Ava Online Database.

Konu Yazar
Kas
64
1
Selamlar..

Ava online Database arşiv'imde bulunuyor'du bende paylaşıyım dedim..

(Not: Database'yi restore edip çok az kontrol ettim.. ufak tefek sorun'ları var çok önemli degil onları'da kendiniz düzenleyip kullanabilirsiniz.)

(2.Not: Link'leri Kendim uploaded etmedim zaten bazı forum'larda paylaşılmış onun için link'ler alıntıdır..)

Database Tanıtım;

Ardream
30-59 Lv lar arası girebilir. Stat lv master skill ve item kontrolu yapar. Kesinlikle sorunsuzdur. Guard towerlar sorunsuz vurur. Tamamen usko stilidir. 50 Np gidip 50 NP gelir.

Ronark Land Base
45-69 Lv lar ve arası girebilir. Skill stat ve lv kontrolu yapar. Towerları usko stildir. 50 Np gidip 50 NP gelir.

RonarkLandBase
http://img190.imageshack.us/img190/2...rklandbase.jpg

Colony Zone ( CZ )
Evet, yanlış duymadınız ! Ardream, Cz Ve Base tek bir serverda ve %100 usko. Tamamen sorunsuz ! Ve exp questleride vardır. 50 Np gidip 50 np gelir.

ronarklandbase.jpg

• Nereids Island
  • Irk Basma yoktur. Öldüğünde ve ya öldürüldüğünden alttan notice geçer. 50 NP gidip 50 np gelir. Keeper vb. sorunsuzdur.

• Juraids Mountain
  • Köprü olmadığı için Teleport to Slot şeklinde slota tplemektedir.

• Chaos War Zone
  • Chaos Savaş Alanı ! 2 Irkta girebilir. Birbirlerine atak yapabilirler. Karşı ırk basılmaz, öldüğünde ve ya öldürdüğünde notice geçer !

• Border Defense War
  • Ayrı Table ve & EVT yazıldı ! USKO gibi süreli. 5 Dakika kala notice' den geçiyor. Border Defense War 5 Dakika Sonra Açılacaktır ! diye. Gene ırklar birbirini kesebiliyor. Monsterlar da mevcut. (Lv&Skill&Stat&Item Kontrol yapılmaktadır. )

• 1705 USKO Moradon
  • Tamamen sorunsuz. Slotlar vs. Tüm NPC ler Usko ile aynı yerli yerinde dir, (hepsine işlevsellik katılmıştır.) Monster slotları % 100 usko ile aynıdır.
    Merchant kurunca hata vermez..

• Kiralık Item Sistemi
  • 45-59 Lv lar arası kiralık item alırlar 750k ya. Ve bu itemler rare olur. Vereceği itemler +7 md - +7 chtn set ve +7 ironx. Md ve ironx +8 gibi parlar ve rare itemlerdir. RPR edilemez ! & 60-83 Lv lara ise +7 shard - +7 chitin set ve +7 ib verir 1m karşılığı. Gene raredir ve gene parlar.

1. Lunar War! Tamamiyle Sorunsuzdur Karşı Taraf Basılır
    Warder - Keeper Vardır Np Gelir İsimler Geçer..​
  2. Dark Lunar War! Tamamiyle Sorunsuzdur İsimler Geçer
    30-59 Arası Savaşa Girebilir Karşı Irk Basılamaz
    Stat-Skill-Master Kontrolü Yapılır Lunar Valley Kapısından Giriş Yapılır.
  3. Castle Siege War Tamamiyle Sorunsuzdur Delosta Np Gidip Gelir
    Grade 3 ve Üstü Clanlar Katılabilir Yenen Clanın Bayrağı Dikilir
    Delosun Hazinesinden Yaralanır Yani Vergi Sistemi Sorunsuzdur
    Capult Sorunsuzdur Basılabilir Delosun Sahibi Delos Kalesinin Kapısını Kapatabilir..

Ve oyunda bulunan tüm armorlar ve weaponlar uprage edilebilmektedir. ( Rare itemler vb. hariç. )

Oyunda Cleaver Görevi Bulunmaktadır. Orjinal USKO' da Bulunan zoneye girersiniz. Fakat sadece zone olarak ekli. Herşeyi devletten beklememek lazım.

Ekstra olarak söyleyeceğim şeyler;

1. Name Change Sistemi Oyun İçinden Sorunsuzdur Koxplar İle Name Change Yapılması Engellidir.
  2. Questlerin Hepsi Sorunsuzdur Çalışmayan Quest Yoktur
    Masterler Normal Görev İle Açılmaktadır. ( USKODA Nasılsa burada da öyle ! ( Master eski sistemli.. ) )
  3. Forgetten Temple Sorunsuzdur içeri 32 oyuncu girer monsterlar sayar ve kazanınca chest alınır.​
  4. Cape QuestSorunsuzdur. Her iki ırkta Aynı yere gider. Mücadele ederler pelerin atı için. Yatınca NP Gitmez !
  5. Scrollar droplardan kaldırılmıştır. Hemde tüm scrollar. "Sw pls", "buff pls", "wolf kaçırma" deme keyfi geri gelsin.
  6. Exp Scroll vardır. %75 Exp artırır. Symbol of grawnt.

Database Link ;
http://rapidshare.de/files/48501926/AVA_Online_Database.rar.html

Gerekli evt'ler

http://rapidshare.de/files/48501951/EVTLER.rar.html

Görev patch

http://rapidshare.de/files/48501929/Data.rar.html

Not3: Forum'da Database'yi görmedigim için koydum önceden paylaşıldıysa özür dilerim..

Database bana ait degildir..

Database hakkın'da garanti birşey söyleyemem ama güzel database güzel editlenmiş.

Yazılar ve upload : Alıntıdır..

Database tarafım'dan azcık kontrol edilmiştir..
Dosya'larda hiç'bir virüs trojen vs yoktur..

Saygılar...

Cevap: Ava Online Database.

:)) Daha demin Tanitimina bakiordum Güzel Paylaşim Bakalim Helede Bdw benim için Önemli

Yanliz Boşuna İndirmeyin Hiç Bir işe yaramaz Serverde Npcler Yok Air Server Hattasida olmadigii halde

acaba Baksana bir Elinde Tumu olan Bir patch Varmi Patch eksik Npc Acilmior

len ava online de problemler var db sinde ; mİsal veriyorum K_npcpos ta aynı npcidler farklı gorevlerde kullanılıyor.. bu da standart db lerle farklılık kılıyor. Yani db yi yapan adam öldümü veya iletişimi kaybettiniz mi VaY halinize :P

sawas sorunu olmasa oynanabilir bi database ama suana kadarki gördügüm ufak sorunlu tek db byhackel db dir.

Ben Baya bir Date Baseyi İnceldim Zamanli Bifros Cok hoşuma gitti calişan Ve Hoşuma Giden Npcleri Aldim ama Güzel Yapmişlar satişa Cikarsalar Alabilrm Gercekten Uskoya Baya Yaklaşmişlar

Geri
Üst Alt