ÖnceLikLe SeLaMın ALeyküm Sayın Arkadaslarım Düşündümki Çogu Arkadaslarımız server Açınca dedim gibi hatalar alıyorlar ve Bazen Yardım eden olmuyor Buyrun Sizin İçin hazırLadım bi PayLasım [Bir TeŞekkür Fazla GörmiyeLim Sayın ArkadasLarım..
10060 10061 HATASI ALANLAR..
::::ÇÖZÜM::::
FiLesLerin birbirine Uyumaması ÖRNEK:Mesela Aİ SERVER :Server dosyasına ıd ilker pass:123 yazıp EBENEZER:ıd:ilker pas:12 yazarsanız Bu Tip sorunLarla karşılasırsınız 2.Çözüm YoLumuz : KesinLikLe Files dosyaları DOĞRU FİXED OLmaLıdır....Aşagıda Linq vericem Size hepsi sorunsuz..
Aİ SERVER 'MAP' 'BAATTLE _1111 Vb..
:::::ÇÖZÜM BORNOVALI::::
Enterprise Manager - Kn onLine - Zone Info - Açtıktan sonra Karşımıza Sayfa gelicek ve orda DİKKATLi OKU:herşey 0 Ama 101 ,102 ,103 Yazıor onLarıda 0 yapıp Çıkcaz ve sorunumuz % 100 çözülmüş olucak
Ebenezer C++++ HaTası :BornovaLı:
Ebenezer SayFamızı Açıyoruz Ve 'Log' Diye bir KLasör açıyoruz Ve tekrar deniyoruz % 100 Sorun çözülüyor..
AUJARD FAİLED HATASI :BornovaLı
::::ÇÖZÜM:::::
Aujard dosyamızı açıyoruz Ve alttaki
BornovaLı ÖzeL Fixed EditLenmiş FiLesLer MapLaR vb Linq:Web Hosting - Dedicated Server
Ufakta oLsa Yardımım oLduysa Ne muTLu Bana

10060 10061 HATASI ALANLAR..
FiLesLerin birbirine Uyumaması ÖRNEK:Mesela Aİ SERVER :Server dosyasına ıd ilker pass:123 yazıp EBENEZER:ıd:ilker pas:12 yazarsanız Bu Tip sorunLarla karşılasırsınız 2.Çözüm YoLumuz : KesinLikLe Files dosyaları DOĞRU FİXED OLmaLıdır....Aşagıda Linq vericem Size hepsi sorunsuz..
Aİ SERVER 'MAP' 'BAATTLE _1111 Vb..
:::::ÇÖZÜM BORNOVALI::::
Enterprise Manager - Kn onLine - Zone Info - Açtıktan sonra Karşımıza Sayfa gelicek ve orda DİKKATLi OKU:herşey 0 Ama 101 ,102 ,103 Yazıor onLarıda 0 yapıp Çıkcaz ve sorunumuz % 100 çözülmüş olucak
Ebenezer C++++ HaTası :BornovaLı:
Ebenezer SayFamızı Açıyoruz Ve 'Log' Diye bir KLasör açıyoruz Ve tekrar deniyoruz % 100 Sorun çözülüyor..
AUJARD FAİLED HATASI :BornovaLı
::::ÇÖZÜM:::::
Aujard dosyamızı açıyoruz Ve alttaki
[SESSION]
IP1=127.0.0.1
IP2=127.0.0.1
[BILLING]
IP=127.0.0.1
PORT=15100
NUM=1 Yapıyoruz.. [BornovaLı]
BornovaLı ÖzeL Fixed EditLenmiş FiLesLer MapLaR vb Linq:Web Hosting - Dedicated Server
Ufakta oLsa Yardımım oLduysa Ne muTLu Bana
Son düzenleme: