ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

Cevap: ByHackel ( Usko Databaseymiş . V17xx ) ( ByHign )

umarım bug yoktur..saolasın yükleyen varmı bu arada ?

Tek Bir Soru Maradondaki Hayvanlar Bitişikmi Teşşekkürler Bu Arada Db Yi Paylaştığın İçin

Bitişik Deil En Son Actıgım Server De Bitişik Deildi ..

SU MAP HATASI ALAN ARKADASIMIZ MAPIN EKSIK SENİN

Yaptığının Farkıdanmısın Sen Şuan Senin Yaptığın Emek Hırsızlığıdır.Emek Verilmiş Ve satışa sunulmuş olan bir db yi senin millete vermen çok yanlış.Küfür Ettiyse Cvp Vermiceksin Seviyesine Düşmuceksın Bir Küfür Etti Die Adamın Kaç Ay Verdiği Bir Db Yi ulu Orta Yerde Paylaşman Yanlış.Şimdi Kendini onun Yerine Koy ve Kaç Ay Üstünde Çalıştığın Bir Db yi Ve satışa Sunduğun Bir Db yi Forumda Bu Şekilde Görsen Tepkini Hayal Bile Edebiliyorum.Herkesin Elinde Oncak Gibi olucaktır.unutma Emeğe Saygını Gösterceksın Emek Hırsızı olma Hiç Bir Zaman.Her Neyse Adama Gerçekten Yazık Olmuş.Geçmiş Olsn Başka Ne diyeyim Arkadaşımıza.

Beni Tehdit Edip Anneni Arıyıp Onu Bunu Dıyecem Diyene Hereyi Yaparım ..

Path Ler Link Kırık Bide Bu db ye Uyumlu Server Dosyalarını da Upload Etsen Pvp Açarım Vlla :D

olm deli etmeyin Lan Abim Ne güzel Db PayLasMıs Salak HErifLer Kfr ün Ne gereqi Var Alayınızı Kurşuna DizicekSin :ULann :@

DB'de Herşey Paylaşıldı .! (: ByHign Takma Bunları :rock:

Teşekkürler.Yazdıklarına bakılırsa çok güzel.Fakat denemek lazım...

Harika Database TeşekküRLer :D

paylaşmısın fuat db yapımcısı zaten benım kullanan herkeze haram olsun dıyorum 1299 daki son db dir.belkide bu son db leriniz 1310 editlıyoruz artık ve paylasım yapmayı dusunmuyoruz.bakalım sizin gibi lamerler ne yapıcak

fuat berk hakkında suc duyurusu acılıcak benım gibi kaç kişiyi dolandırdı.bakalım ne yapıcaksın 1 kişi olur sıklemezler 2 kısı olur sıklemezler 15-20 kişi olunca ne yapıcan hö

Son düzenleme:

paylaşmısın fuat db yapımcısı zaten benım kullanan herkeze haram olsun dıyorum 1299 daki son db dir.belkide bu son db leriniz 1310 editlıyoruz artık ve paylasım yapmayı dusunmuyoruz.bakalım sizin gibi lamerler ne yapıcak

fuat berk hakkında suc duyurusu acılıcak benım gibi kaç kişiyi dolandırdı.bakalım ne yapıcaksın 1 kişi olur sıklemezler 2 kısı olur sıklemezler 15-20 kişi olunca ne yapıcan hö

Nediyorsun Ahmet Sen :D Yürü Git Lavua Baq

Beni Tehtid Etmelke Cok Yanlıs Yaptın Anladın Demi Şimdi ???

Sen Benimle Uraşma Ben Senime Ve Sen Suan . Bunun Cezasını Cekiyorsun ..

Ve Hayla Yüzsüzlük Yapıyorsun ..

bana kim yardımcı olcak

ÖnceLik TeşekkürLer güzeL Bir Paylaşım YaLnız Her şeyi Yaptm tek Bir sorn var Bu dbyi yüklediqinde Ebenezer Açılmıyor... buna uyumlu bir ebenezer veririmisinz... İnanmıyorsanız deneyin :)

Geri
Üst Alt