By_Adromin DoxiumDb_v1 Pk Server Resimli Database Tanıtımı %100 Fix Garanti Veriyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aRSIZ_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

aRSIZ_

Eskilerden..
Mar
633
32
Öncelikler Resimlerle Başlıyorum

Önce Selamımızı Werelim =)

Yeni 70 Quest item Monsteri

Sorunsuz Cz

Cz 30 lwlden Önce Giremezsiniz İsterseniz Bunuda Editleriz İsteğe Göre

Sorunsuz Towerlar Hepsi Aktif Çalışmakta

Czde Kordinat Sistemi Wardır!

Databasede Sadece Riote Ve Atross Np Wermektedir.Riote=50 Atross=100 Ayrıca Re-Spawn Süresini %25 e düşürdüm Bowlda Pk Keyfin Olsun İstedim =)

Krallık Sorunsuzdur

Krallık İtemi

Kral Eventları Sorunsuz

Sorunsuz Kral Komutları

Sorunsuz Savaş Ve Commanderlık

Warder Kestiğinizde İsim Geçer Ve Np Werir

Keeper Kesince İsim Geçer Ve Np Werir

Ve Mutlu Son =)

Savaş Sonrası Castle Basma Sorunsuz Npc Npleriyli İlgili Bilgi Aşşağıda

Bildiğiniz Gb Moumentlerden Np Gelmektedir.Sorun Yoktur.

Database Özellikler:

1 lwl Başlangıc
İtemler Üstünde Walkirie Yok
73/1 74 biraz zor gine wormda kasabilirsiniz. 74den sonrası 80/1
İlk 5 Clan g0 Diğer clanlar Oto G1!!

Burayı dikkatle bakın; Arkadaşlar bildiğiniz gibi savaşta npc bug yapıyorlar buna kendimce çözüm buldum herkes npclerin npsini siliyo ama ben sadece emc ve lüferde bulanan keylere Np werdim yani npc bug yoktur %100 Garanti weriyorum =)

Kolay Pk Databasedir Bütün classlar Eşittir

Warrior Başlangıc:
+8 Shell Set
+8 Classa Göre Atak İtemleri (İron İmpact.Raptor Vsvs.)
+3Takılar
Sw sc Buf Sc Vsvs.

Asas Başlangıc:
+8Shell Set
+8 Classa Göre Atak İtemleri(Dark Vane,Shard Vsvs.)
+3 Takılar
Scler

Mage Başlangıc:
+8 Shell Set
+8 classa Göre İtem
+3 Takılar
Scler

Priest Başlangıc:
+8shell Set
+8Classa Göre İtem
+3 Takı
Scler

-----------------------------------------------------------

Upgrade Oranı:
+1...>> %100
+2...>> %100
+3...>> %100
+4...>> %100
+5...>> %100
+6...>> %100
+7...>> %100
+8...>> %100
+9...>> %10 (Buraya Dikkat +9 Upgrade Oranı %10'dur. Sebebi Herkes Eşit Olmasın Pk Zevki Cıksın İtem Basıp Pk Üstünlüğün Farkını Yaşayın)
+10...>> %100

Takı Upgrade Oranı:
+1...>> %100
+2...>> %100
+3...>> %100
+4...>> %10
+5...>> %0 (Takıların +5 Olması Bence Fazla Hp Defensa Acısından Sonra Kimse Kesemiyo teketek wsde En iyisi bu bence)

Droplar:
Moradonda Farklı Monsterlar War Görürsünüz 70 Quest Monsterları

şimdilik Bu Kadar Link Aşşağıda:
DATABASE %100 Sorunsuzdur garanti weriyorum!!!!

Bi Kaç QA Kodu Kullanmanız İçin:

Servera Res Atmak İçin Kullanabilceğiniz Kodları Msnde Size wericem en küçük sorun yaşamıcaksınız emin olun =)

İletişim: majesty_gorkem(et)hotmail.com

By Adromın Saygıyla sunar doxiumDb_v1

DoxiumDb_v1 Tıkla İndir

Database Bana ayit Değildir Arkadaş Rica etti koydum gule gule kullanın

Cevap: By_Adromin DoxiumDb_v1 Pk Server Resimli Database Tanıtımı %100 Fix Garanti Ve

Eyw barış database bana aittir ama mesaj sayım nedeniyle barış saolsun yardımcı oldu Tşkrler Barış!

Cevap: By_Adromin DoxiumDb_v1 Pk Server Resimli Database Tanıtımı %100 Fix Garanti Ve

database'nin bukadar güzel oldugunu bılseydım daha önce paylaşırdım :D

xD Cok uğraştım walla Hele o savaşı sorunsuz yapmak Off :D

17 Kişi Baktı 1 Yorum yok Lütfen Ark. Biraz emeğe saygı bi Tşkr Yeterli!!

46 kişi we 1 yorum yok :(

Son düzenleme:

süpersin ... ;) LoneLy_Boy26(et)hotmail.com res kodlarını werirmisn

Db super live_styl-28(et)hotmail.com Rest kodlarını verirmisin

Son düzenleme:

şu rest kodlarını adam akıllı şuraya yazarmısın msn vermenin amacı ne onu anlayabilmiş değilim??

Db Nin Rest Kodlarının Vermemelerinin Sebeni Gm Char Kapmak Yerim Dbnizi Ekleyipde Sonra Engellemeyin

Son düzenleme:

DB Qa Komutalrını Verirseniz Seviniriz

Reset Komutları ... Lazım Acilll

Son düzenleme:

yahu bu kral olma savas sorunu filan ztn hic bir db de yk artık diger özellikleri tanıtsaydın çeşke.

Yorumlar için teşekkürler Bu arada Repleri unutmayın..

arsız bi db ni indrmiştm sorunluydu inş. bu da öyle değildir

Denemeden Yorum Yazmayın.

buna bişe demedim saten :) inş sorunsuzdur dedm bi tane daha vardı senin kolay db onda sorun vardı haberin olsun bi car actınmı bi daha giremiodn o cara o ysden soledm gene de saol bu paylasımı yaptıın için tekrar soluorm inş. sornsuzdur :)

lan db nin QA kodlarını versene herkes yorumlarda belirtmiş sen hala yorumlar için ty rep unutmayın sen önce QA kodlarını ekle sonra rep iste

lan db nin QA kodlarını versene herkes yorumlarda belirtmiş sen hala yorumlar için ty rep unutmayın sen önce QA kodlarını ekle sonra rep iste

Düzgün İste Vereyım :@@

QA kodlarını verirmsn lütfen acil lazımda arkadaşım

Teşşekkürler...

Geri
Üst Alt