B4tu [New Panel] Muhteşem Görüntüsü...!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FLoЯa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

FLoЯa

<marquee behavior="alternate"><marquee width="150"
Emektar
Kas
677
1
Merhabalar,

B4tu'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı paneli paylaşmaya karar verdim ...

Panelin gerek görüntüsü gerek kodlamaları gerekse özellikleri çok hoşuma gitti her ne kadar tasarımı çok çok iyi diyemesemde gerçekden değerinde bir panel

• Clan Sıralaması
  • Kullanıcı Sıralaması
  • İlk 5 Kullanıcı
  • İlk 5 Clan
  • Chat & Sohbet
  • Download Listesi
  • GM Listesi
  • Online Kullanıcılar
  • Cezalı Kullanıcılar
  • Kayıt OL
  • Admin Yönetim Paneli
  • Site Yönetim Paneli
  • Kullanıcı Yönetim Paneli
  • Karakter Ara
Resimler :

89882957.png

74445655.png

34662334.png

66644557.png

25572685.png

58454651.png

Demo : Site Başlığı > 127.0.0.1

Download Link : File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Rar Pass: flora-kocuce

Son düzenleme:
Cevap: B4tu [New Panel] Muhteşem Görüntüsü...!

Batunun Eline Saglik Sende Paylaştin İçin Teşşekürler kardeşim ilk yorum benden xD

User detay calısmıyor ve server online fakat panelde offline gösteriyor ?

Çok Hoş Olmuş Gerçekten :)

şu ana kadar gördüklerimin en iyisi böyle bir paylaşıma teşekkür etmeden geçmek olmaz :)

panel çok güzel olmuş yanlız user detayda sorun var gibi bi bakarsan sevinirim

Sanırım turkko.net'in kullandığı panel şablonunun üzerine tasarlanmış. Görüntü sade fakat hoş duruyor paylaşım için teşekkürler geliştirip paylaşabilirim.

Eklemeyi düşündüğüm özellikleri ;

• Kim Kimi Keşmiş [Hazır]
  • Kral Oylamaları [Hazır]
  • Onursal Üyelerimiz [Hazır]
  • Kullanıcı Arama [Hazır]
  • Clan Arama [Hazır]
  • Monster Arama [Hazır]
  • Npc Arama [Hazır]
  • Drop Arama [Hazır]
  • Nation Karşılaştırması [Hazır Değil]
  • Np Bağışlama Sistemi [Hazır Değil]
  • Admin Panel Sql Sorgu Sistemi [Hazır]
  • SEO Sayfalama [Üzerinde Çalışıyorum]
Diğer hazır olmayan özellikleride bitirince paylaşabilirim.

Tavsiye : CSS dosyasından yazı gölgelendirmelerini kaldırın aksi takdirde sayfalarda aşağı yukarı yaparken hafif bi kasma olabilir.

Hata : Userdetay kısmı saçma düzenlendiği yetmezmiş gibi sorunluda çıktı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paneli gereksiz şeylerle doldurmak istemedim ayrıca paylaşmak içinde yapmadım sedat paylaşmış canı saolsn bi önemi yok tabikide geliştirmek istiyorsan geliştir eğer uğraşırım diyosan burada gelişmiş'i var tablolarını kaybettım yoksa portal tarzı profil sistemli a-zye yönetim panelli her modulun her sayfanın yönetimi mevcut özel-mesaj vs vs kısacası böyle bi panel yapılmadı diyebilirim hangi manyak uğraşırkı böyle bi panel yapmakla :D

Yaklaşık panelin bitmişinde 25 - 30 tane tablo oluyor :D
Admin panelinde en önemli 5-6 sayfasını yapmıştım heralde öle hatırlıyorum yalan olmasın
http://i1102.hizliresim.com/2021/2/27/11279.png

Kullanıcı paneli bitmişti sadece tablolar oluşturucak madem geliştirmek istiyorsun buyur geliştir diğer panellerde olan sistemleri koysan ne olacak önemli olan farklı birşeyler sunmak değilmi ?:)

Buda kullanıcı paneli
http://i1102.hizliresim.com/2021/2/27/11398.png

Eğer geliştirmek istiyorsan veya geliştirmek isteyen varsa buyursun ..

