Bir Gün Oynarken PR0GAMER clanından Adam gördük ve hali :D bide başka ssler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dogus

Excellent DataBase Team
Mar
51
2
Evet Arkadaslar PR0GAMER'Daki Adamın Rezilliki ve Bazı Benim SS'Lerim Beyenenler +Rap plz..:sakalli:

ss 1 :o:

ss 2

ss 3

Cevap: Bir Gün Oynarken PR0GAMER clanından Adam gördük ve hali :D bide başka ssler

Sunay Kardeşim Helal Olsun :) Böyle Paylaşımlarını Seviyorum OriginaLPisiko Bizimdir :P Allah Sonumuzu Hayır Etsin ;)

Arkamdan Konuşan Önümden Yesin !!!

Son düzenleme:
Cevap: Bir Gün Oynarken PR0GAMER clanından Adam gördük ve hali :D bide başka ssler

eyvallah kardesım :))

Yazık Olmuş Koxp Çıktı Mertlik Bozuldu :)

evet adama diorum nie k0xperla kasıon sanane dio itemleride sanırsam
+7 hb
7 shell set
+2 dual roc
iron set +1
ske belt +3
+8 ii no reb
+7 spear of mukry
bana dedikleri budur arkadaslar :D

Progammer bu rezilliği görse direk clandan atar :) ama adam göze almışki k0xperlerle kasıyor tek keLimeyle Rezillik Sunay güzel yakalamıssın kardeşim :)

Son düzenleme:

:)ßizden kaçmaz

Tabi görevin ne kaçırma kardeşim :)

Son düzenleme:

Kıll da yer varmı ? :D

Geri
Üst Alt