Artık Knight Online den Bıkmadınız mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Knight Onlineden Bıkmadınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    107
Cevap: Artık Knight Online den Bıkmadınız mı?

bıkalı çok oldu :D

aynen bende bıktım bütün yaz 10 11 tane oyun indirmişimdir en sonunda cabal sardı onuda oynıyamıyorum düzgün sıcaktan malum amd işlemcim var günde en az 2 kere kapanıyo :D en düşük sistem gereksinimine getiriyorum artık kapanmasın die ama gene kapanıyo

ganksın dediği benide tarif ediyor ama bilgim olmadığı için ben paylaşamıyorum anca paylaşılanların nasıl yapıldığını çözmekle meşgulüm :(

Aynen 2 Sene oynadım sarmadı bıktım Fakat zaman gecirecek birşey yok.!! Malesef Yola Devam :D

Oyun mahfoldu :D
Trade hack , merchant bug , trina bug hö

coktan bıktım 3.5 aydırda oynamıorum

Yeter lanet olsun böyle oyuna !

Merchant bug da 55 gb itemim gitti sonra aynı yöntemLe 150 gb'den fazla item kastım ve dağıttım malum böylece oyunu bıraktım :o

walla bıktım :) bu ne biçim bi yaşam tarzı ya :D

Sıktı artık gerçekten ben de bıraktım sadece DB edit ile uğraşıyorum can sıkıntısı...

Oynamam Fazla Sadece Kendimi Geliştiriyorum Gerek Programlama Gerek Phtoshop ws.ws :D

kerem dert yandığım yanıda bu ya vallahi sıfırdan yazmaya başlasak 1299 çıktığında şimdiye 13294785798 versiona geçtiydik ya acik ve net söyleyeyim hic bi cacık olmaz bu işin sonu hepiniz benim gibi hayatinizi mahvedettiğinizle kalırsınız. yeminle söylüyorum su oyundan kazandığım paranın haddi hesabı yok ama 1 kurusunun bile bi faydası olmadı bugüne kadar. neyse ben üzerimden atıyım görevimi yapayımda dinleyip dinlememek sizlere kalmış sonuçta hepimiz bireyiz...

geliştirme olayını sadece knightın son versiyonlarına gitmek olarak algılamışsan yanılmışsın. bugsız bir knight empire server açtığımız vakit bize yeter o.sonrasında gelir gerisi zaten editlere bişi demek istemiyorum edit lafını başka bi tarafımızdan anlayıp frmtr de ki tekinq gerizekalısı gibi şeyler yapıyoruz ama fix olayı olmadan geliştirme olayı olmaz .

artık k2networktan bıktım ben oyundan değil para için bitirdiler oyunu

geliştirme olayını sadece knightın son versiyonlarına gitmek olarak algılamışsan yanılmışsın. bugsız bir knight empire server açtığımız vakit bize yeter o.sonrasında gelir gerisi zaten editlere bişi demek istemiyorum edit lafını başka bi tarafımızdan anlayıp frmtr de ki tekinq gerizekalısı gibi şeyler yapıyoruz ama fix olayı olmadan geliştirme olayı olmaz .

geliştirmek zaten fixlemenin üst versiyonudur zaten her bir fix de gelişme degilmidir ? son versionla alakasi yok demek istedigimin yapmişken en iyisini yapmak. hani vardir ya bi slogan

biz daha iyisini yapincaya kadar en iyisi bizimkidir diye o misal.

azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Emege Saygı !!!

Gerçekten arkadaşlar artık bıkmadınız mı knightonlineden? baksanıza hepimiz sözde birçok şey biliyoruz ama kendimiz hiç birşey yapamiyoruz. ancak onun bunun yazdıklarını geliştirmekle sorunlarını çözmekle yetiniyoruz hani nerde onlarca bilgisayar mühendislerimiz onlarca YAZILIM mühendislerimiz(o kendini biliyor.) 15 yaşında c++ nın visual basic in üstadı olmuş tonlarcamız varken hiç icraatımız yok varsa yoksa edit fix. Eh işte türkler olarak çıkardığımız oyun malum oratada "istanbul kıyamet vakti". fazla söze ne hacet.

Ha bu arada afedersiniz ama emek yemek muhabbetinden ancak birbirimizi .kiyoruz. Adamlar kendi aralarında herşeyi paylaşıyorlar herşey onlardan çıkıyor en ahım şahım şeyler. Biz ise bencillik para gözlük açlık uğruna herşeyi yapiyoruz. aynen devam edelim zaten eminim çok başarılı olacağız. hayirli gınaytlar.

katılıyorum kardesm

oynayan warmı:D

Tabii bıktık :)

Bıktım Lanet Olsun Böyle Oyuna

Bırakalı oldu baya ..

Geri
Üst Alt