B Konu Yazar becoma31 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 474 0 25 Ocak 2011 #1 Pacth atıyorum , bitiyor. Start'a tıklıyorum oyuna girmiyor. (mouse imleçi kumsaati oluyor 1saniye sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyor) Yardım edin... LütfeN....!
Pacth atıyorum , bitiyor. Start'a tıklıyorum oyuna girmiyor. (mouse imleçi kumsaati oluyor 1saniye sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyor) Yardım edin... LütfeN....!
2sese Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 7,193 1 25 Ocak 2011 #2 Cevap: Beyler Yardım Oyuna Giremiyorum..! Lütfen Yardım Bölümüne Açalım Yardım Konularını
B Konu Yazar becoma31 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 474 0 25 Ocak 2011 #3 Cevap: Beyler Yardım Oyuna Giremiyorum..! birader ordan cevap gelmiyor burdan konu işlek ve client sorunu olunca belki daha hızlı yardımcı olurlar diye açtım. biliyorsan yazıver? 49 minutes dakika sonra eklenen: yardım lütfen...... Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Ocak 2011
Cevap: Beyler Yardım Oyuna Giremiyorum..! birader ordan cevap gelmiyor burdan konu işlek ve client sorunu olunca belki daha hızlı yardımcı olurlar diye açtım. biliyorsan yazıver? 49 minutes dakika sonra eklenen: yardım lütfen......