Brate // Mükemmel Bir Server Controller v1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rapture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Rapture

Member
Kas
275
0
Selamlar Arkadaşlar ,

Bir server kontrol programı yazmak istedim ve sonuca bugun ulastım , program kodlaması bitti aslında karakter itemini göstermeyide ekleyecektim fakat ona zamanım yetmedi bayram sonrası paylaşmayı düşünmüştüm ve şimdi nasip oldu oncelikle program lisansla çalışır en fazla 1 dakika lisanssız ayarda tutabilirsiniz fakat ilk sürüm olması nedeniyle lisans kodlarını paylaşıcam program her 10 saniyede bir kimler online databaseden veri alır , listeden tıkladıgınız userin yan charlarını accountunu ipsinden kimlerin online olduğunu vs.. herşeyini sorunsuz bir şekilde gösterir soacs ile %100 uyumlu çalışır.

Resim :

47008198.jpg

Bilgiler :

1. Bu buttona bastıgınızda belirtilmiş dbye bağlantı sağlarsınız.
  2. Listeye girilmiş bulunan , serverdaki online userin bilgileri yüklenir.
  3. Bulunan clanın üyeleri listelenir.
  4. Bulunan yan karakterin bilgileri gösterilir.
  5. Bulunan yan karakterin bilgileri gösterilir.
  6. Bulunan yan karakterin bilgileri gösterilir.
  7. Bulunan accountun karakterleri listelenir.
  8. Serial kodu girme ekranı gelir.
  9. Yapılan taramalar listelenir.
Serial Kodları :

" Brate-License , Brate-1996 , Brate-1995 , Brate-1994 "

Download Linkleri :

Dosya.tc

" File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server "

Uploaded.to

" Brate-ServerController(v1).rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... "

Son düzenleme:
Cevap: Brate // Mükemmel Bir Server Controller v1

sana şimdi biri çıkıp sövse yeridir, siz ne salak adamsınız ya lisanslı program yapmak için lisans lı program yapıyorsunuz. benim bu programı yapmam yemin ederim 15dk.

Roesto konuyu baltalıyacagına yapsaydın :) berat paylaşım icin tesekkürler uzun zamandır yeni birşey görmüyordk

Valla kardeşim denemek için yaptığımı söylemiştim elinde daha güzel bir malzeme varsa kendinde yapabilirsin sorun değil . Teşekkürler ardacım , paylaşacak şey bolda forum kıymet bilmiyor.

Sen bana bu programda , veri çekip text'e göndermekten başka ne yaptıgını söylermisin?

Geri
Üst Alt