MYKO Catasthrophe KO MUHTEŞEM ÖDÜLLERİYLE GELİYOR Resmi Açılış:26.06.2021 Saat: 21:30

Hocam endişe yaşayan taraf yukarıda belli oluyor. Bizim içimiz rahat. Adaletli ve uzun süreçli bir serverda oynamak isteyenler bizim severı tercih edeceklerdir, buna yürekten inanıyorum. Gerçi bunu yazarken fark ettim. Yourko gelip tanıtıma karalama yapmaya çalışıp kendilerini rezil ettirmişti. Biz silmedik herkes görsün diye ama kendileri sildirmek zorunda kalmışlar.

Gerçekten ben sizin gibi düşünen server kurucularına çok büyük bir saygı duyuyorum.

Dediğiniz gibide yourko parayı tutturup 1-2 ay içinde sürekli yeni server acıyor ki bu server hem zevkli hemde emeginizin bol oldugu bir servere benziyor inşallah user tutar

Ayrıca fake hesabın yoksa bizim sayfada olan herşeyden nasıl haberin oluyor? ve fake hesabım yok diyorsun ya ben o hesabı engellemişim onun yazdığını görebiliyorsan bu senin olduğunu gösteriyor. Bak işte face sayfasında bile karalama yaptığını kanıtlıyorsun. Ayrıca en baştaki msjı sildirtmesen görecekti herkes tarihden burada da kimin ilk saldırdığını

2. olarak bizim db editörlerimiz db mizi hazırlayan kişiler diyebilirmisin bütün büyük serverların %90 ının db sini hazırlamadı? Ado design benim ortağımdır. Officialdan sonra aktif rol alacaktır serverda. dbevi.com mevlüt poyrazdan da hizmet alıyoruz. Ee buda demek oluyor ki piyasadaki serverların %90 ının db sini bizim db yi hazırlayan kişiler hazırlamış oluyor.
Son olarakta sana piyasanın çoğu ergen diyor. Sen banamı çocuk diyorsun. O resimde gördüğün mg3 varya onu senin eline askerde bile vermezler. Kime neyin şeklini yapıyorsun? Ortada klavye erkeği varsa oda sensin kardeş. Sen gelip bize burada karalama yapmaya çalışınca ben sana yürümedim bile gel oturalım misafirimiz ol dedim. Afkuran şekilden şekile giren gelip tekrar tekrar msj atan sen oldun ben bak halen rahat durdurğum yerde duruyorum. Sıfattan adamlıktan bahsediyorsan. Niye sana herkes dolandırıcı diyor? Hırsız diyor? Emek düşmanı sahtekar diyor?
Ayrıca birilerinin üzerinden prim yapmaktan bahsetmişsin. Hayırdır ben senin adını nerede andım. Sen sayfaya girip iftira atıp rezil olana kadar?
Son kez diyorum ben buradan uzatmak istemiyorum bana yakışmıyor. Derdin varsa yerimiz yurdumuz belli misafirimiz olursun derdin neyse dinler cevabını verirriz. Çocukluktan bahsediyorsun 1 haftadır senin yaptığından büyük çocukluk mu var? yourko daha yaptığın şeyin farkında olacak kadar bile olgunlaşmamışsın sen.
Son olarak sen harbi utanmazın tekisin son attığın yazıyı gördüm. Gören gördü kimin girip önce yorumattığını msj ı sildirdin ya şimdi yalandan kıvır. SAna hırsız ve sahtekarın yanına bir sıfat daha sen dansözsün. Harbi myko aleminin dansözü sensin yourko... O attığın resimin yerine buraya yorum atma tarihinide göstereydin. Emin ol sahtekarlığını herkese gösteriyorsun başka şey değil. v

Son düzenleme:
Sen Kojiro gibi lider vasıflı işinin piiri bi adama bile bu kadar çirkeflik yapıyosan userına allah bilir neler yaparsın kendi çıkarların doğrultusunda seni yokmuşsun gibi sanarlar kardeş bu piyasada clientini indirmeye tenezzül etmezler ben ve benim gibi yourko yandaşları gerek yok yourko olmadığında homeko takılırım yinede bu serverın clientini indirip bu servera girmem bu saatten sonra allah ıslah etsin ramazan ramazan . . .

