Batu... Hayatını Kaybetti Lütfen duanızı eksik etmeyin.

Cevap: Batu... Hayatını Kaybetti Lütfen duanızı eksik etmeyin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

Allah Rahmet Eğlesin..Allah Anasına Babasına Sabır Versin..

Allah rahmet eylesin.

Arkadaslar Lütfen Salakca yorumlar olmasın....
Batuhan Ruser, 19 yasındaydı Annesi zaten yoktu babası ile yasıodu antalyada LaraÖRNEKKÖY 4 senederi real olarak tanıyordum nette tanıstık antalyada rastladık. ... cok yakın arkadasım deildi Otizim hastalıgına yakalandını duyduk ... Daha 1.5 gün önce Odasında Hap içip kendini öldürmeye calısmıs bi abim haber verdi .. biraz dayanmıs migdesi yıkanırken bi kriz gecirerek hayatını kaybetmiş .... bunun nedeni otizim büyük ihtmalle ama .. sonuc su size oyunu bırakın filan demicem tabiki:v: ama lütfen kendinizi kontrol edin bukadar ilerlemesin . bende oynuyorum bende bagımlısıyım nabıyoruz bende bilmiyorum

Duanızı eksik etmeyin !..

Allah rahmet eylesin insan arkadaşı ölünce ne kadar üzülür :( Benimde bir arkadaşım öldü bu arada otizim ile oyun bırakma felan alakası yok otizim bir özürlülük durumudur otistik yani genlerden kaynaklanabilir genelde otizm yaşamın ilk 3 yılında belli olur sonradan otizm hastalığı diye birşey olmaz(Kesin emin değilim bildiğimi söylüyorum) Otizm belirtileri;

Otistikler aşağıdaki davranışların en az yarısını gösterirler.
Çevresine karşı ilgisizdir.(Bu Bende var)
Olaylara ve insanlara tepkisizdir.(Bu Bende var)
Genelde tek başınadır.(Bu Bende var)
İletişim güçlüğü çeker.(Bu Bende var)
Konuşma zorluğu vardır.(Bu Bende var)
İnsanlarla temastan kucağa alınmaktan ya da sevilmekten hoşlanmamak.(Bu Bende var)
Göz temasının çok az ya da hiç olmaması.
Uygunsuz ve sebebsiz gülmek ağlamak.(Bu Bende var)
Seslere karşı aşırı duyarlılık ya da duyarsızlık.(Bu Bende var)
Objeleri kendi etrafında çevirmek.(Bu Bende var)
Sürekli aynı oyunları oynamak.(Bu Bende var. Hiçbi oyun sevmem Programlama ile Uraşırım + Tek oyunum knighttir :) arada bi PSP oynarım)
Herşeyin aynı olmasını istemek, değişikliklere aşırı tepki vermek.(Herşeyin yeni değişik olmasını severim)
Aşırı hareketlilik ya da hareketsizlik.(Bu Bende var Hareketsizimdir)
Objelere gereksiz yere bağlanmak.(Bu Bende var. PC'ye gereksiz yere bağlıyım mesela bişi yapmasam bile tv izlemeyi değil pc başında mal mal araştırma yaparım :D)
Bir sebep olmadan strese girmek, üzüntü duymak.(Bu Bende var)
Motor hareket gelişiminde düzensizlik.(Topa vuramaz ama küpleri üst üste dizer)(Çok maç yaptık madalyalarımda var okul takımından topada vururum küpte dizerim)
Tekrarlayıcı davranışlar yapar.(Bu Bende var)
Anlamsız kelimeleri tekrarlar.(Bu Bende var)
Ellerini kollarını çırpar, olduğu yerde sallanır, kendi etrafında döner.(Yok Artık :))
Tehlikeye karşı duyarsızlık.(Anlık tepkilerden korkarım, sonucu kötü olan durumları bildiğim halde kalp krizi geçircek gibi olurum ama tehlikeyi bildiğim halde korkmam!)
Acıya karşı duyarsızlık. (Bu Bende var)

Gördüğünüz gibi otistikler yukarıda yazdığı üzere bu özelliklerin yarısını taşırlar. bende yarısından fazla taşıyorum hemde birebir uyuyor :) Ama otistikmiyim neyim bende bak gece gece kıllandım layn :D Kendimi sürekli update etmek istedim ama her seferinde sal gitsin dedim :S Okulda başarısızım ama kafam zehir gibi yaw şimdi kafama taktım :S gidip muayne olmam lazım IQ flnda ölçtürücem :P

Not: Eğlence olsun diye yazmadım sadece bilgilendirme amaçlı yazdım ve yukarıda belirttiğim özelliklerde Bu Bende Var dediklerimde bende mevcuttur:D

Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

Geri
Üst Alt