ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ BeklenenAN!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azrep599
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

azrep599

Member
Nis
533
0
ByTracial Database v2.2 Kıramıyacağım Bir Arkadasım İstek Yapmıştı Ve Bende Yerine Getirdim. Sizlere Sunuyorum v2.3 Krovazları Bankadan Cıkarıp Çeşitli Bos'lara Atıcağım :) Yeni İtemler Ekliyeceğim Biraz Sabır Diliyorum Umarım Beğenirsiniz. Bana Ulasmak İsterseniz Özel Mesaj Veya Konu Altında Bilgilerinizi Bırakınız. Ben Sizi Bulurum ;)

### Öncelikle 83 LvL İtemli Başlangıç. 500 Np İle Başlarsınız. ###
### 83/1 Exp [LeveL Sınırı 83] ###
### Seri R Fix. ###
### Savaş Bugu Fix. Savaş Sorunsuzdur. ###
### Seri Sc Engelli. ###
### Oto Grade Clanınızı Kurun 10 Dk Sonra Relog Atın Clanınız G1 Olsun ByTracial :) ###
### Oto Login ###
### Seri R Fix ###
### Seri Skilleri Engelli ###
### Dragon Sheller Ve Normal Shellerin Defansları Aynıdır. ###
### Rogue master 20 Skilli aktif. ###
### Mage 75 Skilli Aktif. ###
### Stat Bugu Yok. Relogta Düzelir. ###
### Scler Sınırsızdır. ###
### Cz'de Degişik Bosslar Düşmekte Ve Np Vermektedir. ###
### 50 Kareli 50 Karesiz Toplam 100 Simge Verilecektir. ###
### Guard Towerlar Tam Zevk alıcak şekilde Ayarlanmıştır.###
### Krallık Seçimleri Oyun İçi Seçimlerle Belirlenecektir. [Usko Stil] ###
### Server'a K Symbolu Eklenmiştir 10 Karus'a 10 Human'a Verilmektedir. ###
### Databasede Krowaz İtemleri Mevcuttur Bankanızdadır. ###
### Herkez Eşit hiçbir Job Üstün Değildir. ###
### Bunlar Database'mizin Sadece Bir Bölümüdür. Kullandığınızda Farkına Varacaksınız. ###
Resimler:
adsz11k.jpg

asasagj.jpg

ssssb.jpg

Download:
http://ul.to/k555du
http://www.dosya.tc/files/sNHVXW/ByTracialv2.rar.html

Map Dosyaları Download:
http://ul.to/146et6
http://www.dosya.tc/files/Vf3bcB/map.rar.html
Link Yenilendi Oyuna Girişte Sorun Varmış Giderildi H.o
İşinize Yarıyabilecek Kodlar:
Database Sıfırlama
Kod:
truncate table account_char

go

truncate table currentuser

go

truncate table deleted_userdata

go

truncate table knights

go

truncate table knights_rating

go

truncate table knights_user

go

truncate table tb_user

go

truncate table userdata

go

truncate table warehouse
Krallık Seçimi Başlatma
Kod:
update king_system SET
bytype = '3',
syear = 'yıl',
bymonth = 'ay',
byday = 'gün',
byhour = 'saat'
Ncs [Nick Değiştirme]
Kod:
EXEC namechange 'şuanki isim', 'yeni isim'
Irk Değiştirme
Kod:
EXEC humanyap 'id'
EXEC karusyap 'id'
Reset Kodları
Kod:
[SIZE=2][FONT=Book Antiqua][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE]              
  exec imbacodermyst
exec Rank_Knights
EXEC USER_KNIGHTS_RATING_UPDATE
EXEC UPDATE_PERSONAL_RANK
update Knights set Points = '999999'

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ Bekl

Oğraşıp Emek Veriyoruz Kimin İçin ?

Cevap: ByTracial V2.2 ~ Pk Db ~ +8 Shell +3 Uniq Krovaz İtemler Bankada.! ~ Bekl

Ellerine sağlık kardeşim

teşekkürik

Teşekkürler.

kuran çarpsın 10 numara :D senden ricam bunun map dosyalarını atarmısn yani kendi kullandğınız sana zahmet bize eziyet dosya cc ye uplarsan makbul geçer db çok hoşuma giitti kurucam bunu :)

SAğol birader bunu arıyordum.

Arkadaslar Bu Yorumları Görünce İnsanın İçinden Daha Güzelini Yapası Geliyor..:) Map Dosyalarını Upluyorum Şimdi Eklicem Yorum Atan Arkadaslar Cok Saolun Yorum Atmıyan Arkadaslarımda Bir Gün Yorum Atmayı Denesin Emeğinin Karsılığını Bir Yorum İle Versin. :) Sizleri Seviyorum..

bekliyorum map dosyalarını, yorum atın la :D

bekliyorum map dosyalarını, yorum atın la :D

%40 Upload 2 Siteden Upload Ediyorum . Yeni Databasemiz Yarın Gelicektir. Üzerinde Çalışmalar Yapıyorum.

30 minutes dakika sonra eklenen:

Map'ler Eklenmiştir Database Sorunsuzdur Konu Günceldir Arkadaslar İyi Geceler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

indiriyorum mapları, yarın yeni db bekleriz :) iyi geceler...

Geliyorr :)

gİrmİyor dostum char actiktan sonra tiklayinca sÜreklİ dc verİyor nasil database yapimi bu

Ellerine Sağlık Kardes Teşşekkürler.

Arkadaslar Databasede Sorun Vardı Linki Değiştirdim Ama siz önce indirdiğiniz için öyle oldu ugur155 ben senin pcne kurulum yaptım konuyu neden kirletiyorsun arkadasm ?

Konu Güncel!

valla emeğine sağlık kardeşim bende bunu arıyordum hemen kuruyorum

Geri
Üst Alt