Bol şans simdien ama komik olmayada çalışma :) Geçmişi olmayan bir sunucu gelip zirvedeki sunucuların sırtından prim yapmaya çalişmasin , diğer xxxx sunucular nasıl tutunamadıysa sizinde bir farkınız olmayacak.. Bu sektör de ne yaptınızda böyle atarlı atarlı konuşuyorsunuz ? Hangi etkinliğiniz kendinize ait yada sıfırdan başlayıp ne yapabilirsiniz ? Kime kafa tutuyorsunuz yahu bi kendinize gelip sirkelenin ne olduğunuzun farkinda olun.. , poyraz herşeye bu kadar burnunu sokmasin 3 kuruş için , forum kurallarini kafasina göre kullanmasın. @HakanSEN

Senin gibi yalakalar yüzünden yourko gibi haddini bilmez serverlar şaha çıkıyor sana tek bir cevabım var oda yalakalıgı bırak kendin ol az ciğerini biliyorum senin ben fake hesaplarla kendini yorma

Güzel kardeşim önemli olan serverin tutması sen 2-3 iphone telefon verip 2-3 ayda 1 server sıfırlayıp millletin sırtından para kazanarak bu işi fazla yürütemezsin haberin olsun :) Emin olki ben bir user olarak 8 yıllık knight oyuncusuyum emin ol catastrophe gibi bir servere geçmeyi isterim. Senin tek amacın server acayım para kaldırayım 2-3 ay sonra bidaha sıfırlayayımdır emin ol
Sen Kojiro gibi lider vasıflı işinin piiri bi adama bile bu kadar çirkeflik yapıyosan userına allah bilir neler yaparsın kendi çıkarların doğrultusunda seni yokmuşsun gibi sanarlar kardeş bu piyasada clientini indirmeye tenezzül etmezler ben ve benim gibi yourko yandaşları gerek yok yourko olmadığında homeko takılırım yinede bu serverın clientini indirip bu servera girmem bu saatten sonra allah ıslah etsin ramazan ramazan . . .

Ulan Yourko yıllardr milleti dolandırıp sömürdügün yetmiyormuş gibi birde gelip adamların ekmegine taş koyuyorsun.. ve bu server senin önüne gecicegi icin artık ne yapcagını şaşrmış bir durumdasın.. her yıl birden cok db acıyorsun bunu herkes biliyor fakat user var die sizi tercih ediyorlardı bu zamana kadar. artık sizden cok daha İYİ OLAN CatasthropheKO ''MYKO'' ACILIYOR. Eminmki MYKO Seven bütün arkdaşlar burda olacaktr.. Hazır char satışı yapyorsunz vs vs.. bunlara ragmen gelip senin serverde oynyan oyuncu sadece kalabalık icindr bu saatten sonra öyle olmayacak... ARTIK ÇİRKİNCE KARALAMALARI BIRAKIN KENDİ İŞİNİZE BAKIN. ALLAH SİZİ İSLAH ETSİN YAZIK GERCEKTEN..

Ben daha cvp dahi vermiyorum Yourko ya özelden yazdım. Bu sayfada kimse bu konuyu daha uzatmasın. Durmadan kendi hesaplarınızı da gönderip durmayın. Çocukluk yapmaya gerek yok özelden yazın...
Ayrıca görürüz kardeş ne kadar açık kalacağımızı.

Yourko'nun klasik serverındansa bu servera başlamayı tercih ederim adam sırf çekemediği için gelip bu konuyu kirletmeye kalkıyorsa o kendi seviyesini belli eder. Herkesin neler yapabileceği ortada bırakın açılışı bekleyelim.

Dolandırıcı YOURKO dininiz imanınız para sizin char satışı item satışı face sayfanıza girip baktığımda bile daha server acılmadan kc fiyatları premium ofiyatı bu fiyatı sadece para konusuyorsunuz aklınız fikriniz para para para nah size user bundan sonra CATASTROPHE MYKO en buyuk olucak adamlar marka peşinde para peşinde değil...

