"Baros Söz Verdi"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atos4ever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atos4ever

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Web sitesi
www.pvptr.net
Baros söz verdi

Avrupa’dan elenerek G.Saray camiasını üzdüklerini söyleyen Çek golcü, “Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşarak kendimizi affettireceğiz” dedi

BİZİM İÇİN DE HAYAL KIRIKLIĞI

G.Saray’ın en büyük gol silahı Milan Baros, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederek, hem yönetimi hem de taraftarları üzdüklerini ancak bunu telafi edeceklerini söyledi. Milli takım kampında Çek basınının sorularını cevaplandıran Baros, “UEFA Avrupa Ligi‘nden elenmek mali olarak da büyük kayıp. Aslında turu geçecek skoru da elde etmiştik ancak 90+3’te yediğimiz şanssız bir gol bize büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Bu hem yönetimi hem de taraftarları çok mutsuz etti. Ancak şimdi onları mutlu etmek için önümüzde iki hedef var. Ligde şampiyonluğa ulaşıp, kupayı kazanmak. Bunları da yapabilecek bir kadromuz var” dedi.

RIJKAARD’A ELEŞTİRİLER AĞIRDI
Süper Lig’e 6 kayıp puanla başladıklarını hatırlatan Çek golcü, “Sivas zor bir deplasman. Ardından son şampiyon Bursaspor’a yenildik. Fakat kötü gidişi atlattık. Bu dönemde teknik direktörümüz Rijkaard’a da çok sert eleştiriler geldi. Türkiye’de gazeteler her zaman böyle ağır eleştirilerde bulunuyor. Ayrıca bu süreçte de çok şanssız olduğumuzu söyleyebilirim. Şimdi biz oyuncular olarak takımı düşürdüğümüz bu durumdan çıkaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Baros, sözleşmesinin 3 yıl daha uzatılmasıyla ilgili bir soruya da, “Sözleşme yenileme teklifi geldiğinde çok mutlu oldum. Bu gecikmiş bir teklif olsa da, beni sevindirdi” diye konuştu.

Geri
Üst Alt