Bu Sorunu Çözene Helal Olsun (Videolu Anlatım)

Konu Yazar
Nis
4
0
Arkadaslar Cok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Bana Kolay Yoldan Yardım Edebilmeniz İçin Elimden Gelen Herşey ile Anlattım Sorunumu ve de Acil Yardım Ederseniz Helal Osun Size

[ Şimdiden Teşekür Ederim ]

Ben 1299 Client Kullanıyordum Dün Bi PWP buldum Oto Patch +1300 fln ilk başlarda çok zones hataları verdi ama onları düzelttim Invalıd Map /Zones/Files dungeon. fln filan bunların hepsini düzelttim ve cz ye gidiyim dedim ŞAKK diye yine bi dungeon.aa.gtd fln böyle bi hata geldi neyse bunu da hallettim [Ko-Cuce Saolsun]O Dosyaları da indirip Zones e attım.Cz ye gitmiş olduğum charıma tıkladım dolum dolum yapmaya başladığında Loading Objects...%98 ine geldiği zaman ŞAKK diye hata raporu veriyo oyun ! :v::v:

Bana daha Kolay ve Acil yoldan yardım edebilmeniz için Videolu Anlatım ve Oynadığım pwp nin özellikleri :

[Boşlukları Silin]
Oynadığım PWP = h t t p://w w w.ko-cuce.com/server-tanitimi/141422-mataramasu-ko-exp-item-zor-acilis-07-05-12-50-yeni-quest-ler-mevcut.html

YOUTUBE VE İZLESENE.COM ÜYELİKLERİMDE SORUN VAR

Hata Videosunun Linkini yakında koyucam[Şimdilik Upluyorum İndirip izleyebilirsiniz!]

Hata Videosu : h t t p:// u l . t o /r4zf7i

Yardımlarınızı Bekliyorum !...

Son düzenleme:
Cevap: Bu Sorunu Çözene Helal Olsun (Videolu Anlatım)

Şimdi Client Download Bölümüne Gir, Orda KoMaster client vermiş Onu İndir yada ben Oyunu En güzel En Çekici Şekilde Sorunsuz Şekilde Oynucam dıyorsan
europeko.net gir Ordan Clıent download var Yukle EUKO patchelrını yuklet sonra kendını exe'nı at 1453 sorunsuz clıent yenı efeck falan gırınce anlarsın farkı. tavsiyemdir

adam akıLLı Client indir 1453 mesela upload edicem yakında paylaşıcam sorunsuz bi client ...

Çok Saolun Data ile Objects klasörünü manuel indirdim düzeldi walla helal olsun :) benim anlmadığım şey zones i düzeltince objects data nasıl bozuldu :)

Koptum Sana resmne Adamın Nicki '' yarrakkafası''
Küfür etmiyor Nickini sölüyor Adamın Hueauhe :)

cannot connet to update server bu hatayada bı cozum bulun lutfen

Geri
Üst Alt