Ben yazdiğim yaziyi sildirmem hiç bir zaman, ne yazdiysam arkasindayim.. Tanimadiğin insanlara atar yapma abisi sen öyle yüz yüze görüşme falan sen kimsin ki seni ciddiye alip yüz yüze görüşücem klavye erkeği, ek olarak sağda solda da Teamler yourko değil burada başlicak diye algi da yaratmaya calişma çöp / taklit sunucun için.. Unutmaki herkes kendi rıskını yer , başkasının rıskında hiç bir zaman gözüm olmadı. Dediğim gibi algi yaratmaya çalişma..
Ek olarakta bu resimleri bi kenara koyarsin, 27.000 TL reklam parası harcayipta gelip YourKO'nun sadık oyuncularını çekmeye çalışmakta ayrı bir olay. Gayretin için tebrik ederim ama o kadar özgüvenli olmayin, bu tarz cümleler kurupta gelip bizden mütevazi davranmamizi beklemeyin.. Kalıbınız olsa kalıbınızın adamı olun diyecem ama belirli bir sıfatınız bile yok. Benim hiç bir platform da herhangi bir fake hesabım bulunmamaktadır , ben birşey söylerken kimseden çekinmem direct kendim söylerim bunuda aklinin bir köşesine yaz. Bu sektör de daha yenisiniz , benim kimsenin kazancında kesinlikle gözüm yok ! ama böyle ucuz numaralar yaparsanız veririm sunucunuzu elinize haberiniz olsun.

xvrYSrL.png

mjhl3ok.png

Bu konuşma daha önce geldi kulağima pek takmadım, hala sağda solda algı yaratma çalışmaların devam ettiği için bunlari paylaştım..

Bu dediğinede çok güldüm açıkcası :))

img

Clientinizin ve oyununuzun virüslü olduğunu bir kez daha kanıtladınız bravo :)

"ama böyle ucuz numaralar yaparsanız veririm sunucunuzu elinize haberiniz olsun."

Zaman kaybısın catasthrophe 1 hafta açık kalırsan iyi..
Üzülerek söylüyorum ki YOURKO ile aynı seviyede değilsiniz.

Kardesim sen user bolluguna bakıyorsun belki dogrudur yourkoda user bol ama bu kaçıncı server? Hala anlayamadınızmı en fazla 3-3.5 ay sonra 0 ''0'' ''0'' yeni server açar parayı birdaha kaldırır Senin Emeklerin nerde (YOK) Kayboldu

sahtekarlıkta sınır tanımaz bu yourko. her sene düzenli olarak milleti sömürür. 1den cok db acarak vs vs..

sunuda ekliym : 15tatile girmeye yakn farklı isimle birdaha db acıcak milleti kekliycek.

waow güzel kapak koymuş yourkoya "yourko" dolandırıcının tekisin uza ......
yourko kojirayı sahsen tanımam bizde bir atasozu vardır ıkı kişi konusurken 3 kişiye ... derler anladınmı poyraz bilşimıde tanımam etmem oyuzden sende aralarına girme yalakalıkda yapma hiç yakısmıyor arkadasşin sw ınsallah basarılı olur yourko kadar basarılı sw editler yaparsa yourko rakip olursa sundan emın olun bu myko oynayan userler sevınır insallah basarılı sw olurda bızımde bır myko daha kapımız olur suan için yourkodayım swnız zamanla gorecegız

yourko kojirayı sahsen tanımam bizde bir atasozu vardır ıkı kişi konusurken 3 kişiye ... derler anladınmı poyraz bilşimıde tanımam etmem oyuzden sende aralarına girme yalakalıkda yapma hiç yakısmıyor arkadasşin sw ınsallah basarılı olur yourko kadar basarılı sw editler yaparsa yourko rakip olursa sundan emın olun bu myko oynayan userler sevınır insallah basarılı sw olurda bızımde bır myko daha kapımız olur suan için yourkodayım swnız zamanla gorecegız
yawrum götü sizin gibi götler yüzünden,götü tavan yapmış ibnelere, haddini bildirecek düzeyde adamlar cevap verince seviniyorum, yoksa ne bu serverde oynayacam nede yourkoda ....

yawrum götü sizin gibi götler yüzünden,götü tavan yapmış ibnelere, haddini bildirecek düzeyde adamlar cevap verince seviniyorum, yoksa ne bu serverde oynayacam nede yourkoda ....
sevyen belli yalakalık diz boyu oynamayıcan ne book yapıyon ko cude anlamadım konusma sevyenden belli nasıl biri oldugun kesın 14- yada 15 yasında veletsin dısarda karsıma çıksan abi abi dersin neyse uzatmayım klavyede delıkanlıgın bıze gore degıl sen klavye erkegısın boşver sanda abi tavsıyesı klavyede herkese kufurlu yazma bırgun karsına cıkar sonra klavyeyı yutarsın soylemedı deme

Geri
Üst Alt