Bedava premium alma ID ve ŞİFRE gibi şeyler vermek yok program yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pekbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

pekbas

New Member
Eki
5
0
ŞİMDİ MİLLET DENEMEDEN BÖYLE ŞEY OLMAZ DİYECEK AMA GERÇEKTEN OLUYOR İSTEYEN İNANIR VE DENER HA İNANANLARDA KNİGHT ONLİNE PAYPAL İLE ALIŞVERİŞ YAPMIYOR DİYECEKLERDİR KNİGH ONLİNENİN KENDİSİ YAPMIYRSA PREMİUM HF SATAN BAŞKA BİSSÜRÜ SİTE VAR SİZDE ORALARDAN ALIŞVERİŞ YAPIN ANCAK EN GÜVENİLİRİ İLE ALIŞ VERİŞ YAPIN EĞER BANA SORARSANIZ EN GÜVENİLİRİ HANGİSİ DİYE BEN LevelTR yi öneririm ben burdan alış veriş yapıyorum ben hfyi ve plat pre yi bu şekilde aldım şuan hala kasıyorum.ıd şifre vb şeyler vermek yok program indirmek yok hmn konuya gelelim.....

ilk önce kendimize bir paypal üyeliği açıyoruz bilmeyenler için açıklayayım paypal online alışveriş yapmamıza yarayan bir sitedir.hesbınızda bulunan parayla istediğinizi yapabilirsiniz.
1.BÖLÜM PAYPAL ÜYELİĞİ ALIMI
1)www.paypal.com sitesine gidiyoruz.
2)Sayfanın en üstünde üye ol var oraya tıklıyoruz
3)kişisel başlığının altındaki başlayın yazısına basıyoruz
4)burdaki yerleri dolduruyoruz ancak yaşınızı 18 yaşından büyük gösterin adresi kafadan atın ne yazarsanız yazın gitsin telefonuda aynı şekilde en önemlisi e-maili unutmuyoruz ilerde lazım olacak kredi kartı numarasını ve son kullanma tarihini boş bırakıyoruz
5)kabul et ve hesap oluştur diyoruz
6)gelen sayfadan hiç bir şeyi ellemeden sayfanın üstündeki kardan adamlara tıklıyoruz
VE PAYPAL ÜYELİĞİMİZİ ALDIK
2.BÖLÜM PARA KAZANMA
Tabiki paypal beleş para harcatmıyor.paypal hesabımıza para aktarmamız gerek harcamamız için bunuda awsurveys yardımıyla yapacağız hemen nasıl olacağını anlatayım.
1)http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=cacao linke tıklıyoruz ve siteye gidiyoruz
2)Ceate a free account yazısına tıklıyoruz ve üye oluyoruz
3)üye olmak için istenenleri dolduruyoruz
USERNAME:kullanıcı adı
PASSWORD:şifre
FİRST NAME:isim(salla gitsin)
LAST NAME:soyisim(salla gitsin)
EMAİL ADRESS:e-mail
4)Tamam üye olduk şimdi gelelim para kazanmaya sayfanın ortasında
The Following Surveys are Available bölüü var onun altındaki linklere tıklayarak para kazanacaz.ilk önce Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available. yazısına tıklıyoruz start surney now a basıyoruz Click Here for Website 1 yazısına basıp açılan yere bi göz gezdirin 1-2saniye sonra kapatın aynısını Click Here for Website 2 içinde yapın ve sonra altlarındaki boşluklara good yada bad yazın Click here to sumbit BOTHS reviews yazısına tıklıyoruz ve 6 dolarımızı kazanıyoruz.Click Here to go Home and to see your New Balance yazısına basarak anasayfaya geri dönüyoruz
5)aynı işlemleri anasayfadaki The Following Surveys are Available başlığı altındaki diğer linklerede yapıyoruz ve 15dk içinde 27 dolarımız hazır oluyor.en altta total surveys yazan yerde toplam kaç dolarımız olduğuna bakabiliyoruz ayrıca
6)toplamda 75 dolarımız olunca redeem money yazısına basarak biriktirdiğimiz parayı paypal hesabımıza aktarıyoruz 75 dolar olmadan aktarılamaz bunu bilin
7)daha sonra paypal hesabımıza 1 hafta içinde ödeme yapılacak ödeme işlemi gerçekleşimce paypal ile alış veriş yapılabilen yerlerden premium heaven fire alıyoruz...............
ÖNEMLİ NOT:tıklama linkleri bitince sizde kendi davetiye linkiniz ile başkalarını davet edin ve her kayıt ettirdiğiniz kişide 1.25 dolar kazanın yani 1 haftada 75 doları tamamlayabilirsiniz davetiye linkim hangisi diyorsanız sayfanın en altında Refer Friends and Earn 1.25 per Friend yazısına basıyoruz ve Your Direct Referring Link is below yazısının altındaki link bizim davetiye linkimiz oluyor
bi tşkkürü esirgemeyin

Cevap: Bedava premium alma ID ve ŞİFRE gibi şeyler vermek yok program yok

bu tıklamamız için çıkacak linklerin verilme oranı nedir ?

ödeme aldın mı hiç güvenlirliği nedir?

Geri
Üst Alt