kojirayı sahsen tanımam bizde bir atasozu vardır ıkı kişi konusurken 3 kişiye ... derler anladınmı poyraz bilşimıde tanımam etmem oyuzden sende aralarına girme yalakalıkda yapma hiç yakısmıyor arkadasşin sw ınsallah basarılı olur yourko kadar basarılı sw editler yaparsa yourko rakip olursa sundan emın olun bu myko oynayan userler sevınır insallah basarılı sw olurda bızımde bır myko daha kapımız olur suan için yourkodayım swnız zamanla gorecegızwaow güzel kapak koymuş yourkoya "yourko" dolandırıcının tekisin uza ......
yawrum götü sizin gibi götler yüzünden,götü tavan yapmış ibnelere, haddini bildirecek düzeyde adamlar cevap verince seviniyorum, yoksa ne bu serverde oynayacam nede yourkoda ....yourko kojirayı sahsen tanımam bizde bir atasozu vardır ıkı kişi konusurken 3 kişiye ... derler anladınmı poyraz bilşimıde tanımam etmem oyuzden sende aralarına girme yalakalıkda yapma hiç yakısmıyor arkadasşin sw ınsallah basarılı olur yourko kadar basarılı sw editler yaparsa yourko rakip olursa sundan emın olun bu myko oynayan userler sevınır insallah basarılı sw olurda bızımde bır myko daha kapımız olur suan için yourkodayım swnız zamanla gorecegız
sevyen belli yalakalık diz boyu oynamayıcan ne book yapıyon ko cude anlamadım konusma sevyenden belli nasıl biri oldugun kesın 14- yada 15 yasında veletsin dısarda karsıma çıksan abi abi dersin neyse uzatmayım klavyede delıkanlıgın bıze gore degıl sen klavye erkegısın boşver sanda abi tavsıyesı klavyede herkese kufurlu yazma bırgun karsına cıkar sonra klavyeyı yutarsın soylemedı demeyawrum götü sizin gibi götler yüzünden,götü tavan yapmış ibnelere, haddini bildirecek düzeyde adamlar cevap verince seviniyorum, yoksa ne bu serverde oynayacam nede yourkoda ....