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Dediğim gibi sadece tabloları oluşturup admin panelindeki diğer sayfalar yapılacak benim vaktim olsa ben yapıcaktım ztn madem geliştirmek istiyorsun belki incelersn :)

Not : Gözde büyümesin çoğu sayfası yapıldı ama tablo olusturman gerekli baya bi onu söyleyim :)

Ha Ayrıca css dosyasında yazıların altında shadow efekti yok index.php içerisinde text:shadow veya shadow yazarak bulp kaldrablrsn

Son düzenleme:

Paneli gereksiz şeylerle doldurmak istemedim ayrıca paylaşmak içinde yapmadım sedat paylaşmış canı saolsn bi önemi yok tabikide geliştirmek istiyorsan geliştir eğer uğraşırım diyosan burada gelişmiş'i var tablolarını kaybettım yoksa portal tarzı profil sistemli a-zye yönetim panelli her modulun her sayfanın yönetimi mevcut özel-mesaj vs vs kısacası böyle bi panel yapılmadı diyebilirim hangi manyak uğraşırkı böyle bi panel yapmakla
biggrin.png

Öyle bir panelle zaten şuan uğraşıyorum ancak fark şu ki joomla alt yapısını kullanarak böyle bir sistemi yaptım panel kodlamasına bir kaç gün içerisinde başlıcam Demo joomla temasını daha önce kullanan biri olarak joomla hakkında bilginde oldugunu sanıyorum ki joomla ile kopanel bir araya gelince profesyonel bir sistem olucak.Yani klasik panelden çok portal tarzını yaratmaya çalışıyorum.

Kullanıcı paneli bitmişti sadece tablolar oluşturucak madem geliştirmek istiyorsun buyur geliştir diğer panellerde olan sistemleri koysan ne olacak önemli olan farklı birşeyler sunmak değilmi ?:)

Benim amacım burada senin yaptığın bu güzel çalışmaya güzellik katmak olucaktı ayrıca üsttede belirttiğim gibi bu zamana kadar yapılmamış bir şey üzerinde çalışıyorum farklılık o olsa gerek ? :)

uqu[RC]orek;8765111' Alıntı:
Sanırım turkko.net'in kullandığı panel şablonunun üzerine tasarlanmış. Görüntü sade fakat hoş duruyor paylaşım için teşekkürler geliştirip paylaşabilirim.

• Kim Kimi Keşmiş [Hazır]
  • Kral Oylamaları [Hazır]
  • Onursal Üyelerimiz [Hazır]
  • Kullanıcı Arama [Hazır]
  • Clan Arama [Hazır]
  • Monster Arama [Hazır]
  • Npc Arama [Hazır]
  • Drop Arama [Hazır]
  • Nation Karşılaştırması [Hazır Değil]
  • Np Bağışlama Sistemi [Hazır Değil]
  • Admin Panel Sql Sorgu Sistemi [Hazır]
  • SEO Sayfalama [Üzerinde Çalışıyorum]
Diğer hazır olmayan özellikleride bitirince paylaşabilirim.

Ha bu arada unutmuşum , turkko.net'deki tema joomla teması değil , normal html tema freeware web şablonlarına göz atarsan bulabilirsin.
Evet üst mesajta belirttiğin gibi bütün panellerde kopya olmuş sistemler farklılık dediğin bumu? ,
kodlama bilgin varmı yokmu bilemem ama dediğin bütün sistemler piyasada var
Bu dediğini yeni php'ye başlayan'a göstersen yapar , Bkz : CTRL + C - CTRL + V , Kısacası Kopyala Yapıştır Farklı birşeyler yapamazsın web dosyaları paylaşımına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :)
Joomlayı portal yapıp kopanel'e çevirsen ne olur , Knight onlineye uygun değilki farklı bir iş yapmak istiyorsanız a-zye kendinize ait ve yapıcağınız oyun'a vb. her nereyse uygun olmalı .(:

Bu arada benim sana yarım kalan (kodlarımı ) atmamın sebebi ise geliştirmek istediğini söylediğin için . Üst mesajta belirttiğin sistemleri yapsan ne olur :)

Son düzenleme:

