ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Cevap: ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

gerçekten güzel saolasın

Byhackell denen sahıs bunu 300TL'ye satıor xD

Maradon Gözükmüyor Düzeltirsen Güzel Bisi Olabilir.

hersey düzgün aslında clientine usko moradon zones dosyasını bulup at. tek sorun var db de humanlar ne adreama nede baseye ısınlanabiliyorlar bende hepsi calısıyor ama humanlar ısınlanamıyorlar hign bi bakarsan sevinirim.şimdiden tesekkürler...

birde asas billing 72 skili seri seri işliyor hign bunları nasıl düzeltebilirim bi yardımcı olsan..pls

Son düzenleme:

su patchlerın lınk duzeltılırse cok iyi olcak

paylasım için teşşekkürler. xD

Paylaşım için tesekkurler sanırım pachler linkınde bır sorun var bırde client link ini goremedim..
Eline sağlık

GÜZEL bir paylaşım da pacht lazım db yi açtım girdim de data klasörü olmadan zor... işe yaramaz. baya bir uraşılır.

arkadaslar full clinet koyucam işinizi görürse ok.isteyen varsa bi sonraki mesajda link hazır olur.:D

"( TEK 1 SORUN VAR MARODONDA WORMLARDAN BUS CIKIYOR KALDIRIRSANIZ SORUN KALMAZ )"
denilmiş ama db buglu.teleport manager'da humanlar ardream ve baseye gidemiyorlar karşı ırkın zonesinı sectınız çıkıyor:onuda düzeltirseniz tam bir paylasım yapmıs olrsunuz yarım yamalak degil.Patchleride paylaşmamıssınız

:S kurulumda hata yasıyorum arkadaslar air den hata alıyorum zonede den düzeltmem söylendi simdide id pass girince failet loqin the server server 10061 alıyorum _ ne qibi bi çözüm önere bilirisiniz simdiden Tsk ler :)

çok güzel patch e koyacağımız dosyalar içindemi

Geri
Üst Alt