bi bakarmısınız server kurmayı bilen ve vpsden anlayan kişiler acil lütfen!!!

Konu Yazar

karaca222

Member
Mar
227
0
İntel 7 İşlemci
8 Cekirdek
2GB ECC Ram
80GB Hard Disk
Format ve Reset Panel
350 Mbit Bağlantı Hızı

kaç user kaldırır ortalama bilgisi olan lütfen bilgilerini bizimle de paylaşırsa seviniriz çok makbule geçer valla ya... sadece server üzerine kullanılacaktır vps bilginiz olsun

Cevap: bi bakarmısınız server kurmayı bilen ve vpsden anlayan kişiler acil lütfen!!!

rahat lag'siz 200 - 350 arasi rahatlikla taŞir . ( eĞer pacht İÇİn ftp varsa tabİ )

Cevap: bi bakarmısınız server kurmayı bilen ve vpsden anlayan kişiler acil lütfen!!!

rahat lag'siz 200 - 350 arasi rahatlikla taŞir . ( eĞer pacht İÇİn ftp varsa tabİ )

eğer patch için ftp yoksa ne farkediyor ve benim eski serverim rahat lagsız 45 kişi kaldırıyordu ve o makinadan oyuna bile giriyordum ev bilgisayarına kuruluydu 1 mb internet hızı ve 512 mb ram vardı ddr dı eski modellerden bu nasıl 350 kişi kaldırıyor bide 8 cekirdek 600 700 kaldırmazmı ya :S

Ben Ram'e Felan Bakmadan Gözüm Kapalı +400 Derim..

300+ Lagsız +400 Zorlar :)

Sanki 300-400 User qeLicekte Of Böle BOş Boş Şeyler Paylaşmayın Ya Servera Gelicek Olan En FazLa Kişi 100 Bilemedin 150 ...

sen daha beni tanımıyorsun gelicekler bak görürsün ulan ben nixology!

Geri
Üst Alt