Artık Knight Online den Bıkmadınız mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Knight Onlineden Bıkmadınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    107
Konu Yazar

Hasan

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
274
15
Gerçekten arkadaşlar artık bıkmadınız mı knightonlineden? baksanıza hepimiz sözde birçok şey biliyoruz ama kendimiz hiç birşey yapamiyoruz. ancak onun bunun yazdıklarını geliştirmekle sorunlarını çözmekle yetiniyoruz hani nerde onlarca bilgisayar mühendislerimiz onlarca YAZILIM mühendislerimiz(o kendini biliyor.) 15 yaşında c++ nın visual basic in üstadı olmuş tonlarcamız varken hiç icraatımız yok varsa yoksa edit fix. Eh işte türkler olarak çıkardığımız oyun malum oratada "istanbul kıyamet vakti". fazla söze ne hacet.

Ha bu arada afedersiniz ama emek yemek muhabbetinden ancak birbirimizi .kiyoruz. Adamlar kendi aralarında herşeyi paylaşıyorlar herşey onlardan çıkıyor en ahım şahım şeyler. Biz ise bencillik para gözlük açlık uğruna herşeyi yapiyoruz. aynen devam edelim zaten eminim çok başarılı olacağız. hayirli gınaytlar.

Son düzenleme:
Cevap: Artık Knight Online den Bıkmadınız mı?

Zaten Oynadımız Yok Hasan Geliştirmeye Editlemeye fixlemeye calısıoruz dedin qibi..

kerem dert yandığım yanıda bu ya vallahi sıfırdan yazmaya başlasak 1299 çıktığında şimdiye 13294785798 versiona geçtiydik ya acik ve net söyleyeyim hic bi cacık olmaz bu işin sonu hepiniz benim gibi hayatinizi mahvedettiğinizle kalırsınız. yeminle söylüyorum su oyundan kazandığım paranın haddi hesabı yok ama 1 kurusunun bile bi faydası olmadı bugüne kadar. neyse ben üzerimden atıyım görevimi yapayımda dinleyip dinlememek sizlere kalmış sonuçta hepimiz bireyiz...

Bizim Sorunumuz Paylasmamak.. Çinlilerin Malı Meydanda..

Hatırlatırım bizim kültürümüzün örfümüzün adetimizin temelidir paylaşmak tabi nerede ? milattan önce bilmem kaç yıllarında kalmış bi örf adet :) umarım gençliğimiz bir gün gerçekten farkına varır bu durumun...

ben bıras usandım ondan talısman onlıneye gectım :d

Haydi bana eyvallah yine günlerden birgün görüşürüz. Kendinize cici bakın dışarıda hayatın yeşil cüceden daha tatlı göründüğünü hatırlatır saygılar sevgiler sunarım...

Bıktım hatta dün sinirden vista yükledim,Pvp ye son noktayı koydum :haha:

bıkalı çok oldu :D

Valla ben bıktım :D,bir ara kendim yeni oyun yazmaya başladım GladyatorOnLine diye :D

Onuda bıraktım,okullar açılcak kendimi ona odaklıyorum :eek:

15 yaşında c++ nın visual basic in üstadı olmuş tonlarcamız varken hiç icraatımız yok varsa yoksa edit fix.

Bu kısma cevap vermek istiyorum, benim tek uğraşım ko değil, yaptığım web siteleri, programlar mevcuttur [ko dışında]. Çok zor bir program olmasa da şuanda aklıma o geldi, bir araba galerisi için her türlü araba giriş çıkışını takip edebilecekleri, döviz kurlarını takip edebilecekleri bir program yapıp kendilerine cüzi bir fiyata satmıştım :) Ayrıca babamın ihtiyacına yönelik bir kalite denetim sitesi ve dedemin almanya'daki seyahat acentasına s,te yapmıştım. Aynı şekilde alper(matrix1536) de kendisi için uzaktan kumandalı arabasını bilgisayardan yönetmesini sağlayacak bir program ve dedesinin biyografisinin bulunduğu, resimlerinin bulunduğı bir site yapmıştı :)

Not : Lütfen mesajımdan hava atmak gibi bir anlam çıkarılmasın :/

dipnot: Sadece o değil bissürü vardı da çoğu kendini geliştirmek amaçlıydı.. Neyse.. (matrix1536)

----------------
Dinlediğim Şarkı : Iron Maiden - Bruce Talk

Son düzenleme:

15 yaşında bunları yaptıysan iyi hö 1 senede bunları yapmam lazım :D

Ben Cücelerin KOsundan sıkılıp DEVlerin AŞKına terfi ettim kendimi :) artık sadece aşk var benim için XD

Ben Bıktım , Ne zamandır girmiyorum oyuna :D , DB , Panel vs. bunlarla uğrasmak zevkli geliyor bana + Paylaşım yapmak :D

Aman Boşver Vur Patlasın Çal Oynasın
bence.. :)

Gerçekten arkadaşlar artık bıkmadınız mı knightonlineden? baksanıza hepimiz sözde birçok şey biliyoruz ama kendimiz hiç birşey yapamiyoruz. ancak onun bunun yazdıklarını geliştirmekle sorunlarını çözmekle yetiniyoruz hani nerde onlarca bilgisayar mühendislerimiz onlarca YAZILIM mühendislerimiz(o kendini biliyor.) 15 yaşında c++ nın visual basic in üstadı olmuş tonlarcamız varken hiç icraatımız yok varsa yoksa edit fix. Eh işte türkler olarak çıkardığımız oyun malum oratada "istanbul kıyamet vakti". fazla söze ne hacet.

Ha bu arada afedersiniz ama emek yemek muhabbetinden ancak birbirimizi .kiyoruz. Adamlar kendi aralarında herşeyi paylaşıyorlar herşey onlardan çıkıyor en ahım şahım şeyler. Biz ise bencillik para gözlük açlık uğruna herşeyi yapiyoruz. aynen devam edelim zaten eminim çok başarılı olacağız. hayirli gınaytlar.
istanbul kıyamet vakti gerçekten güzel oyun..
Ayrıca yine aynı firma "sobee"nin "icanfootball"ı var.
Ve bir de Almanyadaki gururumuz crytek'in çıkardığı farcry & crysis oyunları var..
istanbul kıyamet vakti dışında (moda olduğu için) diğer oyunlar ya dünyaya damgasını vurdu ya da vurmayı bekliyor...

bende bıraktım skinimi yaptıktan sonra ne zaman oynuyordum bu oyunu yararını görmedim uskodan kazandığım üç beş kuruş para neyi karşıyalayacak ? Artık sadece Msn + winamp + İnternet :P

Geri
Üst Alt