D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #81 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ebenezer ai server connection hatası veriyor ne yapmam lazm inilerde sorun yok başka db de oluyor ama bu db de hata veriyor help!!!!
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ebenezer ai server connection hatası veriyor ne yapmam lazm inilerde sorun yok başka db de oluyor ama bu db de hata veriyor help!!!!
H hulisi Member Şub 47 0 24 Haz 2009 #82 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi kardes bide rar şifresini koysan arkadaşlar bir iş yapıyorsanız tam yapın rar şifresi bile yok lütven artık yaptınız paylaşımlara dikkat edin Son düzenleme: 24 Haz 2009
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi kardes bide rar şifresini koysan arkadaşlar bir iş yapıyorsanız tam yapın rar şifresi bile yok lütven artık yaptınız paylaşımlara dikkat edin
T Tam1Manyaq Member Haz 44 0 24 Haz 2009 #83 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Gusel Db Eline saqlık
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Gusel Db Eline saqlık
H Konu Yazar hulyam12 New Member Kalemi Kırıldı! May 172 8 24 Haz 2009 #84 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi valla herşey açık db yi 7 kişi kullanıor fileslerinizi kontrol edin
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi valla herşey açık db yi 7 kişi kullanıor fileslerinizi kontrol edin
D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #85 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi hulyam12' Alıntı: valla herşey açık db yi 7 kişi kullanıor fileslerinizi kontrol edin Genişletmek için tıkla ... bana kullandgn filesleri yollayablrmsn birde msn açarmsn
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi hulyam12' Alıntı: valla herşey açık db yi 7 kişi kullanıor fileslerinizi kontrol edin Genişletmek için tıkla ... bana kullandgn filesleri yollayablrmsn birde msn açarmsn
O o2jeN.92 KoPrivate ! Ocak 31 1 24 Haz 2009 #86 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Emeğine sağlıkta droplar bile home'ko dan alıntı geriye ne kaldı anlayamadım hö
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Emeğine sağlıkta droplar bile home'ko dan alıntı geriye ne kaldı anlayamadım hö
E EmpireOfWar Member Haz 257 0 24 Haz 2009 #87 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Birde ben anlasam şu db yazma işinden Son düzenleme: 24 Haz 2009
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Birde ben anlasam şu db yazma işinden
D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #88 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ya ai server connection failed hatası alıyorm bornovalı kullandıgın filesleri upla lütfen :S:S
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ya ai server connection failed hatası alıyorm bornovalı kullandıgın filesleri upla lütfen :S:S
S serkan7 New Member Haz 1 0 24 Haz 2009 #89 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Emeye saygı bu aksam alıyom yarın kuruyyom cok saol rap sıfresı ne?
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Emeye saygı bu aksam alıyom yarın kuruyyom cok saol rap sıfresı ne?
H Konu Yazar hulyam12 New Member Kalemi Kırıldı! May 172 8 24 Haz 2009 #90 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi beyler ben sdece dropalrı homeko yaptm bunuda belirttim
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi beyler ben sdece dropalrı homeko yaptm bunuda belirttim
D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #91 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ai server connection failed dior denemedgm server files kalmadı ya sen kullandgn server filesleri uplarmsn __
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ai server connection failed dior denemedgm server files kalmadı ya sen kullandgn server filesleri uplarmsn __
GlobalWarrior SaGoCu CüCe Haz 146 2 24 Haz 2009 #92 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Gzl db. Teşekkürler
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Gzl db. Teşekkürler
D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #93 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi şu db yi sorunsuz kuran birisi fileslarını uplasn yav :S ai server connection failed dior :S
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi şu db yi sorunsuz kuran birisi fileslarını uplasn yav :S ai server connection failed dior :S
H Konu Yazar hulyam12 New Member Kalemi Kırıldı! May 172 8 24 Haz 2009 #94 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi [email protected] ekleyin kuramıyanlar
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi [email protected] ekleyin kuramıyanlar
erturul022 Member Kalemi Kırıldı! Ocak 48 0 24 Haz 2009 #95 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi Eeetr EYİDİR
D desepre Member Nis 84 1 24 Haz 2009 #96 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ekledm ama online degilsin [email protected]
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi ekledm ama online degilsin [email protected]
H Konu Yazar hulyam12 New Member Kalemi Kırıldı! May 172 8 24 Haz 2009 #97 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi açmadım daha msn
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi açmadım daha msn
MaykiLCeksin Cüce Time Kas 64 0 25 Haz 2009 #98 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi teşekkürler .. reS kodları nedir acaba Son düzenleme: 25 Haz 2009
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi teşekkürler .. reS kodları nedir acaba
O okanna Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 2,408 0 25 Haz 2009 #99 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi çok teşekkürler kanka tam aradıgım DB ama inşallah çalışır
Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi çok teşekkürler kanka tam aradıgım DB ama inşallah çalışır
H Konu Yazar hulyam12 New Member Kalemi Kırıldı! May 172 8 25 Haz 2009 #100 Cevap: {BØrnØvaLı} >< [ Zor Database ] <> [ V3 ] <> [ D£v PØyLsm ] <> [ FirewaL ][ Fi exec ress ..