Ha bu arada unutmuşum , turkko.net'deki tema joomla teması değil , normal html tema freeware web şablonlarına göz atarsan bulabilirsin.
Evet üst mesajta belirttiğin gibi bütün panellerde kopya olmuş sistemler farklılık dediğin bumu? ,
kodlama bilgin varmı yokmu bilemem ama dediğin bütün sistemler piyasada var
Bu dediğini yeni php'ye başlayan'a göstersen yapar , Bkz : CTRL + C - CTRL + V , Kısacası Kopyala Yapıştır Farklı birşeyler yapamazsın web dosyaları paylaşımına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :)
Joomlayı portal yapıp kopanel'e çevirsen ne olur , Knight onlineye uygun değilki farklı bir iş yapmak istiyorsanız a-zye kendinize ait ve yapıcağınız oyun'a vb. her nereyse uygun olmalı .(:

Bu arada benim sana yarım kalan (kodlarımı ) atmamın sebebi ise geliştirmek istediğini söylediğin için . Üst mesajta belirttiğin sistemleri yapsan ne olur :)

Bahsettiğim şey üst mesaj deil üst yazıydı yanlış yerden alıntı yapıp yanlış cevaplar vermişsin.

Şanslısın diğer postundan alıntı yapmışım eğer üst kısıma yazdıgın mesajdan alıntı yapsaydım daha farklı bir yorumum olurdu, boş boş konuşup tartışma çıkarma. bir şey diyeceksen ö.m ile de.

Şanslısın diğer postundan alıntı yapmışım eğer üst kısıma yazdıgın mesajdan alıntı yapsaydım daha farklı bir yorumum olurdu, boş boş konuşup tartışma çıkarma. bir şey diyeceksen ö.m ile de.

Anlaşılan size iyi niyet yaramıyor ...

Bu attığın mesajlarla tartışma yaratılıcak ortamı sen hazırlıyorsun...
Ben senin yaptığın işi küçümsemedim hatta beğendiğimide söyledim ama sen bunu farklı yerlere çektin ?

Neyse uzatmak istemiyorum panelin sende kalsın kolay gelsin konuda burada kapansın .

Paneli gereksiz şeylerle doldurmak istemedim ayrıca paylaşmak içinde yapmadım sedat paylaşmış canı saolsn bi önemi yok tabikide geliştirmek istiyorsan geliştir eğer uğraşırım diyosan burada gelişmiş'i var tablolarını kaybettım yoksa portal tarzı profil sistemli a-zye yönetim panelli her modulun her sayfanın yönetimi mevcut özel-mesaj vs vs kısacası böyle bi panel yapılmadı diyebilirim hangi manyak uğraşırkı böyle bi panel yapmakla :D

Yaklaşık panelin bitmişinde 25 - 30 tane tablo oluyor :D
Admin panelinde en önemli 5-6 sayfasını yapmıştım heralde öle hatırlıyorum yalan olmasın
http://i1102.hizliresim.com/2021/2/27/11279.png

Buda kullanıcı paneli
http://i1102.hizliresim.com/2021/2/27/11398.png

Eğer geliştirmek istiyorsan veya geliştirmek isteyen varsa buyursun ..

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Dediğim gibi sadece tabloları oluşturup admin panelindeki diğer sayfalar yapılacak benim vaktim olsa ben yapıcaktım ztn madem geliştirmek istiyorsun belki incelersn :)

Not : Gözde büyümesin çoğu sayfası yapıldı ama tablo olusturman gerekli baya bi onu söyleyim :)

Ha Ayrıca css dosyasında yazıların altında shadow efekti yok index.php içerisinde text:shadow veya shadow yazarak bulp kaldrablrsn

Ah batum ah :D

1 teşekkür edip geçmek yerine sallayan arkadaşıma ses ederim ; batuhanın isteği üzerine değil kendim habersiz paylaştım onun için panel yazmak bir ayrıcalık değil boş zaman geçirmek böyle düşündüğüm için paylaştım zaten her paylaşımıda bir yerden alınmış gibi göstermeyin adam emeğiyle kodlamalarını yapıyor gün geliyor ben yardım istiyorum yardım ediyor sağolsun paylaşmamı istemiyordu daha iyi anlayabiliyorum şimdi neden istemediğini adam gibi 1 yorum atmak yerine sallamak ordan burdan aldı demek ayıp ordan burdan aldıysa sayfayı kapat görmemiş ol kullanma . teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim iyi forumlar.

User detay acılmıor İnvantory filan ? nasıl olcak

Geri
Üst Alt