ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ BeklenenAN!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azrep599
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ Bekl

ByTracial Database v2.2 Kıramıyacağım Bir Arkadasım İstek Yapmıştı Ve Bende Yerine Getirdim. Sizlere Sunuyorum v2.3 Krovazları Bankadan Cıkarıp Çeşitli Bos'lara Atıcağım :) Yeni İtemler Ekliyeceğim Biraz Sabır Diliyorum Umarım Beğenirsiniz. Bana Ulasmak İsterseniz Özel Mesaj Veya Konu Altında Bilgilerinizi Bırakınız. Ben Sizi Bulurum ;)

### Öncelikle 83 LvL İtemli Başlangıç. 500 Np İle Başlarsınız. ###
### 83/1 Exp [LeveL Sınırı 83] ###
### Seri R Fix. ###
### Savaş Bugu Fix. Savaş Sorunsuzdur. ###
### Seri Sc Engelli. ###
### Oto Grade Clanınızı Kurun 10 Dk Sonra Relog Atın Clanınız G1 Olsun ByTracial :) ###
### Oto Login ###
### Seri R Fix ###
### Seri Skilleri Engelli ###
### Dragon Sheller Ve Normal Shellerin Defansları Aynıdır. ###
### Rogue master 20 Skilli aktif. ###
### Mage 75 Skilli Aktif. ###
### Stat Bugu Yok. Relogta Düzelir. ###
### Scler Sınırsızdır. ###
### Cz'de Degişik Bosslar Düşmekte Ve Np Vermektedir. ###
### 50 Kareli 50 Karesiz Toplam 100 Simge Verilecektir. ###
### Guard Towerlar Tam Zevk alıcak şekilde Ayarlanmıştır.###
### Krallık Seçimleri Oyun İçi Seçimlerle Belirlenecektir. [Usko Stil] ###
### Server'a K Symbolu Eklenmiştir 10 Karus'a 10 Human'a Verilmektedir. ###
### Databasede Krowaz İtemleri Mevcuttur Bankanızdadır. ###
### Herkez Eşit hiçbir Job Üstün Değildir. ###
### Bunlar Database'mizin Sadece Bir Bölümüdür. Kullandığınızda Farkına Varacaksınız. ###
Resimler:
adsz11k.jpg

asasagj.jpg

ssssb.jpg

Download:
http://ul.to/k555du
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Map Dosyaları Download:
ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
Link Yenilendi Oyuna Girişte Sorun Varmış Giderildi H.o
İşinize Yarıyabilecek Kodlar:
Database Sıfırlama
Kod:
truncate table account_char

go

truncate table currentuser

go

truncate table deleted_userdata

go

truncate table knights

go

truncate table knights_rating

go

truncate table knights_user

go

truncate table tb_user

go

truncate table userdata

go

truncate table warehouse
Krallık Seçimi Başlatma
Kod:
update king_system SET
bytype = '3',
syear = 'yıl',
bymonth = 'ay',
byday = 'gün',
byhour = 'saat'
Ncs [Nick Değiştirme]
Kod:
EXEC namechange 'şuanki isim', 'yeni isim'
Irk Değiştirme
Kod:
EXEC humanyap 'id'
EXEC karusyap 'id'
Reset Kodları
Kod:
[SIZE=2][FONT=Book Antiqua][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE]              
  exec imbacodermyst
exec Rank_Knights
EXEC USER_KNIGHTS_RATING_UPDATE
EXEC UPDATE_PERSONAL_RANK
update Knights set Points = '999999'

senin dbnin bir cok şeylerini düzenliyip paylaştım .

Cevap: ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ Bekl

Ellerine kollarına sağlık dostum gözünün emeği

çook saol arkadaşım güzel db

Yenİ deĞİlmİ bu ? CÜnkÜ daha once konu vardi ama db hazirlaniyordu haksizmym ? Saolsin bu arada ellerİne saĞlik

Hocam paylaşımın için teşekkür ediyorum.Db'yi kurdum fakat bir sorun var.Yeni karakter açıp,karakteri oyuna giriş için tıkladığımız da Disconnect from server(DC) veriyor.Yardımcı olursan sevinirim.:)Tekrardan teşekkürler...

eline sağlık bi deneycem :)

Hocam paylaşımın için teşekkür ediyorum.Db'yi kurdum fakat bir sorun var.Yeni karakter açıp,karakteri oyuna giriş için tıkladığımız da Disconnect from server(DC) veriyor.Yardımcı olursan sevinirim.:)Tekrardan teşekkürler...

evet doğru sölüyo o sorun halletmeden db paylaşiyonuz yazik ya

Server Kurmaya Çalışan Bazı Sazanlar Karaktere Girince Neden Dc Veriyor ee Aptal Arkadaşım 83 Ebenezerın Yoksa Tabi Dc yersin...

yanlız bu k sımgesı etkınmı ?

saol deneyecem kardes

Dß SüpeR Kurmanızı Tavsiye EdeRim..

acaba ebezeneriniz 80 lwl sınırlı olabilirmi ?

süper bir pwp

Map linklerini Yenile KArdeşim..... +++++++++++++++++++++

dostum link kırık yeni link verirsen süper olur

link kırık yenilersen sevinrm dstm

Linkk kırık kardeşimm

Geri
Üst Alt