MYKO Black Pearl Moonlight | COMİNG SOON| OFFİCAL 03.03.2021| 20:00|BLACK PEOPLE IS BORN

Celalsayd denen nickli aç köpek bütün mykolara yorumu aynıdır yok para yatırmayın etmeyin yav sanane kardeşim? Biz yatiyoruz biz oynuyoruz dümenci pislik seni fakir!
Seni sidikli seni, senin gibi sansarlar oyuna paramı yatırır, gelmiş burda kendi sw ne avanak avlamaya çalışıyosun, ulan sansar sürüsü sizin b0k serverınıza para yatıran gerizekalı çıkarsa diycek bişey yok. 2. gün vurkaç yapacaksınız o kadar belliki bakalım kaç tane aptal size para kaptıracak.

Konu güncel
Seni sidikli seni, senin gibi sansarlar oyuna paramı yatırır, gelmiş burda kendi sw ne avanak avlamaya çalışıyosun, ulan sansar sürüsü sizin b0k serverınıza para yatıran gerizekalı çıkarsa diycek bişey yok. 2. gün vurkaç yapacaksınız o kadar belliki bakalım kaç tane aptal size para kaptıracak.
Yav hocam bütün Myko tanıtım konularında yorumların aynı senin düşüncen şu 'Ben para yaptırmadim yatiramiyorum item kasamiyorum millet beni geçiyor derdindesin ne değişik bi karaktersin.

Konu güncel

Yav hocam bütün Myko tanıtım konularında yorumların aynı senin düşüncen şu 'Ben para yaptırmadim yatiramiyorum item kasamiyorum millet beni geçiyor derdindesin ne değişik bi karaktersin.
Yav he he, bak şunu diyim sizin gibi sansarlara para kaptıracak enayi hiç bitmez bu ülkede, neticede ke_mal bu ülkede %25 oy alıyor, yani siz biz sizi yolucaz desenizde yoluncak tavuk bulursunuz hadi sie şimdi.

Geri
Üst Alt