Selam arkadaşlar , bu forumda herkez erkek olduğu icin kimi anlar kimi anlamaz ben bilemem ama paylaşmak istedim
: Şimdi ben lise2'ye gectim sayısal alanda olsamda kendime cok vakit ayırabiliyorum.Marmaris gibi bir yerde yaşıyorum her yer güzel kız , seviyeli , kültürlü.Burada popüler olmak cok kolay yani.Şuan marmarise ilk defa gelseniz benimle bir kere gezseniz popüler olursunuz.Yani burda amacım kendimi ovmek değil demek istediğim kücük bir yer
: Ben genelde kızlarla takılırım , erkek olarakda sahici samimi oldugum 5 bilemedin 7 dostum vardır.Ama inanın şuan erkekten cok kız tanıyorum.Mesela msn listemde 400'e yakın samimi kız arkadaşım feysbuk'ta 180' tane kız arkadaşım ve aynı şekilde telefon rehberi.Kızların ruhundan anlıyorum diyebilirim
: Cok yakışıklı oldugumu iddia edemem ama marmariste cıkamıyacağım kızda zor
: Cünkü yakışıklı değilim ama sempatiğim , komiğim ve sürekli aktif & neşeliyim.Her neyse durum boyleyken bu zamana kadar cok güzel kızlar ve herkezin cıkmak istediği kızlar ile cıktım.Şimdi gelelim asıl meseleye ; son 1 yıldır kızlara karşı birşeyler hissetmiyorum
: Yani şuan her kız hakkında bu güzel , bu cirkin , şu boyle diye yorumlar yapıyorum ama iş cıkma noktasına gelince paris hilton gelse reddediyorum
: Bu'da kendi kendime şüphe uyandırıyor.Bir arkadaş ortamında kız espirilerini ben yiyorum
: İnanın artık ben bile bana karşı yapılan espirilere gülmeye başladım
Kendimi asla gay gibi hissetmedim ama şuan kızlara karşı eskisi gibi sevgi duymak istiyorum
: Benden büyükler vardır , benden tecrübeliler vardır bilemem.Eğer varsa yardım bekliyorum.
:
Buraya kendimi gay hissettiğim icin acmadım , sadece sohbet olsun diye actım.Ama yazdıklarımın hepsi doğru
:
Buraya kendimi gay hissettiğim icin acmadım , sadece sohbet olsun diye actım.Ama yazdıklarımın hepsi doğru