Bu sorunu çok araştırdım ko panel ve oyuna benden başkası giremiyor halledene Gmlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Noiser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Noiser

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
7
0
selam arkadaşlar ben 30 dakkada 1304 sw kurdum hamaçi server ip=5.213.97.246 ve 192.168.1.100 de var bunların hamaçi olanı 5 ile başlıyan servere ben rahatlıkla bağlanabiliyorum ko paneli görebiliyorum serverde kurduhum karakterler gösteriyor panelde
ama sorunum şu serveri ve ko paneli benden baska hiç kimse giremiyor pc_xp_sp2
güvenlik duvarı kapalı
port ayarları tamam
virüsprogramları kapalı
gnede olmuyor.lütfen bna yardım edin sorunumu halledene gm lik veya rep vereyim burdan paylaşırsanız iyi olur diğer sorunu olan arkadaşlarda görsün.
3 gündür arama yaptım bir sonuca ulaşamadım hep ölü konular açılmış.
detaylı bir şekilde anlatırsanız diğer userlerimiz de anlar şimdiden teşekkürler.:pff:

Cevap: Bu sorunu çok araştırdım ko panel ve oyuna benden başkası giremiyor halledene

Yardım eden yokmu lütfen ?

Cevap: Bu sorunu çok araştırdım ko panel ve oyuna benden başkası giremiyor halledene

arkadasım ben önceki profilimle ban yedim yanlıs yere konu açmaktan..... ben noiser bana yardımcı olurmsuun kardeşim allah rızası için pc format attım herşey yeniden yükledim herşey sorunsuz ben oyuna girebiliyorum modemim airtes5020 port ları açıyorum lan ağ ayarlarından sabit ip alıyorum no ipten host alıyorum ve taraıcıya xxxx.no-ip.biz yazıyorum modem ayarlarına griş sayfası açılıyor yani 192.162.1.1 gibi bunu benim ko panel ile serverin start gelmesi için ne yapmam lazım burdan anlatırmsıın msn yüklemedim su an yükleme sayfası açılmıyor.

Geri
Üst Alt