Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
USKOda alt seviye gmlerin atabildiği bosslar sadece mavi renkli dost monsterlardır.Bunlar yanınızdayken size saldırmaz sadece siz daldığınızda saldırır.Yani agresif değildir.Bu mavi renkli dost bosslarda drop yoktur.Drop çıkmamasının sebebide budur
Bu öneri 1717 patchinden sonra tarafımdan k2 ye bildirilmiş ve uygulanmıştır.Bu patchle önerdiğim birkaç öneri daha uygulanmıştır.Bunlardan biride gm lerin q ya basarak hızlı koşmasıdır.Dikkat ederseniz 1717 den sonra koxplarda gm olunduktan sonra Q ya basılarak hızlı koşulma kalkmıştır
Mavi Olmasını Sebebi O Bosslar Özeldir Boss Eventlerde Atılır Yatınca Exp Np Gitmez Çünkü Neden Gm Bi Bos Atar Millet Dalmaya Korkar Ondan Yeni Bosslar Yapıldı Adları Mavi olması işlevleri ve exp yatınca size herhangi bi zarar vermez ama kırmızı olanlar ise yatınca exp np felan gider bu yüzden mavi
hep ingiliz gm ler yapacak değil ya.. beni takmayanlar oldu zamanında pathosta HumanAuseklis diye bir gm ile arkadaşlık kurmuştum, boss falan istemiyordum ihtiyacım yoktu şunu banla dediğimde banlardı sebebini sormazdı yardımcı olmak istedigimi biliyordu hö sonra letter düpe çıktı kaoskoxp diye bir sitede paylasmıslardı bende ona söyledim siteyi inceleyeceklerini söyledi 1 hafta geçmeden site kapandı birdahaki açılışında forum değil blog olmuştu ve .com u kapattılar .org olarak açtılar onuda basınca başka site açtılar