Ay sonu geliyor kotaları görelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ay sonu geliyor kotaları görelim

46157233fu8.jpg

Yeni ss çıktı fırından, taze taze :D

kotata5.jpg

ne bu yaa Senin Pc RapidShare Sunucu falanmı yoksa :haha:

Daha o kadar olamadım, büyüyünce ben de rapidshare olcam:icon_redface:

:D:D Şaka bir yana işte geçen ayki rekorumu geçtim ve downloadlarım hala devam ediyor:haha:

İşte o ss:icon_eek: :

kota2mf8.jpg

----------------
Dinlediğim Şarkı : Duman - Hatun

benim ki sınırsız zaten :D gerek yoq koymamam bide 29 ytl weriyom sınırsıza ben :D

PTT de çalışan aynı soyada sahip akrabalık bağı varsa indirim var , yada yeni üyelere kampanyadan yararlanıyor,Biz sınırlı 30verioz :D

Benim santral de çalışan dayım var, indirim olurmu :D

Galiba bu ay pederi baya yüklü bi fatura bekliyor :) SnıRLı 4gb'yi coktan gecitm ve hala temmuz ayının faturası gelmedi sanırsam temmuz ve ağustos aynın toplamı 200ytl yi gecer ve babam beni o zmn evden atar :)

Son düzenleme:

Galiba bu ay pederi baya yüklü bi fatura bekliyor :) SnıRLı 4gb'yi coktan gecitm ve hala temmuz ayının faturası gelmedi sanırsam temmuz ve ağustos aynın toplamı 200ytl yi gecer ve babam beni o zmn evden atar :)

ağustos aşmazsan 30 + 30 + 20 ödersin ( fatura ödemediğimden :D 30 ytl yazdım aylık )

hehe benimki sınırsız :p 10 gb indirmişim ağustosta hö

ttneti en iyi sömürme yarışmasımı yapsak

yaptığı bişe yok sadece 1 ay boyunca full serveri açık tutuyor oto yiyor zaten kotayı

yaptığı bişe yok sadece 1 ay boyunca full serveri açık tutuyor oto yiyor zaten kotayı

ben söle bişi duymuştum server kurduğunda kota yemiyormuşş yani download da kota yiyormuş upload da yemiyormuş ben server kurmuştum külüstür pc me 4 gb geçmemişti 1 .5 haftamı ne açık durdu :D

Her Gb başına 10 YTL fazla Ödüyorsun Diyelim 4 Gblik 10 gb Yaptın 60 YTL dahja Fazladan Ödüyorsun :D

Sadece server olsa gene iyi 24 saat download film :D + izledigim filmleride ekleyince oyle oluyo :D

beN bu ay 26GB indirmiSim xD

hic bisey deyiL baskasinDa oLsa beNm internet keSIn 100 GB indirirdi xD

Geri
Üst Alt